İsmail Altunsaban:Baskan'ın havalımanında karsıladıgı adam

Başlatan spacey, 28 September 2007, 20:16:41

« önceki - sonraki »

spacey

ya sanamı soracam  hangı kapıya gıdecegımı.BEn sana soruyommu neden  o yamyama  ozenıyonda resmını koyuyorsun dıye? Sende  bak dalgana
Bende  kırmızı  beyaz formayı tanırım  gerısıne   tınnnnnnnn

hasselbaink

evet ona özeniyorum
siyahiyim ben
hepimiz yamyamız(!)

önce insan ol, o adam yamyam değil muhtemelen senden daha insan! yolda göresen imza almak için peşinden koşarsın hasselbanik'in.. naif ruhlu futbol romantiği sıkışınca avatarlara mı bakıyor?

bu mu yani cevabın?
iki dakika arkasında dur yazdıklarının

üstte duruyor işte! hem fanatik samsunsporlular olarak maça gidiyorsun hewm de ben bir futbolseverim, bana ne samsunspordan diyorsun...sonra da

seninle polemiğe girip de vaktimi harcayamam

okuyan görür zaten neyin ne olduğunu.

yönetici

Ercüment Hoca'yı Samsunsporlu olup da sevmeyen sanmıyorum ki olsun..
Ama spacey sen insanları adamdan soğutmak için elinden geleni yapıyorsun.

Ercüment Coşkundere ile yollar ayrıldı diye mevcut yönetime düşman mı olacaktık?
Her şey güzel giderken böyle bir şey yapsak buna Samsunsporlu olmak mı yoksa birilerinin adamı olmak mı denir?

Sen siteyi ya da burada gurbetten Samsundan şurdan burdan yazan Samsunsporluları suçlamadan önce kendi yaptığını ölç tart önce..

Kaldı ki Samsunspor'a sadece şehrin takımı olmasından ötürü bir sempatin olduğunu söylüyorsun. Biz burada daha ötesi için bir aradayız. Ama sen bunu anlamamışa benziyorsun ki, hepimizi yönetimin satın aldığını öne sürüyorsun. Takımı başarılı bir şekilde yöneten bir yönetimi desteklemek için satın alınmamıza gerek yok ki. Biz zaten bu takımın taraftarlarıyız..!

http://samsunspor.biz/viewtopic.php?t=3173&sid=6cc774030de73e93aafe7f388f419c49

King Of The North

Benca başlık kilitlensin yeter artık bu kadar komedi,birbirimizi kırmaya gerek yok