TFF 1.Lig, 9.Hafta l SAMSUNSPOR 0 - 0 G.Antep Bld

Başlatan MeL_55, 14 October 2007, 17:00:12

« önceki - sonraki »

lucapicola

Vasat bir takım hüviyetini sürdürüyoruz. Bütün maçlarımız 3 ihtimalli sonuca açık. Böyle bir takım da ancak orta sıralarda gezinir durur.

Sadece Samsunspor

1 puan 1 puandır dicez yapcak bişe yok sonuçta bu yönetim bize bir iddia da bulunmadı süperlige çıkacaz diye ama şubat da kongre varmış daha güçlü bir yönetim oluşturacaklar  :!:

maviay55

geçmiş olsun

pc nin başında stressiz bi maç geçiremiorum ne zaman takım favori gösterilse maç berabere sonuçlanıo yeter artık seri galibiyetler istioruz 1 maç kazandımı oyuncular kendini salıolar anlaşılan hakem makem bahane...istanbulsporun deplasmanda yendiği takımı evinde 19mayısta yenemiosan bi bahane aramayacaksın çok vasat bi takıma puan verdik...çok yazık çook..

tüm samsunsporlu kardeşlerime slm olsun..muhabbetle

MeL_55

arkadaslar yinede 6.siraya oturduk 2 senedir beri ilk defa 2.ligde 6.olduk bu iyi bir gelisme  :)

maviay55

maçkolikte kuponu yatan insanlar bi ton küfredio inş düşersin samsun diyenler war... melih yinede sevindirci tabii 6.sıraya yerleşmemiz inş daha ii yere geliriz ben devre arasını bekliorum..ama bu maç kaçmazdı  :cry:

celebi

mardine maçı yüksek bir ihtimal kaybederiz al o zaman sen malatya maçını bakalım ne olacak

samsunmania

Çelebi kardeşim mardine kaybetmeyiz diye düşünüyorum.Çünkü kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz biz.

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsun'a Antep çelmesi: 0-0

TFF 1.Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Samsunspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Sezona kötü bir başlangıç yapan ve son haftalarda toparlanan Samsunspor mutlak üç parolasıyla çıktığı karşılaşmada G.Antep Bld. ile 0-0 berabere kaldı.

SAMSUNSPOR: 0 - 0 GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Abdullah Kalafatoğlu, İsmail Köse, Mehmet Kısal  
Samsunspor: Mehmet, Hakkı, Kenan, Zafer  (Dk. 86 Fatih ?), Caner, Serkan Aykut, Can, Sefa  (Dk. 46 Furkan ), Feridun  (Dk. 56 Kemal Akbaba ), Murat Duman, Celil  
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Eser, Ogün, Süleyman, Serkan İşyapan  (Dk. 58 Veysel ), Yusuf  (Dk. 41 Uğur ), Mehmet Ayaz  (Dk. 84 Ferit), Muhammet, Ali Kemal, Ulaş, Mustafa, İsmail Büyüksolak  
Sarı kartlar: Dk. 68 Murat Duman, Dk. 75 Furkan, Dk. 81 Celil (Samsunspor), Dk. 44 Mustafa, Dk. 53 Mehmet Ayaz, Dk. 90 Ali Kemal, Dk. 90 Eser (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

berusa55

yazık!cok vasat oynadık cok! üstümüzdeki takımların da puan kaybettiği bir haftada cok önemli iki puan daha gitti...bu puanları cok arayacağız!!

Gurbetci Bülent

Cok üzüntülüyüm ama cok da sevincliyim.
Üzünzülü yanim bu hafta 3 puan alsaydik cok süper olacakti nerdeyse 10 puan almis gibi olacaktik , öteki takimlar hepsi nerdeyse kazanamadi.
Sevincli tarafin nankör olmamak lazim , daha 3 ay önce takim kapandi dedikodulari veya kayyuma kalacak yazilarini düsününce suanki halimize sükrediyorum.
Arkadaslar 3 ay önce bize deselerdiki bu takim 9.haftada ilk 6 icinde olacak o zaman hepimiz mutluluktan havalara ucardik.
Ben positif düsünüyorum küme yerine resmen cikmaya oynuyoruz gecen seneye oranla daha iyiyiz hatta lig daha zor da olsa, hele bi ilk yari bitsin ara transferler baslasin daha iyi olacak, yeterki ilk yari bitiginde üstlerden kopmayalim.

MeL_55

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
11. dakikada gelişen Samsunspor atağında ceza sahasında topla buluşan Caner'in sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
14. dakikada Serkan'ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Caner, kaleye vurmak yerine Feridun'a pasını çıkarmak isteyince mutlak bir gol kaçtı.
18. dakikada Gaziantepspor'un atağında Ali Kemal'in defansın arkasına attığı topla buluşan Mehmet, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mehmet, bomboş pozisyonda topu yandan auta attı.
23. dakikada altıpas çizgisi üzerinde topla buluşan Yusuf, müsait pozisyonda topu kaleye vurdu. Top, direğin dibinden auta çıktı.
45. dakikada Feridun'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında Serkan, altıpas çizgisi üzerinde bomboş pozisyonda topu üstten auta attı.
56. dakikada gelişen Samsunspor atağında Celil'in sert şutunda kaleci topu köşede kontrol etti.

