Sezonun Ilk Golü???

Başlatan erkan55, 20 August 2007, 20:49:23

« önceki - sonraki »

erkan55

sizce bu sezon ilk golü kim atacak?????

bence kral veya kemal akbaba

berusa55

eğer oynarsa kesinlikle serkan aykut

Sadece Samsunspor

bence celil frikikten atar

HoLiGanisT

celil * iyi olursa serkan
bu ikilinin atmasını çok istiyorum özledik iyice

Sempatik Bengülü

Bana göre celil atar.serkan aykutta atabilir ama celil çok iddalı bu sezon.

maço

kenanın atmasını cok ıstıyorum

körfez55

her koşulda takımı ve bizleri yalnız bırakmayan,samsunu ve samsunsporu satmayan,başka bir takıma gitmeyi aklından bile geçirmeyen hakkı yenilen gerçek kahrama ve kral KENAN YELEK atsın inşallah..

HoLiGanisT

kenan gönüllerimizin gol kralıdır ileride futbolu bıraktıktan sonra da yinede Samsunsporda görev alacağına inanıyorum.harbiden karakterli,Samsunlu olmamaına rağmen yürekten bir Samsunspor taraftarı imiş kenan yelek

Sol Açık

Ben Serkan'ı ve golle başlamasını çok önemsiyorum. Umarum Serkan atar diyorum, ama bence Kemal atacak...

AllydeenleaR

celil keser serkan atar

veis

ferdiden gelicek golümüz.

Tamer55

Alıntı yapılan: "veis"ferdiden gelicek golümüz.

ferdinin takımla ilişiği kesildi yücel hocanın raporu
neticesinde veis başka tahmin yapman gerekecek..bence feridun atacak ilk gölümüzü

veis

aaa haberim yokdu tamer55 çok sagol ozaman gerçi kendi kalelerine atsalar bile olur ama atarsa yedekde olsa celil atacak.

selahattin55

Arkadaşlar ilk gol tahminini doğru yapamamışsınız ben size yardımcı olabilirim.dakika 15 celil tek başına ceza sahasına girdi. aman allahım odane celil yerde karar pen altı.topun başında serkan aykut vurdu kaleciden döndü ve pen altı atışı sırasında yedek soyunan kenan sahaya giriyor ve topu filelere gönderiyor.ama hakem golü serkan aykuta veriyor.yani ilk golumüzü serkan atacak ama penaltı ama elle bir şekilde.golün adı SERKAN AYKUT.

selahattin55

Tamer 55 şu senin şınav çeken adma biraz mola ver be abi adam ölecek .her gün şınav mı olur.