Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

Forvetim

ne hallere düştük be dünkü ordu bize kümeye diye bağırıyor,

dr_ahmet

King Of The North

Böyle düşeceğimize kayyuma kalsaydı daha iyiydi valla,hiç değilse rezil olmadan düşerdik,koskoca Samsunspor Göztepe gibi olacak maalesef.

cenkturgut

ıcerıde  karsıyakayada  yenılırsek  yonetım ıstıfa eder bu hoıcada gıder solemedı  demeyın.Yoksa  taraftar yakar  walla  o kulubu ve yonetımı

dr_ahmet

taraftar büyük takım görmek için gelir tabi soğukta

babaalişo

17 February 2008, 15:53:09 #320 Son düzenlenme: 17 February 2008, 18:11:25 admin_
adamlara bak ya şampiyon gibi destek veriyolar samsun kümeye diye bağırıyolar bunlar kardeş kere

akınyılmaz

Alıntı yapılan: cenkturgut - 17 February 2008, 15:51:01
sezon sonu en kotusu bu kulupte kac tane  futbolcu kalır gazı  beledıyeyle  derbı oynarız artık ohh ohh

sen ne diyosun ya ne ohh ohhu ne sacmalıyorsun biz burda üzüntüden geberiyoruz sen ohh ohh dıyorsun ne biçim ADAMSIN SEN YA

samsunlu_alemdar

allah kahretsinnnnn yaaaa üzülmekten başka bir şey bilmiyoruzzzzz saçlarım beyazladı a.qqqq

cenkturgut

sınırımden  dıyorum herhalde  oh ohhh allah belasınıo  versın gıbı bıse  cıldırdımmm  artıkkk

dr_ahmet

Forvetim

en azından içerdeki tüm maçları almamız lazım bundan sonra yoksa halimiz harap, kulüpte acil konsey toplanmalı

cenkturgut

körfez55

malesef ciddi ciddi kümeye gidiyoruz...nasıl bir ruhtur bi 5 haftada bir beraberlik dahi alınmaz mı.yazıklar olsun.

tolga

lig deyken bizi büyük kulüp diye sezon açılışın çağıurırlardı şimdi kümeye diye bağırıyorlar yazık helal olsun sana siyasetçi başkan siyasete oyna samsunsporu kullan küme düşüyoruz beeeeeeeeeeeee

MeL_55