Gazi Caddesindeki "İNADINA SAMSUNSPOR" Bayrağı

Başlatan edmontdante, 26 September 2007, 17:26:13

« önceki - sonraki »

berusa55

maviay55

Bu büyük taraftara Şampiyonluk yakışır

emeği geçenlere sonsuz tşkler..inadına ölümüne samsunspor..

bafradan55

Bütün caddelerde olması gerekiyor bunalrın, bu az bile devamını bekliyoruz Samsun halkından.

samsunmania

Harika vallaha. Samsuna geldiğimde beni üzen şeylerden biri de yeteri kadar insanın arabalarına Samsunspor çıkartmalarını yapıştırmamaları ve bayrak asmamalarıydı. Çok sevindim. Helal olsun.En büyük SAMSUNSPOR....

körfez55

arkadaşlar bu yetmez kocaelinin her sokağında kocaman bayraklar var başka kocaelispor yok sahip çıkalım diye.böyle şehrin merkezi yerlerine asılması gerekir...samsuna gelen bu şehir samsunsporlu demeli...

edmontdante

Çiftlik Caddesinden 56 lara girilirken uzaktan  görünen devasa bir SAMSUNSPOR bayrağı muhteşem olurdu.Düşünsenize ışıklarda bekliyorsunuz karşıda o bayrak.Üzerinde "Başka diye soranlara inat,İNADINA SAMSUNSPOR" (Sanırım Timofte nin mesajlarının altında yazıyordu ) yazılı bir bayrak.Neredeyse altından geçen araçlara deyecek kadar uzanan.

timofte

Pankartın doğduran SAMSUNSPORLULUK ürünü olduğu her halinden belli.
Samsunsporluluğu anlayamayanlar, İstanbul'daki maçları sağda solda böğürerek izleyenler utansın.

Başlık ve fotoğraflar için edmontdante'ye teşekkürler..

Alıntı"Başka diye soranlara inat,İNADINA SAMSUNSPOR" (Sanırım Timofte nin mesajlarının altında yazıyordu )

"Başka diye soranlara inat, sadece Samsunspor.."  :wink:

HoliganSamSunLu

helal olsun valla samsunsporluluk ruhu samsuna geri dönmeli ...

King Of The North

Eline sağlık kardeşim,o bayrak hiç inmesin her yerde dalgalansın.

maço

arkadaslar aslında kocaman bır BASKA DIYE SORANLARA INAT SADECE SAMSUNSPOR yazısı ustunde bır bayrak yaptırabılırız hatta bunu yapılacak olan haısaha macındada konusmalıyız. bu sehırde takımına baglı ınsalnaların var oldugu bılınmelıdır.

samsunmania

Şehre asılan bayralar futbolcuları da motive eder. Eskiden her tarafa bayraklar asılırdı ve şehirde her yer kırmızı beyaz olurdu.Esnafı da harekete geçirmek gerek.

Forvetim

Alıntı yapılan: "körfez55"arkadaşlar bu yetmez kocaelinin her sokağında kocaman bayraklar var başka kocaelispor yok sahip çıkalım diye.böyle şehrin merkezi yerlerine asılması gerekir...samsuna gelen bu şehir samsunsporlu demeli...

Kocaeli, Özellikle Sakarya bu konularda daha duyarlılar, Adapazarında uzun yıllar kaldım, inanın bayrağı olmayan köşebaşı göremezsiniz. bu hususta adamların hakkını vermek lazım. hele şehir merkezi ve çark cd. kritik dönemlerde ve süperlige çıkma mücadelesi verdiği zamanlarda bayraktan gökyüzü görünmez. İnşallah Samsunumda da bayraklarımız çoğalır, lise kavşağına dev bir bayrak müthiş olur. timofte kardeşimizin sloganı ise herşeyi izah etmeye yeter zaten.

Forvetim

Bayrak gerçekten çok güzel kırmızısı tam kırmızı ve zamanlama olarak ta çok iyi, düşünen ve uygulayanlardan Allah razı olsun. bu şekilde önemli köşe başlarında olması gerekli aslında. bunu sağlayacak olan o muhitlerin esnaflarıdır. o köşebaşının esnafları bayrağı yaptırır ve asar, işleyiş tarzı budur ama elbette o esnaflarda Samsunluluk ruhu olmalı öyle değil mi?

jean

pankart sahane anlami cok guzle birilerinin gormesi lazimki sehrin takiminina sahip ciktigini anlasin