Mehmet BÖLÜKBAŞI Skandal.!

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 06 September 2007, 18:24:49

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

BoluSpor SAMSUNSPOR macı icin bolu deplasmanına giden Taraftarlarımıza Tsk. ediyorum oncelikle M.bölukbaşı yedigi gollerden ötürü taraftarımızdan eleştiri almaya tahamül edemeyip birde taraftarımıza el kol hareketleri yaparak bardağı taşırmıstır. yonetimin bu futbolcuyla ilgili UYARI larda bulunmasını bekliyorum Sahsi Fikrim Bu Futbolcunun Takımda Yerinin olmadıgını gonderilmesi gerektigini dusunuyorum.

HİCBİR ZAMAN YALNIZ YURUMEYECEKSİN SAMSUNSPOR'UM

samet

bence o kaleciye gerek yok...gitsin...

GençKozluklu

İkinci Gökhan Kaba vakaası anlaşılan. Gökhan Kaba'da aynı şekilde el kol hareketi yaptmıştı seyirciye geçen yıl Sebat maçının devre arası.
O zaman yönetim yoktu bir şey yapmadılar. Bu yönetimin derhal Mehmet Bölükbaşına gerekli cezayı vermesi gerekir. Seyirci onca eziyete maç izlemeye gelmiş ve hatalı goller yediği için kaleceiyi eleştirmiş beyefendinin zoruna gitmiş.
Olacka iş değil. Hem suçlu, hem güçlü. Bu yönetimin seyirciye bu hareketi yapan hangi futbolcu olursa olsun cezasız bırakmaması gererkir.
B uyönetime güveniyorum. Bu güvenimi boşa çıkarmayacaklardır.
Kaleci derhal özür dilemelidir.

jean

ya kalede omuydu ya hazirlik maclarinda olsun idmanlarda olsun gitsin diye yola bakiyorduk nasil olduda onu koydular kaleye anlasilan birsey dgeil bu niye zararli birseyi tutuyorlar takimda

spacey

yakında  keserler bıletını kım merak etmeyın.Ayrıca takım genclerle  gıttı boluya.Turkıye kupasının   bır kazancı  yok bızım ıcın .Bızım hedefımız super lıg

34 SS 1965

dıyecek soz bulamıyorum bu adama tam bır malmıs bu adam cana a dua etsınkı onu kacırdı hemen soyunma odasına ne anası kaldı ne bacısı polıslerde serefsız cıktı malatyalıymıdlar neydı malatyaya kufur ettıkce saha kalkıyolardı mubarekler

bengülü55

m. bölükbaşının SAMSUNSPOR'da yeri artık kalmadı.hazırlık maclarında yedigi golleri dikkate almadık ama bugün kü maçta ki hatalı golleri ve hareketleri bizi çok kızdırmıştır.

ozkan17

bunun yerıne selaattın abıyı kaleye koycan en azından gobegıyle kurtarırdı o topları..

Bı ınsan nağaadar malk olursa bu adam artık sınırları zorlamıs bırı...bu adamına rtık samsunda yerı yok..

El kol hareketı yapan bı oyuncunun  samsunsporda yerı yok...taa ıstanbulda boluya ac susuz otobus parası olmayan 9 saat bı bardak su ıcmeyen taraftara bunu yapana yonetım cezasını versın...

US

ben bu yücel ildizi anlayamıyorum ERCÜMENT gibi formda bi kaleci yerine bu mal MEHMET BÖLÜKBASINI oynatması ne kadar dogru...

AntZ

Amaç zaten ezilmeden elenmekti. Bence haklı olarak turu geçip birde hafta içi maç trafiğine girmek istemiyorlardı. Hem yedekler forma şansı bulmuş oldu hoca onları gördü, hemde kötü bir kaleciyle elenmemiz garanti oldu.

Takmayın kafanıza geçen seneler gibi her yerde varız deyipte cacık yapamamaktansa baştan hedefi seçmek iyidir.

Helal olsun adam gibi elendik MAL(atya) gibi değil.

Fikret Baþ

Kalecimiz Ercüment'in belindeki hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmediği ve erciyes maçına saklandığı bilgisi alınmıştır.

veis

evet ercümentin belindeki sakatlıkdan dolayı mehmet oynadı ama enönemliside ercümentle uzun süre konuşduk hiçde havalı degil adam gibi adam.grup istanbul boludatdı yarın erciyesde yarın mardinde kısacası heryerde.merak edenlere hatırlatırım şafak abi bir avuçdunuz boluda sesiniz yankılanıyordu dedi bunu duymak yönetiminin sahiplendigi bir grup olmak çok güzel.maçdada süperdik hatta ilk yarı ben başka maça geldik diye espiri bile yaptım ama bu takım boluyla 10 maç yapsa 9 unu alır.taş gibi bir takımımız var.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"evet ercümentin belindeki sakatlıkdan dolayı mehmet oynadı ama enönemliside ercümentle uzun süre konuşduk hiçde havalı degil adam gibi adam.grup istanbul boludatdı yarın erciyesde yarın mardinde kısacası heryerde.merak edenlere hatırlatırım şafak abi bir avuçdunuz boluda sesiniz yankılanıyordu dedi bunu duymak yönetiminin sahiplendigi bir grup olmak çok güzel.maçdada süperdik hatta ilk yarı ben başka maça geldik diye espiri bile yaptım ama bu takım boluyla 10 maç yapsa 9 unu alır.taş gibi bir takımımız var.

Sözlerrine harfiyyen katılıyorum veis.

beşnumara

inşaallah daha iyi olacak takımımız :lol:

ozkan17

gercekdende öle nası pas yapıyolar nası organıze oluyolar bızımkıler warya gormenız lasımdı o kadr dıyom...helal olsun bence..

Bızım bu macda neden elendık dı tepkımız ytok sadece tepkımız mal kalecıye..ıyıkıde elendık bence yalandan hafta ıcı trafııgınde mac olcakdı..

Ayrıca bır not ercumente artız dıyenler utansın..adam gibi adam..ADAMIN HASI ERCUMENT..KONUSMASINDA SAYGI WAR ADAMIN SAYGI..