Samsunspor Hoca Olarak Yücel İldiz le Anlaştı

Başlatan fanatik, 15 August 2007, 09:08:55

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Hakkı hocadan iyidir bu orduspordaki yücel ildizmi

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"TUĞBERCİĞİM TEŞEKKÜRLER PAULAŞIM İÇİN CELİL İÇİNDE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.

insallah

celebi

berusa55

güzel bir haber...hakkı hocaya da gercekten üzüldüm ama bize cidden artık tecrübe lazım.

Sadece Samsunspor

TABIIKI HAKKI HOCA NIN GITMESI UZUCU BELLI BIR HEDEFE GIDERKEN BAZI SEYLERI GOZDEN CIKARMAN GEREKIR  :wink:

AYRICA YUCEL HOCA COK ISTIKRARLI BIR TEKNIK DIREKTOR  :wink:

berusa55

Sadece Samsunspor

DEMIN YAZDIGIM HABER SPORX E AITTI BIDE AJANSSPOR DAN HABER KOYALIMDA TAM OLSUN  :D

Samsun'da Yücel İldiz dönemi!

TFF Birinci Lig ekibi Samsunspor'da, teknik direktörlüğe Yücel İldiz getirildi. Kulübün yeni yönetim kurulu, dün yaptığı toplantı sonrasında teknik direktör Hakkı Bayrak ile yollarını ayırarak Orduspor'un eski teknik direktörü Yücel İldiz ile anlaşma sağladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine getirilen İldiz, Samsunspor'a gelmekten onur duyduğunu söyledi.

Zor bir görevi üstlendiklerini ifade eden İldiz, ''Samsunspor'u layık olduğu yere taşımak için çalışacağız'' dedi.

Kulüp başkanı Sezgin Gümüş de takım için iyi bir teknik direktör ihtiyacının hissedildiğini ve yaptıkları görüşmeler sonucu Yücel İldiz ile anlaşma sağladıklarını belirterek, ''İyi bir hocaya ihtiyacımız vardı. Yücel İldiz'in futbol bilgisine ve tecrübesine inanıyoruz. Hakkı Bayrak hocamıza da bugüne kadar verdiği değerli bilgilerinden dolayı yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Teknik direktör değişikliği ile yeni sezonda yeni bir hava yakalamayı planlıyoruz'' diye konuştu.

berusa55

ha imza da attırıldı iyice kesinlesti yani...en iyi transferimis bence!

berusa55

Samsunspor'da teknik direktörlüğe Yücel İldiz getirildi.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş ile Asbaşkan İmran Okumuş'un da hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli teknik adam Yücel İldiz, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, imza töreninde yaptığı açıklamada, kendi işlerinin iyi bir idareci olmak, teknik heyetin ise işinin iyi futbol oynatmak olduğunu, bunun için en iyi teknik kadroları seçerek iyi futbol için görevlendirmek gerektiğini söyledi. Kulübün sancılı sürecinde iyi bir teknik adama  

ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Gümüş, "Araştırmalarımızda, yönetimin de ortak kararıyla Yücel İldiz isminde karar kılındı. İrtibat kurduk, kısa sürede buluştuk. Sancılı kulüpte idareci olmak nasıl özveri gerektiriyorsa teknik direktör olmak da o kadar özveri gerektiriyor. Yücel İldiz görevi kabul ederek bu özveriyi gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Samsunspor'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Yücel İldiz ise, büyük camiaların bazen zor dönemler yaşayabileceğini kaydetti. Elbirliği içerisinde takımın hakettiği yere ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden İldiz, "Takımda değerlendirmeyi yapacağım. Futbolcu eksiğinin olduğunu biliyorum. Transfer süresinin bitmesine az kaldı. Piyasada mevcut ne varsa isabetli kararlarla transfer yapabiliriz. İş olsun diye transfer yapılmayacak" diye konuştu.

Öte yandan Teknik Direktör Yücel İldiz'in yardımcılıklarını Mehmet Dilaver, Ömer Piroğlu, Mehmet Bayraktar ve Ayhan Bayraktar'ın yapacağı belirtildi

veis

umarım takımımız için başarılı olur..

KotuCocuk55

Arkadaslar samsunluların bır cok ordulu akrabası orduda yasayan esı dostu olur dolayısıyla bu ıkı sehır bırbırınden haberdardır hep.
Yucel ıldız'i ıkı sene once ordulu dostlarımızın tavsıyesı uzerıne takıbe almıştık,hakkaten bir kaç arkadaş olarak bizi kendisine inandırmıştı,kendisini samsunpora resmi olarak bir yonetıcı aracılıgyla onermıstık.O zaman takım kume duşme mucadelesı verıodu,son 8 hafta adama yazık olur once bı ligde kalalım sora bakarız denmıstı.O sezonun sonunda samsunsporun yenı sezon ıcın ıkı alternatıf ısmı vardı yucel ıldız ve istanbul buyuksehırın antrenoru abdellah avcı.hatta abdullah avcı ıle anlasıldıgı gelmek ıcın gun saydıgını duymustuk.Lakın kume dusup işler karısınca herşey değişti.Geçte olsa onemlı bır ısmı takımın basında gormek,bir taraftar olarak beni çok sevindirdi.Oyleki tutamadım kendimi yorum bile yazdım :)
Ordusporu adeta dirilten isimdir yücel ildiz,küçük bütçe küçük topçularla buyuk işler yapmıştır ordusporda.
Ayrıca ıkı sezon yada uc sezon once orduspora ustuste maç kazanma ve maç kaybetmeme rekorlarını kazandırarak,(sayılarını Tam olarak bilmiyorum) ne akdar istikrarlı oldugunu da gostermiştir
Uzun zmandır samsunspor da gormedıgımız gusel bir gelişmedir bu.Yeni bir yonetım kurulu ve başkanımız olması da çok güsel ozellıkle yenı ısımler olması cok da anlamlı.Ama yınede artık buyuk hayaller kurmuorum ben kendı adıma samsunsporluyum diorum sonuc ne olursa razı oluyorum.

Herkese Selamlar...

veis

muhakkak ordu sporu hep yukarılarda gördük düşme korkusu yaşamadılar ama samsunsporumuzun hedefi bi ordu ile aynı degil ki oda bunu bilerek imza atıyor oyüzden güvenip arkasında olup beklemekden başka şansımız yok.allah utandırmaz inşallah.

beşnumara

samsunspor için hayırlısı olsun geçen sezonlarda yücel hocalı orduspora bi bakarsak galibiyet serisi bir başladı mı 6-7 hafta devam ediyor hatta az daha erken toparlansalardı playoflara bile kalıyordu yüzl hoca iyi bir seçim

cem and naz55

hakkı hocayla bu iş olmazdı yücel ildiz iyi bir seçim camiamıza hayırlı olsun

bengülü

hayırlı olsun diyorum samsunsporumuza  yücel ildiz