Sezonun Ilk Golü???

Başlatan erkan55, 20 August 2007, 20:49:23

« önceki - sonraki »

spacey

ılk  gol   zafer  sakardan  olacak

körfez55

Alıntı yapılan: "spacey"ılk  gol   zafer  sakardan  olacak

kişilikli efendi ve patlama yapacak bir isim.çok sevdiğim futbolculardan birisi...

inşallah gerçek imparator KENAN YELEK atar.defans ama şöyle bi kafa golü atsa hiç fena olmaz.[/b]

veis

kurban olurum ya kenan atsa daha ne isterim ki herşeyiyle hakediyor o formayı ya bukadar herkes birilerine gol atdırdı maç gollü geçecek sanırım.

beşnumara

Alıntı yapılan: "selahattin55"Kral samsunlu herşeyine tamam anladık be kardeşim.iyi güzel de şu bizde seviyoruz ismail uyanığı ama gelmedi olmadı her msj ın sonuna ismail uyanıktan başkası yalan demene gerek yok diye düşünüyorum.şuan sadece mevcud yönetimimizi desteklememiz gerekiyor.samsunspora onurlu bir şekilde hizmet veren tüm başkanlarımızı seviyoruz....SEN ŞAMPİYON OLMASANDA...KUPALARI ALMASANDA..SEVİYORUM İŞTE VAR MI DİYECEĞİN..ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR.
sevgili selahattin kardeşim mi diyeyim abim mi diyeyim bilmiyorum ama inanın herkes kadar ben de destekliyorum bu yönetimi hepsinin samsunlu ve samsunsporlu olduğuna yürekten inanıyorum en azından eski yönetimdeki gibi adnan ölmez engin uzunlar kalmadı her mesajın altına özellikle "ismail uyanıktan başkası yalan" yazmıyorum o imzayı bir kere atarsın o her mesajın altında çıkar yoksa ben her mesajın altına farklı farklı imzalar atamam ben ismail uyanığı çok seviyorum onun için yazıyorum yani farklı bir nedenden dolayı yazmıyorum :roll:

selahattin55

KRAL SAMSUNLU sen mutlu olacaksan yaz sana her şey serbest.abi de desen olur kardeşim desende olur. farketmez sonuçta hep kardeşiz çünkü hepimiz samsunsporluyuz.ismail uyanık ı başkanımızıda sevmeyen çıkmaz zaten bu camiada.istanbul maçına gelecekmisin.

selahattin55

CEM 55ferdiyi sonunda takımdan kovdurdun.şimdi mutlumusun.ne yapacağız şimdi. adam bu seneki en büyük gol kralı adayıydı.artık yerine bir golcu bulursun.arkadaşlar bu msjı yazarken yantarafta oturan...... ib ....fenerbahçe marşı çalıyor ne yapayım.

beşnumara

Alıntı yapılan: "selahattin55"KRAL SAMSUNLU sen mutlu olacaksan yaz sana her şey serbest.abi de desen olur kardeşim desende olur. farketmez sonuçta hep kardeşiz çünkü hepimiz samsunsporluyuz.ismail uyanık ı başkanımızıda sevmeyen çıkmaz zaten bu camiada.istanbul maçına gelecekmisin.
ben adanada yaşadığım için malesef gelemeyeceğim üzgünüm keşke olacak şovları kaçırmasaydım nasip işte

celebi

BENCE KEMAL AKBABA VEYA KRAL SERKAN

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"BENCE KEMAL AKBABA VEYA KRAL SERKAN

bugün gazetedede okudum kemal akbaba gol sözü vermiş istanbul maçı için - ama ben ilk dediğimden şaşmıyorum eğer celil oynarsaki bence oynayacak golü o atacak  :wink:

Cagdas Ünver

Rüyamda 3-0 Kazandigimizi gördüm golerim yanilmiyorsam Serkan - Kemal ve Feridun atmisti. :D hayirdir insallah

celebi

Alıntı yapılan: "kral samsunlu"
Alıntı yapılan: "selahattin55"Kral samsunlu herşeyine tamam anladık be kardeşim.iyi güzel de şu bizde seviyoruz ismail uyanığı ama gelmedi olmadı her msj ın sonuna ismail uyanıktan başkası yalan demene gerek yok diye düşünüyorum.şuan sadece mevcud yönetimimizi desteklememiz gerekiyor.samsunspora onurlu bir şekilde hizmet veren tüm başkanlarımızı seviyoruz....SEN ŞAMPİYON OLMASANDA...KUPALARI ALMASANDA..SEVİYORUM İŞTE VAR MI DİYECEĞİN..ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR.
sevgili selahattin kardeşim mi diyeyim abim mi diyeyim bilmiyorum ama inanın herkes kadar ben de destekliyorum bu yönetimi hepsinin samsunlu ve samsunsporlu olduğuna yürekten inanıyorum en azından eski yönetimdeki gibi adnan ölmez engin uzunlar kalmadı her mesajın altına özellikle "ismail uyanıktan başkası yalan" yazmıyorum o imzayı bir kere atarsın o her mesajın altında çıkar yoksa ben her mesajın altına farklı farklı imzalar atamam ben ismail uyanığı çok seviyorum onun için yazıyorum yani farklı bir nedenden dolayı yazmıyorum :roll:

Kardeş Selahattin abimiz bizim grubun abilerindendir. yaşıda bizden büyüktür. o yüzden abi demelisin Çukurovaya selamlar.

beşnumara

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim mümkün olduğunca saygısızlık yapmamaya çalışıyorum çukurovadan bütün samsunsporlulara slm

sam55sunspor

kesinlikle SERKAN AYKUT ATAR

yaman55