TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

edmontdante

cembaba

HARBIDEN PAYLASIMLAR SUPER ELLRINE SAGLIK KARDES.. MUKEMMEL GERCEKTEN DE BOYLE BIRLIK OLURUZ INSALLAH HER MAC.. ATMOSFER BUDUR..!

Sadece Samsunspor

evet beyler kazandık çok mutluyuz ama benim bu maçta 2 şey çok üzdü

1- furkan baştan 90 dk. oynadı ve sahada boşboş gezindi

2- celil oyundan çıktığında yedek kulübüsünde hareketler yaptı heralde oyundan alındığı için kızdı bence bunu yapmaması lazımdı

bu arada malatya kulübesinde kıvırcık saçlı bir adam vardı - biz gol atınca adam yediremedi kendine ve bizim tribüne el hareketleri yaptı ve karşılığını çokca küfürlerle aldı hemen 4 polis geldi koruma amaçlı bide başkan ayağı kalkıp baktı bizim tribüne neler oluyor diye o da şaşırdı tabi - ama adama bi küfürler etmişiz aklınız hayaliniz durur - maç bitince zaten koşa koşa gitti ******* herif

timofte

Yukarıda bahsedilen, grupların birleşmesi üzerine tezahürata katılmak için o bölüme giren 30 yaşına merdiven dayamış kişilerden birisi de bendim. 90'lı yıllardaki tribünün havasını yaşamayalı uzun zaman olmuştu. Sesler bu kez birbirini bastırmadı, güçbirliği yapınca dosta düşmana SAMSUNSPOR TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ bir kez daha hatırlattı.

Maçı ilk yarıda koparmamıza Malatya kalecisi engel oldu. Çok net iki-üç topumuzu çıkardı. Stresli bir ikinci yarı izleriz diye düşünürken Caner'in devrenin hemen başında gelen golü hem kendisini hem bizi rahatlattı. Para almadığı söylenen Malatya'lı oyuncular söylentilerin tam tersi çok azimliydiler. Biraz mağdur bi görüntü vermek ve bundan yaralanmak ister gibi bir halleri var. Pozisyonlara öyle sert itiraz ediyorlardı ki, bir ara saha karıştı. Tabi bu dakikalarda bir ve bütün taraftarımız net tepkisini vermekte gecikmedi.

Hakem oyuncularımıza çok kolay kartlar çıkardı. Bunlar galiba attığımız gollere şüpheli bakmasından kaynaklandı. İlk golümüzde asla ofsayt yoktu, ikinciyi net göremedim. Ne olursa olsun ne yaptığını bilmeden hareket etmek bir hakem için basiretsizliktir ve bu hakem o bakımdan yetersiz göründü.

Yavaş yavaş istikrarlı bir çizgiye doğru gidiyoruz. Haftaya Eskişehir'le deplasmanda yapacağımız maç  kritik hal aldı. En azından yenilmezsek hedeflerimize doğru yürüyüşümüzü sağlam bir şekilde sürdüreceğiz demektir.

edmontdante

Maç Sonu
Bu arada unutmadan söyleyim.Daha taraftar takımı çağırmadan futbolcular tribünlere doğru yönelmişlerdi KIRMIZI-BEYAZ İÇİN

Taraftarın muhteşem bir videosu daha var ama boyutu fazla geliyor.Boyutunu düşürebilirsem ekleyeceğim

http://www.youtube.com/watch?v=KgkbqmM7QzU

King Of The North

Alıntı yapılan: "edmontdante"Maç Sonu
Bu arada unutmadan söyleyim.Daha taraftar takımı çağırmadan futbolcular tribünlere doğru yönelmişlerdi KIRMIZI-BEYAZ İÇİN

Taraftarın muhteşem bir videosu daha var ama boyutu fazla geliyor.Boyutunu düşürebilirsem ekleyeceğim

http://www.youtube.com/watch?v=KgkbqmM7QzU

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

timofte

Bir video da benden samsuni arkadaşın makinesinden oldukça net
Maç sonrası futbolcu-taraftar, kırmızı-beyaz

http://www.youtube.com/watch?v=RNCIPbfNu24

bafradan55

HA Rİ KA
Büyük taraftar-Büyük takım.
Millet görsün tribün dediğin böyle tek yumruk olmalı.
Maç bitiminde başkan dan Eskişehirspor maçı için otobüs sözü aldık. Futbolcular ile kırmızı-beyaz yaptık. Ve çiftlik caddesi ni karnaval alanına çevirdik. Çok yorulduk ama değdi. Bekle bizi süper lig bekle bizi İstanbul.