76. dakikada gelişen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağında M.Uğur'un ceza sahası sol çaprazdan sert şutunda top üstten auta çıktı.
80. dakikada Celil'in ortasında Kemal'in kafa vuruşunda kaleci topu kontrol etti.
83. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Zafer'in yerden sert şutunda top yandan auta çıktı.
90. dakikada Furkan'ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan, müsait pozisyonda topu aşırma bir vuruşla üstten auta attı.

puan durumu.

1   Sakaryaspor   9 7 1 1   22
2   Kartalspor   9 5 3 1   18

3   Eskişehirspor   9 5 1 3   16
4   Kocaelispor   9 5 1 3   16
5   Antalyaspor   9 4 4 1   16
6   Samsunspor   9 3 4 2   13

7   Orduspor   9 3 4 2   13
8   K.Erciyesspor   9 3 3 3   12
9   Giresunspor   9 3 2 4   11
10   Boluspor   9 2 5 2   11
11   Karşıyaka   9 2 5 2   11
12   Malatyaspor   8 3 1 4   10
13   Altay           9 3 1 5   10
14   Mardinspor   9 3 1 5   10
15   Diyarbakırspor   8 1 5 2   8
16   Elazığspor   9 2 1 6   7
17   Gaziantep B.B.   9 1 3 5   6
18   İstanbulspor   9 1 3 5   6

34 SS 1965

yazık cok yazık kaybedılen puana gercekden uzuldum ya ıns bu gıdısata dur derız haftaya

berusa55

kacan 2 puana öyle yanıyorum ki...ahhh ah!! beraberlige ragmen ilk 6ya girdik ama kazansaydik belki yerimiz değismeyecekti ama ikinci ile aramızda ki puan fankı 3e inecekti :(

edmontdante

Bugun rakibi bogacagiz inanciyla gittim maca.Ama yine bombos gecen bir ilk yari vardi.Caner`in Feridun`la bulusturamadigi top ve Serkan AYKUT`un ilk yarinin son dakikasindaki vurusu disinda rakibin 2 net pozisyonu vardi ama futbol yoktu.

Takimda Celil olmasa diger futbolcular acaba ne yapacak merak ediyorum.Topu alan Celil`I ariyor.O da ancak bu kadar yapabilir.Oyun icinde dinlenme firsati bulamiyor her topu alan Celil`I bulunca.Bir penalti pozisyonu var ancak Celil`in bunu gol yapmasi lazimdi.Penalti veya degil ayaginin ustuyle tokatlasa pozisyon goldu.

Malesef futbol oynayamiyoruz.Bu oyun anlayisi ile gol bulmamiz zor gorunuyor ve bazi pozisyonlarda sansta yanimizda olmayinca cok daha zorlasiyor.

Rakip takim her pozisyonda yerde kaldi ve zaman gecirmeye oynadi.Hatta bu konuda yaptiklari rezalet boyutundaydi.maci kazanmayi biraz da bu nedenle cok istemistim cunku bu futbolla kazansakta beni cok fazla mutlu etmeyecekti ama boylesine rezilce sahada olan rakibi yenmis olmak guzel olurdu.Hakemin buna bu kadar izin vermemesi gerekirdi.Zaten hakem basarisizdi genel anlamda.

Takimin iyileri Celil,Kenan,Hakki birazda Zafer.Caner gecen haftalardaki gibi sahada var mi yok mu belli degil.Feridun da ondan farksiz.Can biraz caba gosteriyor ama kapasite sinirli.Somradan oyuna girenler bu hafta cok etkisizdi.Fatih Aytekin hakkindaki goruslerim artik olumsuz oyunda kaldigi on dakikada bile sahanin en zayifiydi.Neredeyse ayakta duramiyor.

Bazi problemler nedeniyle cektigim resimleri ekleyemiyorum ama pazartesi gunu ekleyecegim.

Macin tek guzelligi TARAFTAR  GRUPLARININ MUHTESEM BIRLIKTELIKLERIYDI.Ozellikle ilk yarinin sonunda yaptiklari gorulmeye degerdi.Kendi adima konusuyorum tuylerim diken diken oldu.Cok etkileyiciydi.Ama dagilmasalar 2.yari takimi oradan atesleyebilirlerdi.

Haftaya Mardin deplasmani.Alinacak bir galibiyet bu beraberliklere anlam yukleyebilir.Deplasmanda daha basarili olacagimizi dusunuyorum Cunku simdiye kadar buraya gelenler oyunu sikistirdilar ve malesef bizim bunu asacak oyuncularimiz yok.

alWays

abi işalllah o anları fotoğraflamışsındır :) taraftar birleşti an emniyet tayakkuza geçiyo nie bilmiyorum