Gazi Caddesindeki "İNADINA SAMSUNSPOR" Bayrağı

Başlatan edmontdante, 26 September 2007, 17:26:13

« önceki - sonraki »

akınyılmaz

galiba şehir takımına tekrar sahip çıkmaya başlıyor.

Kadir ÇELEBİ

İNADINA HERYERDE SAMSUNSPOR OLSUN..
SAGOLUN ARKADASLAR..

ölümüne 55

eskiden bu tip organizasyonlar sadece gaziler ve saathane esnafları tarafından sergilenirdi.hep üzülürdüm şehrin rantının büyük bölümünü gazi ve çiftlik caddesi yiyo ama şehrin takımına gariban kesim sahip çıkıyo diyo.
bu bayrak bence bişeylerin başlaması açısından bi adım olmalı.bu bayrak çiftlik,56 lar,atakum gibi muhitlerde artmalı

King Of The North

Zirveye yaklaştıkça şehra tekrar bir canlanma gelecektir bundan hiç kuşkum yok.Sportif başarıyla sesimiz yükselecek destek artacaktır.

34 SS 1965

Geçen hafta ordu maçına gittiğim zaman gördüm çok hoşuma gitti,gerçektende çok güzel olmuş,şehrin başka caddelerinede asmak gerekir.Mecidiyenin saathane tarafından girişine gelmeden sol ara caddede istanbul yalakaları bez parçası asmışlar.Hangi akla neye hizmet ediyolar insan anlamıyor.Okadar seviyosan git istanbulda aç bezini,orda yaşa,yazık hemde çok yazık.

King Of The North

O dev bayraktan 1 tane Baruthanedi köprüye ve Çiftlik Caddesinin Öğretmenevi girişine de asılması lazım.Herkes bu şehrin Samsunsporlu olduğunu kabul edecek ona göre davranacak.