Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

MeL_55

mucise olurda 3-2 yeneriz ORHAN BABA, HADI GÖRIM SENI

harbisamsunsporlu5517

özkan durumu aynen atlatmış daha dıyecek sozumuz kalmadı barı bırgun gulebılsek bu şehır ıyıce gudubetlesti artık

samsun155

abi ben kulübü ve nuri asan tesislerini yakmaya gidiyom ;)

CeLiL_55

Ruhsuzlar Oynayın be Oynayın Ne biçim Adamlarsınız siz

harbisamsunsporlu5517

körfez55

malesef artık küme düşme korkusunu iyiden iyiye hissetmeye başladık.celil ve serkan en kısa zamanda takıma dönüp bir çıkış yakalayamazsak işimiz çok zor...

maviay55

s.a hasta yatagımdan kalktım merak içinde açtım pcyi iice çöktüm bittim avradını.... :'( :'(

atakumlueray

bu takımla kapasite olarak ligde kalma ihtimalimiz 0 dır.süper ligden nasıl hileyle düştüysek,bu dandik ligde de büyüklüğümüzü konuşturup gerekirse eze eze döve döve kalmamız lazım

CeLiL_55

Bu kadar Marka haline Gelen takım Mazisi Başarılarla Dolu olan bi takımın Futbolcuları adam olun be adamm Top oynayın Yeter Artık

veis

yok degil evde malak gibi yatmasınlar adam felçli bile olsa oynar.

MeL_55

ya rezil oluyorum yaaaaaaaa... almanyada sinifim bilir samsunspor fanatigim diye ee samsunspor kacinci diyor. bende  :(  icimden ne desem diyom derken bi türk arkadas diyo 15.ci gülüyorlar 2.ligde bide offffffffff offffffff samsun

King Of The North

Alıntı yapılan: ozkan17 - 24 February 2008, 14:57:56
mac dınlenmıyo abi sadece cem abi samsunu arıyo stadda samsuni abiyle tel de konusuyo ole bılgı alıyoruz
Demek radyo da çalışmıyo,çalışmaz tabi sonuca baksana,2.yarı vur kır parçala bu maçı kazan olmalı başka yolu yok.

samsun155

ksklıların otobüsünün tekerlerinni patlatak
:)

METE

yok beyler ben küçükköyde oturuyorum gazıosmanpasada seneye samsunla oynar heralde ıkıncı lıg b de kucukkoy  o maca gderım rahat rahat abı bakarmısın yaa takıma .... :(

harbisamsunsporlu5517