TFF 1.Lig, 15.Hafta | SAMSUNSPOR 2-1 Altay

Başlatan celebi, 25 November 2007, 15:48:44

« önceki - sonraki »

körfez55

inananamıyorum kazandık ya dur bi daha bakayım :)...

Sol Açık

Sıralamadaki yerimiz aynı, 11.yiz.

Alt sırayla 3 puan farkımız var.

6. ile 4, 2. ile ise (yarına da bağlı olmakla beraber) 7 puan var...

Son 2 maçımızdan 4 puan devreyi iyi yerde bitirmemizi sağlar...

ozkan17

oOoOooOoOoOoOoOoOoOOOooOooOoOoOoOoOo..

oOoOoOoOoOoOoOOooOoOoO

veeee....YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ALDIK ULAN ALDIK...ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN...ALEM DUYSUN..KRAL SAMSUN..[

Tufan

zor oldu ama kazandık son diyarbakır maçımızda Allahtan birşey olmazsa samsundayım inş haftaya en kötü beraberlik alırız ve ilk 6dan kopmayız

HoliganSamSunLu

Uzunca Bir aradan sonra galibyet üzerine yazmak gerçekten güzel ama devamı gelmedikçe yine hüzün yine hüsran

samsunmania

Bu maç rahmetli Şirin Ana'ya armağan olsun.Hepimiz öldük öldük dirildik.Ben de Sakarya maçını seyrettim bu arada.Skora bakmayın.Skarya zayıf İstanbul karşısında top oynayamadı.Skor 0 1 iken İstanbul karşı karşıya pozisyoda  gol kaçırdı. Presi yiyince bozulyorlar. Puan almak imkansız değil.Hepimizin gözü aydın. 3 puan harika oldu.

berusa55

arkadaslar serkan aykut icin kurban mı kestirsek? sakata nazara gelmemesi icin? adam oynayınca yenilmiyoruz bu kadar basit!

cem 55

haftaya sakarya macında celil caner sakat serkan kemal akbaba cezalı yoklar ama eksikte olsak forvette oynayacak adamımız olmasada mac pazartesi iş günüde olsa sakaryada olacaz renklerin askına armanın askına heryerdeyiz kaybededebiliriz ama samsuni abiden bugun için duydugum cocuklar cok iyi mucadele etti lafı yetti de arttı bile haftaya  bu mücadeleyi görelim bize yeter son olarak yücel hocamızada selam olsun ona cok güveniyorum insallah 2.yarı yapacagı hamlelerle bize güzel günler yasatacak.

Sol Açık

Alıntı yapılan: "berusa55"arkadaslar serkan aykut icin kurban mı kestirsek? sakata nazara gelmemesi icin? adam oynayınca yenilmiyoruz bu kadar basit!

:lol:
Gerçekten de Serkansız olmuyor...

ozkan17

bravo ya cocukalra walla helal sıze bee..serkan oynayınca gercekden de yenılmıyoruz arkadaslar..serkan sakatda olsa sahada durması yetıyo..

Atakumlu

bu ne ya bu sene bana serkan ı izlemek haram mı ne..eskisehir deplasmanına gittim serkan yoktu bu haffta sakarya macına gitcem ve gene serkan yok. bu ne sanssızlık  :(

ozkan17

evet sakrya presı yıyınce bozulyo arkadasa katılıyorum..ahh ordan bı puan koparsak warya..onde basacak bu mentalıteyı takıma yayacak ne oyuncumuz war ne hocamız..duz zeka gıdıyoz ısde..

faust

Arkadaşlar tebrikler,dediğim gibi kazandınız.Sanırım biraz zorlandınız.Esesde Ordu kısmetsizliğini yenemedi.90 dakika tek kale oynayıp(Dsporda seyredersiniz),1-1 iken 76da penaltı kaçırıp,85de kendi kalemize attık.Yani kendikendimizi yendik.Bu Ordunun bize hep balı tutuyor,berabere kalsaydık,hem biz lider olacakdık,hemde sizin Orduyla farkınız kapanacaktı,sağlık olsun,bu Orduda bi numara yok,Orduyu rakipleriniz arasında saymayın,tekrar tebrikler..

cem 55

eyvellah es-es li kardes kendi kalenize golude gecen sene bizde oynayan tufan atmıs sanırım aslında iyi oyuncudur ama talihsizlik oldu herhalde orduyu zaten biz rakip olarak görmüyoruz su önumuzdeki 2 macıda en az kayıpla atlatmak ilk arzumuz daha sonra insallah ilk 11 de banko oynayacak 2-3 kalıteli transferle hedefimiz ilk 2 olacak o zaman rakipde büyük ihtimal es-es olacak hayırlısı bakalım sizede bundan sonrakı maclarınızda basarılar

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsun'u Fatih taşıdı: 2-1

TFF 1. Lig'in 15. haftasında ligin güçlü ekiplerinde Samsunspor ile Altay, 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldiler ve maçı ev sahibi Samsunspor 2-1 kazandı.

Maça iyi başlayan Samsunspor, 16. dakikada Fatih Aytekin ile 1-0 öne geçtiyse de, 28. dakikada Hakan'ın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda galibiyet golü için yüklenen Kırmızı-Beyazlı ekip, 57. dakikada Fatih Aytekin ile bir gol daha buldu ve maçı 2-1 kazandı.

Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 20'ye yükseltti. Altay ise 17 puanda kaldı.

SAMSUNSPOR: 2 - ALTAY: 1

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Tayfur Özkan, Cemal Bingöl, Erdem Bıyık
Samsunspor: Ercüment, Hakkı, Kenan, Zafer, Serkan Aykut, Furkan, Fatih, Can, Kemal  (Dk. 77 Sefa), Murat Duman, Sercan  (Dk. 46 Sinan) (Dk. 87 Ömür)
Altay: Süleyman, Cem  (Dk. 76 Alp), Eren, İbrahim, Hakan, Yasin, Enis, Yakup, Merter  (Dk. 61 Mehmet), Emirhan  (Dk. 89 Macit), Murat Bölükbaş
Goller: Dk. 16, 57 Fatih (Samsunspor), Dk. 28 Hakan (Altay)
Sarı Kartlar: Dk. 16 Serkan Aykut, Dk. 19 Kemal, Dk. 39 Zafer, Dk. 90 Ercüment (Samsunspor), Dk. 53 İbrahim (Altay)

Alıntı Samsun'u Fatih uçurdu!

TFF 1.ligde orta sıralarda mücadele eden iki ekip Samsunspor ve Altay Samsun'da karşılaştı.

Samsunspor'un golleri Fatih Aytekin'den gelirken Altay'ın tek golünü Hakan kaydetti. Samsunspor bu galibiyetle rahat bir nefes alırken puanını 20'e çıkardı. İzmir temsilcisi Altay ise 17 puanda kaldı.

SAMSUNSPOR:2 İBNE HAKEM:1