Samsunspor Kapanıyor Haberi

Başlatan hasselbaink, 20 July 2007, 14:35:11

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

bu sefer adam gibi bir yonetim istiyoruz bu takima laguluga yapan degil calisan ve samsunsporu gercekten seven bir yonetim istiyoruz yeter artik :evil:

mehmet yılmaz

dikkat çekmek için sanırım, abartılı bir başlık seçilmiş dha tarafından. başkan vekili sanki bir market işletiyormuş gibi anahtarı verip kapatıyorum mu diyecek yani?

basın toplantısı düzenlenmiş, 6 ağustosta olağanüstü kongre kararı var. kapanma olmaz, biz de bastıracağız artık birilerini ikna etmek için.

samsunspor'un kaybedecek vakti yok deyip efelenenler çok kıymetli 10 gün daha kaybettirdiler bize. 10'unda kongre kararı alınsa idi 25'inde yeni bir yönetim oluşabilirdi.

genel seçim sonrası dengeler değişebilir.

ramco25

a.....g......c...... yeter lan şerefsizler kulübün borcu 25 milyon mu yoksa sizin alacağınız 2 , 3 milyonmu heeee yazık yazık burda on binlerce insanın geleceğini bukadar kücük düşüremessiniz şu güzelim samsun sokaklarında nasıl yüzünüz dik dolaşıyonuz heeeee parası olmayan yönetici olurmu heeee parası olmayan başkan olurmu niyeee geldiniz defolunlaannnnnnnnnnnnnnn defoluuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn defoluuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sempatik Bengülü

ne demek samsunspor kapanıyor bu nasıl bişey ya deliricem.böyle bişeyin olucağına ihtimal bile vermiyorum.ben kaç senedir maçlara gidiyorum samsunspor maçlarında büyüdüm şimdi kapanıyor yada kapanıcak kelimesi kullanılması bile nekadar ağır.neden kimse samsunspora destek olmuyor.samsunda samsunlu işadamı yokmu hiç.

veis

heee 6 agustosa kadar adamlar sizi bekler 6 agustos demek samsunsporun tamamen bitdiginin göstergesidir bu saatden sonra ne aklı başında olan bi topçu gelir nede akıllı olan bi topçu samsunsporda kalır bu günleri görmek istemiyorum HERGÜN ÖLMEK İSTEMİYORUM Bİ KERE ÖLMEK DAHA İYİDİR.REZİL OLDUK MİLLETE.

Tamer55

6 ağustosta çoğunluk sağlanamaz kalır 13 ağustos a  o tarihtede aday çıkarmı çıkmazmı belli değil bir sürü isim çıkar biz bir seviniriz bir üzülürüz
başka takımlar kadrolarını kurdular biz yönetim bulamadık of of batsın bu dünya bitsin bu rüya ağlatıpta gülene yazıklar olsun..

veis

yok canım 6 aydır kimse çıkmıyorki 10 günde çıksın.ama eminimki şimdi halk ve haber gazateleri galipi getirirler ismail başkan geri gelir almancı başkan aday olur sergen yalçının babasıda gelir hatta hakan şükür bile gelir ve bizde bu haberleri sitede yorumlarız ahaa yazın bi kenara haklı çıkıcam.

Lazoli

KAYYUMA KALMAZSAK LIGDEN DÜSERIZ BU SENE KESIN