Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

ozkan17

ınsallah kıralık olayına grmez bızımkıler..bence kalecı lasım hemde cokk cok acıl..defansa gerekmıyo zaten o kdar cok transfer yapacak paramız yok akıllı nokta VE ILK 11DE OYNUCAK ADAM ALMAMIZ LASIM ALCAGIMIZ ADAMI OYNATMICAKSAK ALMAYALIM..ortasahanın sagına kesnlıkle evren ıyı gıder bıelkı bır orta sahada daha bırı olursa ıyı olur..forvetde de serkanın ındırecegı topa gol vurusu yapabıleck bırı lasım aklımda bı ısım yok ama dedgım gıbı 11de oynıcak ısım almalıyız aldıgımız adamı yedek klubesınde oturtcaksak neden alıyoz o zaman..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Tuqberk"serdar samatyalı , şadi çolak , eski oyuncumuz evren (e.kürkçü olan değil) unlar muhtemel oyuncular aldığım bilgilere göre ama olur mu bilemem  :wink:

arkadaşlar üstteki yazıdada dediğim gibi bunlar alınacak muhtemel oyuncular aldığım bilgilere göre - ve bugün ki halk gazetesinde evren doğru çıktı şimdi benim saydığım diğer 3 ünde onlarda çıkar ortaya  :wink:

AllydeenleaR

evren haber inşallah doğru çıkar 2.ligde tecrübeli adamlar herzaman faydalı olur hem de 2.lig için ideal orta sahalardan bitanesi
kaleye de her ihtimale karşı birini almamız lazım sakatlık ve form düşüklüğünde takımın havasının bozulmaması açısından.
sağ açık içinde serdar samatyalı çok iyi olur geçen sene taner ve serdar sayesinde malatya öleydi.taner ve serdarı alsak çok iyi olur.

HoLiGanisT

bu şadi çolak dediğniz kral şadi mi :lol:

Kadir ÇELEBİ

Rakiplerinin çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu belirten As başkan ve Basın Sözcüsü Imran Okumuş, "Kazanmayı istemek lazım. İlk yarı bunu başardık ancak ikinci 45 dakikada fizik üstünlüğü ön plana çıktı ve Eskişehirspor takımı bulduğu gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.Hedeflerinin ilk yarıyı zirveye yakın bir yerde tamamlamak olduğunu da sözlerine ekleyen As başkan ve Basın Sözcüsü Okumuş, "Kalan haftalarda oyuncularımızın takımı bu amacına taşıyacak sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz. Yönetim olarak bizlerde bu konuda üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

( Samsunspor, ikinci devrede yapacağı takviyelerle çok daha başarılı sonuçlar alıp ligde hak ettiği yerlere gelecektir" şeklinde konuştu.)

İmran OKUMUŞ transfer Sinyalini Verdi Bakalım umarım takım icin en faydalı olanlar tercih edilir hedefimize emin adımlarla ilerleriz..

tolga

evren olamaz malatyadaki maçta düştüğümüz sene attığı gol ve her golden sonra yumruk şovunu unutmadım bende oradaydım yaşıda 35 ondan geçti artık malatyaya gisin burda işi yok

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Tuqberk"

arkadaşlar üstteki yazıdada dediğim gibi bunlar alınacak muhtemel oyuncular aldığım bilgilere göre - ve bugün ki halk gazetesinde evren doğru çıktı şimdi benim saydığım diğer 3 ünde onlarda çıkar ortaya  :wink:
serdar samatyalıyıda tutturdun say :wink:

SaMsUnSpOr 55

bize güzel bi kaleci lazım mehmeti yollasınlarda kimi alıyorsa alsınlar

KotuCocuk55

Evren'ın malatya macında bıze karsı çok ıyı oynadığını ve attıgı golden sonra yumruk yapmasını çok ıyı hatırlıyorum.Evren bu hareketı samsunspor seyırcısıne ve camıasına yapmamıştı.Bır futbolcu olarak gol sevıncını yaşamıştı.
Çok önemlı bir gençlerbirliği maçını 90+4 de attığımz golle kazandığımız zaman futbolcularımız sevınc yumagı halındeyken onların ustunde yukselen evrenın nasıl taktık ama 90 da dercesıne yumrugunu kaldırmasını da unutamam.
evren profesyonel bır futbolcu samsunsporun altyapısından yetısmıs yıllarca bızde oynamıs kuluple ozdeslesmıs bır oyuncu deıl dolayısyla profesyonelce davranıp formasını gıydıgı kulup ıcın savasması bence onun adına artı sayılabılır dıye dusunuyorum.

Bır not daha kendısıyle ozel yapılan gorusmede futbol hayatının en huzurlu ve mutlu gunlerını samsunspor formasıyla gecırdığını,samsun şehrini ve insanlarını hem kendisinin hemde ailesinin çok sevdiğini her zman samsunsporda oynamaktan mutluluk duyacagını,futbolu bıraktıktan sonrada samsunda yasamak ıstedıgını belirtmiştir.

Yaşlıda olsa bize fayda sağlıcağını düşünüyorum,yapılırsa iyi bir transfer olur.Bir kurtarıcı değil asla sadece faydalı ve akıllı bir oyuncu kazanırız.Handikap takımımızda yaşlı oyuncu sayısı artıyor inşallah birinci lige çıktığımızda revizyona gitmek zorunda kalıcaz.

jean

iyi top dagitiyor orta sahada ama ben bu zamanda cikan bu haberlere pek inanmiyorum cogu bos cikiyor

MeL_55

kaleci, ortasaha, forvet mutlaka alinmali

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "cem and naz55"serdar samatyalıyıda tutturdun say :wink:

evet serdar samatyalı ve evren demiştim bunlar tuttu sayılır - geriye kaldı 2 tane biri orduspordan 10 no formalı şenol ve rize den şadi çolak 4 de 2 yaptım inş. 4de 4 yaparımda aldığım bilgiler yalan çıkmaz  :wink:

celebi

ne yani şimdi serdar samatyalı ve evren bize mi geldi.

ali ihsan

Ordulu Şenol geçen sene içerde 2-0 yendiğimiz maçta yapmadığı çamur kalmamıştı.kaliteli ancak ahlaklı birisi değil bence.Devre arası süper lig ekiplerinde tutunamayıp ayrılacaklardan bir kaç takviye yapabiliriz.

Kadir ÇELEBİ

Samsunsporumuzun resmi sitesinde cıkan habere gore gectigimiz gun Halk Gazetesinde yayınlanan haberde evren turhan ile prensipte anlasıldıgı haberi okumus tarafından dogrulanmadı..

aynı gazetede bugun yayınlanan haberse soyle...

TRANSFERE SPORSOR
Gazetecilerin tranfer yapılacakmı? sorusuna İmran Okumuş,"Biz oyuncularımızdan memnunuz. Hiçbir sorun yapmadan aslanlar gibi çıkıp oynuyorlar. İyide bir yerdeyiz. Şunu açıklıkla söyleyeyim, transfer yapılmalımı evet. Ama bu para ile olur, eğer kaynak bulursak tabiki. Bir işadamımızdan transfer için sporsorluk istedik kabul etti. Büyük bir aksilik olmazsa bu sorunu sponsorlarla çözeceğiz. Eğer transfer yapamazsak, ben iddia ediyorum bu kadro sezonu en iyi şekilde ve en iyi yerde bitirecektir" diye konuştu.