24, 25 ve 26. haftanın programı

Başlatan MeL_55, 21 February 2008, 13:38:16

« önceki - sonraki »

celebi

tabii birde hava güzel olursa süper olur taratarımızın sayısı da önemli tabii.bize ayrılan bölümü tamamen doldurmalıyız.

Alemci İsmail

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2008, 08:30:36
maximum 55 orada tanışaşlım inşaallah ya :D

Tanışalım kardeşim ben de isterim,diğer arkadaşlarımız da tanışır iyi bir aile olacağız inşallah.

King Of The North

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2008, 08:30:36
maximum 55 orada tanışaşlım inşaallah ya :D

İnşallah kardeşim İsmail  benim biraderim,Maviay ve 1 arkadaşımız daha var benim arabayla gideceğiz inşallah,kesin tanışırız. ;D

celebi

BİZDE İSTANBUL GRUP OLARAK GELECEĞİZ ZATEN POLARLARDAN ANLARSINIZ  ;)

King Of The North

Yapamadık şurda bir Grup Ankara,Es es maçında bayağı giden olmuştu burdan ama ancak stadta konuşabildik kopamadık birlikte.

ozkan17

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2008, 08:51:15
tabii birde hava güzel olursa süper olur taratarımızın sayısı da önemli tabii.bize ayrılan bölümü tamamen doldurmalıyız.

celebi abi ne doldurması orayı ;D anca 100 kişi olsak orda yeter bile

maviay55

yaparız zeki abi sen üzülme grup_ankara yaparız ama 5-6 kişiyle olcak bişi degil ki! es-es maçında oldugu gibi yakın şehir boluya da gitcez Allahın izniyle bu ara hastayım ama samsunspor için can feda..istanbul grubundaki abiler,kardeşlerle tanışmak güsel olacak  ;)

körfez55

hep beraber boluda olacağız...yensek de yenilsek de..

King Of The North

Geçmiş olsu
Alıntı yapılan: maviay55 - 23 February 2008, 17:49:18
yaparız zeki abi sen üzülme grup_ankara yaparız ama 5-6 kişiyle olcak bişi degil ki! es-es maçında oldugu gibi yakın şehir boluya da gitcez Allahın izniyle bu ara hastayım ama samsunspor için can feda..istanbul grubundaki abiler,kardeşlerle tanışmak güsel olacak  ;)
n kardeşim çabuk iyileş senin sesin lazım bize,o gür sesinle 3 kişilik bağırdığını görmek istiyorum ;)

red_white

maximum sen anakranın neresindesin benim amcaolu orda tanıştırayım sizi grup kurarsınız sizde belki

King Of The North

Alıntı yapılan: red_white - 24 February 2008, 00:27:49
maximum sen anakranın neresindesin benim amcaolu orda tanıştırayım sizi grup kurarsınız sizde belki

tanıştır kardeşim menun olurum.
Kızılay ve Yenimahalle bizim mekanlar.msn'mi özeline attım ;)

veis

ANKARA GRUBU İÇİN İNŞALLAH GÜZEL OLUR BÖYLESİNE BİRLİK VE BERABERLİK ÇÜNKÜ ANKARADA SAMSUNSPOR İÇİN ATAN KALPLER ÇOK HOŞ GELİYOR.BOLUDA GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE.

ne kavgam bitti ne sevdam

ozaman bolu suscak bızı dınlıcek doldurcaz orayıı

King Of The North

Daha son sözümüzü söylemedik kimse merak etmesin.

celebi

istanbuldaki arkadaşlarımıza duyurulur bolu maçı organizasyonu iin ücret alınmayacak. bilginize. ;)