Tribündeki bu birliğin artarak sürmesi takımı daha da ateşleyecektir.

1-0 dan sonra skora yatıp kapanabilecek olan ekibimiz müthiş taraftar profili ile daha da saldırgan bir oyun oynadı. 2-0 harika.

haylazgakkos

tüm samsuna teşekkürler koffikleri yendiniz bu arada küfürlerde güzeldi ama bizde orduyu yensek tam süper olacak

bafradan55

sAĞOLASIN elazığ lı kardeşim.

Gruplar ayrı ayrı başkanın dikkatini çekmeye çalıştığında o tribünde bi taraftar kalkıp yanına gitti ve başkanı uyardı o da kalkıp el salladı
AMA BİRARAYA GELİNCE O DA BÜYÜLENDİ.
Tüyleri diken diken eden bi taraftar oluşumu haline geldi.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "bafradan55"sAĞOLASIN elazığ lı kardeşim.

Gruplar ayrı ayrı başkanın dikkatini çekmeye çalıştığında o tribünde bi taraftar kalkıp yanına gitti ve başkanı uyardı o da kalkıp el salladı
AMA BİRARAYA GELİNCE O DA BÜYÜLENDİ.
Tüyleri diken diken eden bi taraftar oluşumu haline geldi.

evet bende gördüm o an başkan maça dalmıştı arkadan bir kişi taraftarları gösterince ayağa kalktı ve selamladı

BÜYÜK BAŞKAN

jean

oley be cok korktugum bir maci aldik bu ayki cep telefonu faturam cok yazacak taa turkiyeyi ariyorum dakika basi bi kulubu bir arkadasi bugun cok heyecenlandim gercektende allaha sukur zirveden kopmadik ve yendik yenilsek yada berabere kalsaydik kopacaktik sahane bir galibiyet inslalah devami gelir

mctlçy

Alıntı yapılan: "maximum_55"Bekliyoruz devamını :wink:
Maçta ilk gol olduğğu sırada benim birader Şirinler tribünündeyken bir kavga olduğğunu söyledi bilgi verirseniz sevinirim umarım tatsızlık olmamıştır.

diğer gruplarla yaptığımız tezahürat srasnda teller çıkıp bağırmak isterken polisler biz engel olmak isteyince cezalarını çektiler aramzda bi sorun yok yanii,birde 2.yarı başlarken polsilerle kawga ettik ondanda meşale yaktırmamaya çalıştılar yemedi :lol:

merkez

Bu güzel galibiyet için öncelikle özverili futbolu ile takdirimizi kazanan tüm oyuncularımızı kutluyorum.Yazılacak ne varsa yazmış zaten sağolsun arkadaşlar.Hele de galip gelince çok da fazla kritik yapmaya gerek kalmıyor.
Bize unuttuğumuz o duyguları tekrardan yaşatmaya başlatan hatta daha da yaşayacağımıza inandıran güven veren değerli başkanımızı ve yönetim kurulundaki tüm yöneticilerimizi canı gönülden tebrik ederim.
Allah hepsinden razı olsun.

O.YILMAZ

Hafta içi Malatya hakkında yazılanlar çizilenlerin dışında bir Malatyaspor izledik ama bu hafta takımımızda maçı kazanma adına düşüncesini futboluna yansıtınca galip geldik.

Kaçırılan net gol pozisyonları saç baş yoldurmasına rağmen yinede bunlardan 2 tanesini harcamadan kaleye göndermeyi bu hafta başardık.

Kalecimiz M.Bölükbaşı için sezon başındaki düşüncem ne ise aynı devam ediyor. Ceza sahasının dışından çekilen şut üst direkte patlıyor ama bizim kalecimizde hamle bile yok. Çerçeveyi tutsaydı sonuç malum. O dakikadan sonra maçın sonucunun nereye gideceği belirsizdi bana göre.

Bize devre arasında muhakkak bir kaleci transferide şart bana göre.

Yinede 3 puan almak güzel. Malatya'yı yenerek almak ise extrası.

Hayırlı uğurlu olsun camiamıza bu 3 puan. Darısı Eskişehir maçına. :wink: