Mehmet BÖLÜKBAŞI Skandal.!

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 06 September 2007, 18:24:49

« önceki - sonraki »

ahmet55

arkadaşlar boluya elenmemiz koymadı'da o mehmet bölükbaşının bizlere yaptığı hareket koydu bana. be adam kötü kaleci olabilirsin,yediğin üç golde hatan olabilir,taraftar kalkmış hafta içi istanbul'dan gelmiş haklı tepki göstermekte.hangi hakla taraftara el kol hareketi yaparsın.bunun hesabı sorulur elbet.
 maçın devre arasında kaleci ercüment'le konuştuk.adam gibi adammış kendisi helal olsun.samsunun futbolcusu böyle olacak.eski bir idarecimiz bonservisini almaya çalışıyormuş gençlerbirliğinden.inşallah alır'da ercüment bize yıllarca hizmet eder.
 ŞAFAK GEDİKOĞLU'na teşekkürler.

selahattin55

Arkadaşlar hadiEROL un geçen yıldan bize yarası var da yaptı diyelim.******* adam halen ekmeğimizi yediği halde özür dileyeceği yere soyunma odasına giderken bize el kol işareti yaptı küfürde etti bize.onu soyunma odasında soyunmuş vaziyette yakala saydım o parmağını .........yerine sokardım.yönetimin ona gereken cezayı vereceğine inanıyorum.yoksa her maçta 4 rahat yeriz.5 atacak bir forvetimiz de yok.

spacey

selahattın  soyledıklerının  ustune yok.ERcument cok efendı bır cocuk .
Kemal  akbabada oyle bunlara ımza attırmak lazım kesın.

selahattin55

SPACEY ercüment çok efendi bir cocuk devre arası yanımıza geldi konuştuk.tam bir bey efendi.maç sonrası da görüştük konuştuk halen m.bölükbaşını savundu ama yinede onu kötüleyip kendini övmedi inşallah bonservisinide alırız.ayrıca antalya maçında gösterdiği performansı için teşekkür ettik.adam hepinizde allah razı olsun dedi ve gitti helal olsun.m.bölükbaşı gibi piç değil.

celebi

Alıntı yapılan: "selahattin55"SPACEY ercüment çok efendi bir cocuk devre arası yanımıza geldi konuştuk.tam bir bey efendi.maç sonrası da görüştük konuştuk halen m.bölükbaşını savundu ama yinede onu kötüleyip kendini övmedi inşallah bonservisinide alırız.ayrıca antalya maçında gösterdiği performansı için teşekkür ettik.adam hepinizde allah razı olsun dedi ve gitti helal olsun.m.bölükbaşı gibi piç değil.

Helal sana Selahattin abim.Ama mehmet için ağzını bozma abim yakışı kalmaz ve değmez

Sol Açık

Ercüment ve Kemal'in bonservisleri bizde değilse acele etmek gerek... Ercüment zaten oldukça iyi bir kaleci ve yaşı yanılmıyorsam 22 ki bir kaleci için çok genç. Kemal de sanırım 19, gelecek vaadediyor...

Bu arada ben net bilmiyorum, her ikisinin de bonservisi bizde değil mi? Eğer bizde değilse Cavcav'dan mı alacağız bu oyuncuları?

Sol Açık

Bu arada sayfa konusu itibariyle pek uygun değil ama, internette biraz araştırdım da, Ercüment henüz 22 olmamış, bu perşembe yani ayın 13'ünde doğumgünü var. Bence Samsun'daki arkadaşlar bir güzellik yapabilirler... :wink:

Ayrıca Kemal'de 30 kez genç milli takımda oynamış...

Bu arada her 2 oyuncuyla ilgili bonservis meselesindeki sorum devam ediyor. Kimde bunların bonservisi?..

celebi

Alıntı yapılan: "Sol Açık"Bu arada sayfa konusu itibariyle pek uygun değil ama, internette biraz araştırdım da, Ercüment henüz 22 olmamış, bu perşembe yani ayın 13'ünde doğumgünü var. Bence Samsun'daki arkadaşlar bir güzellik yapabilirler... :wink:

Ayrıca Kemal'de 30 kez genç milli takımda oynamış...

Bu arada her 2 oyuncuyla ilgili bonservis meselesindeki sorum devam ediyor. Kimde bunların bonservisi?..

Evet Cavcab-ndan alınacaklar

spacey

ıkısınıde  bastırsın ımzayı yonetım.Kemal Akbaba zaten   Genel menajerın  mıllı takımdan oyuncusu.Oradan getırmıs konustuk otelde.Kalecı ercumentıde o sekılde.Zaten  hemen  mıllı takıma  cagırılma fırsatı dogdu cocuga.Sıra yonetımde  bastırsın  su  cocuklara ımzayı.Samet gıbı bızım yetıstırdıgımız  hayırsızlara bak dısarıdan  gelen topcuların efendılıgıne bak.Zafer sakr,ercument,kemal akbaba,omur,hakkı,emre balak,sefa  ınanın bu cocukların karakterı cok yuksek.Kısılıklı futbolcular.Bırde  bızdekı samete,gokhan  kabata ,m.bolukbası  erol gıbı futbolculara  bakın.Cıdden samsunspor dogru yolda yaa

Sol Açık

Bence de bir yolu bulunup hem Kemal'in hem de Ercüment'in bonservisi alınmalı. Eğer bu başarılabilirse, bu oyuncuların Samsunpor'un geleceğinde önemli isimler olacaklarına inanıyorum...

AntZ

Alıntı yapılan: "Sol Açık"Bence de bir yolu bulunup hem Kemal'in hem de Ercüment'in bonservisi alınmalı. Eğer bu başarılabilirse, bu oyuncuların Samsunpor'un geleceğinde önemli isimler olacaklarına inanıyorum...

Valla böyle oynarlarsa Cavcav zor verir bonservislerini. İyi para ister. Keşke sezon başında kiralık değilde bonservisleriyle alınabilselerdi.

Bu da 2. Serdar Özkan vakası olacak galiba  :(

Daha kötüsü takımı süper lige çıkarırlarsa ki keşke çıkarsalar, o zaman daha çok kıymete binerler...

Bence bonservislerini almamız zor inşallah yanılırım

Sol Açık

Bence tam da Ant55'in dediğinden ötürü acilen temas kursalar da alsalar bonservislerini. Cavcav çok hin adamdır, biraz daha beklersek ve bu oyuncular başarılı olurlarsa kesin alamayız...

Sol Açık

Bu arada Ercüment 3 yıl önce Gençlerbirliği PAF takımı kalecisi olarak Beşiktaş PAF'a degajla gol atmış! :D

Bundan dolayı "ekşi sözlük"te bile kendisi ile ilgili başlık açılmış...  :shock: