TFF 1.Lig, 7.Hafta l SAMSUNSPOR 0-0 Boluspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 October 2007, 22:32:30

« önceki - sonraki »

cem 55

macta 17.dakika 13 dakikada serkan eyüpogluyla bi pozisyondan yararlanamamısız boluspor erolun serbest vuruslarıyla etkılı olmaya calısıyomus mac simdilik orta saha mücadelesi seklinde devam ediyo

tanju55

arkadaslar belki lig macindan önce hatali goller yedi ama sonucta bizim kalecimiz ne olursa olsun sahip cikmaliyiz cok tecrübeli bir kaleci her kalecini iyi kötü zamanlari var lütfen sahip cikalim ercüment gibi onuda destekelyeylim  :D

Kadir ÇELEBİ

boluspor la oynadıgımız kupa macında seyircimize yaptıgı el kol hareketlerini unutmadım ben kaleciligini o kadar elestirmem taraftara yapmıs oldugu terbiyesizlige bakarım..

tanju55

vallah ne yaptigini bilmi ama bisey yaptiysada hatasini anlamistir siz ona sahip cikin yeter

cem 55

dakika 31 samsuni abiye baglandıgım anda kanatlar serkan eyupoglu ve ömürle cok etkısız işimiz celilin kişisel becerisine kaldı diyodu celil topu aldı 2 adamı gecip ortaladı serkan aykut vurdu top direkten döndü arkadaslar mac öncesinde erola tepkı verilmiş topu her ayagına aldıgında ıslıklanıyomus ama genede ilk 30 dakıkada baskı kuramıyoruz buda orta sahada topa sahip olamamamızdan 10 numara eksikligi

Gurbetci Bülent

desenize bi kaza golüne 0-1 yeniliriz bu maci böyle giderse 0 puana merhaba.
Atin 1 tanede alin 3 puani futbol önemli degil suan 3 puan önemli.

fthgndz

Maçı dinleyemeyen arkadaşlar www.yayindakiler.com adresinden Bolu Fm linkine tıklayarak dinleyebilir.

Saygılarımla

tanju55

tanju55

cem 55

samsuni den aldıgım ilk yarı degerlendirmesi ilk yarı bizim direkten dönenerek etkili oldugumuz pozisyon dısında etkili bi atak yokmus sag kanat hiç calısmıyomus tek umudumuzun celil oldugunu onuda faullerle durdurduklarını söylüyü samsuni kale arkalarının ful dolu oldugunu maratonun orta kısmının kombine bolumunde bosluklar oldugundan ramazan ayı olmasına ragmen grubların takıma ıyı destek verdiklerinden bahsetti samsuni 2.yarı serkan eyuboglunun yerıne kemal akbabanın ısındıgını 2.yarı oyuna onunla baslayabilecegimizden bahsetti.canerinde klasik samsunda cok etkili olamadıgını düsünürsek 2.yarı celil orta serkan gol varyasyonundan baska gol bulabilecegimizi düsünmüyorum sahsen.

Forvetim

yazılanları okuduğum kadarıyla golü atan işi bitirir türünden bir maça benziyor, hayırlısı bakalım. bu maça 1-0 olsun bizim olsun demekten başka söylenecek bişey yok. bu arada şu radyo olayını bir türlü çözemedik gitti, adamlar boludan beri samsun maçını yayınlıyor, biz şehrimizden yayın yapamıyoruz. tebrikler doğrusu. az önce sakarya maçınıda dinledim. sakaryanın yerel radyolarından biri gitmiş stattan canlı yayın yapıyor. bizim yerel radyolar ancak müzik çalsın. yok mu bunların içinde bir Samsunsever. bir şehir aşığı bir Samsunspor tutkunu..

ozkan17

allahımya sunlarada yenılceksek artık :roll:

MeL_55

Alıntı yapılan: "fthgndz"Maçı dinleyemeyen arkadaşlar www.yayindakiler.com adresinden Bolu Fm linkine tıklayarak dinleyebilir.

Saygılarımla

sagol kardesim

ozkan17

serkan eyüboglu cıkdı kemal akbaba girdi..

Cagdas Ünver