Gazi Caddesindeki "İNADINA SAMSUNSPOR" Bayrağı

Başlatan edmontdante, 26 September 2007, 17:26:13

« önceki - sonraki »

edmontdante

Gazi Caddesine asılmış "İNADINA SAMSUNSPOR" yazılı bayrağı bugün gördüm.Süper bir kırmızı tonu ile beyaz muhteşem olmuş.Bulunduğumuz dönem itibarıyla  bana çok etkileyici geldi.Zira iddialı girilen bir sezonun başında veya şampiyonluk iddiasıyla girilen ligin son haftalarında zaten çoğu yerde kırmızı-beyaz bayraklar oluyor ama  görünürde böyle bir iddia yokken sırf SAMSUNSPOR'LULUK DUYGUSUYLA VE DE HERHANGİ BİR REKLAM YADA İSİM İÇERMEDEN  bu bayrağı hazırlayan ve asan arkadaşa teşekkür etmek için bu başlığı açtım.Belki gereksiz görünebilir bu başlığı açmam ama  bu teşekkür için başka bir imkan bulunmamakta.

Sol Açık

Bence gereksiz değil ve duyguların son derece anlaşılır ve anlamlı...

Bu vesileyle ben de teşekkür ediyorum...

kayacan

Birde fotoğrafını çekip koyan olsada biz uzakta olanlar görse neiyi olurdu.

Sol Açık

Alıntı yapılan: "kayacan"Birde fotoğrafını çekip koyan olsada biz uzakta olanlar görse neiyi olurdu.

Gerçekten ya, İzmir'den görmek pek kolay olmuyor...  :lol:

Lazoli

King Of The North

Bayrağı görmeden tüylerim diken diken oldu,resim koyma şansınız varsa bekliyoruz.

jean

evet lutfen samsunda olamayoz bayragi gosterin

HoliganSamSunLu

evet arkadaşım resimleri paylaşırsan çok iyi olur

edmontdante

SAMSUN dışındaki BÜYÜK SAMSUNSPOR'lular için 23.30 itibarıyla GAZİ CADDESİ VE İNADINA SAMSUNSPOR bayrağı.

ali ihsan

berusa55

O.YILMAZ

Bencede gereksiz değil. Bence şehrin her yerinde olmamasında bir kusur aramak lazım.

Emeği geçenlere ve yüreğini koyanlara teşekkür boynumun borcudur.

berusa55

gereksiz diyenin aklından kusku duyarım beyleeeeeeeeeer!!!duvarlarına kahpe bizans takımlarının adlarını yazan insanlar var bu sehirde!ve bunlarla mucadele eden yureği samsunsporumuzla atan kardeslerimiz var!!!! bu bayrak bir nevi onların ilham kaynağı ve bizlerin gururunu oksayacak bir semboldur.asanların alınlarından öperim!!!!

edmontdante

Tribün_ali

Arkadaşlar cumartesi akşamı iftardan sonra mahalledki arkadaşlarla tolandık iftarı actıktan sonra 15 kişi gittik ciftlige samsunspor diye bagıra bagıra ve gazi caddesine indik o yazıyı gördük daha duygulandık şehrin her tarafında olsun biz bir tene tam cezaevinin girişine böle düşünüyoruz