CANER kararını verdi,"KALIYORUM"

Başlatan King Of The North, 16 July 2007, 23:13:07

« önceki - sonraki »

maço

oh be abı kımse onemlı degıl caner cok ıyı futbolcu ınsallah ımzayıda sorunsuz atar bu sene oynar seneyede gıdecekse bonservısıyle beraber alırlar yeterkı kalsın bu sene

Harun55

Helal olsun vallah, adam gibi adammis megerse.
Ben gidecegini saniyordum ama bunun yaptigi gerçekten alkislanacak bir durum.

Helal sana Caner.
Saygilar.!

King Of The North

Caner'in ölüsü 15 gol atacak inşallah,şu Serkan da iyileşirse ya da oynarsa bizim forveti kumsa tutamaz diyorum,bir de şu yönetim işi hallolsa artık.Samsun kenti Samsunsporuna sahip çıkar diye ümitle bekliyoruz.Ümidimiz her ne kadar az da olsa umarım düzelir.

Sadece Samsunspor

CANER CUMA'YA KALDI

Transferi yılan hikayesine dönen Caner Altın ile Cuma günü sorn kez görüşülecek ve karar verilecek. Golcü futbolcu,"bu son görüşmem olacak" dedi

TEKLİFLER ALIYOR
Kırmızı-Beyazlı takımın golcü futbolcusu Caner Altın'ın transferinde bir türlü sonuca varılamıyor. Birçok takımin transfer listesinde olmasına rağmen, tercihini Samsunspor'dan yana kullanan Caner ile yönetim cuma günü son kez biraraya gelecek. Cuma günü anlaşma sağlanamazsa Caner kendisine getirilen diğer teklifleri değerlendirecek.

NİYETİM KALMAK
Samsunspor'da oynamayı çok istediğini belirten Caner Altın,"Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu biliyorum. Bu yüzden takımı yüzüztü bırakmak istemiyorum. Bana 'Bekle' dediler ve halen bekliyorum. Ancak, cuma günü son görüşmem olacak. Bu kesindir. Çıkacak sonuca göre hareket edip, kendime yön vereceğim. Benim niyetim kalmaktan yana" dedi.  

celebi

canerin kalması hepimiz geröçekten mutlu rtti ya

veis

pazartesi caner kaldı.çarşamba caner kararını cuma verecek  işte bizim medya bukadar.ya kardeşim caner çık ben paramı alamıyorum de gidicem de veya ben kalıyorum de yılan hikayesine döndü veya olmadı celil gibi hep sallllaaalalalala

berusa55

basınımız hakikaten bir rezalet arkadaslar.bir dedikleri diğer dediklerini tutmuyor.özellikle de haber gazetesi altını çizerek söylüyorum.

cem and naz55

arkadaşlar caner kalacaktır giderse sözünün arkasında durmamış olur ben kendi ağzıyla duydum..

selahattin55

jean

artık dunku olaydan sonra kımse kalmaz ne caner ne kenan ne baskası genclerle lıge tutunma mucadelesı verecez

selahattin55

1965 yılında samsunspor formasını giymenin bedelini hayatıyla ödeyen futbolc u kardeşlerimizin ve şimdi düşünemiyeceğimiz kadar başarıları bize yaşatan rahmetli başkanımız menteşoğlunun heralde mezarda kemikleri sızlıyordur.samsunsporun bu haline daha çok geç olmadan samsunsporumuza sahip çıkalım.yokmu bu takıma sahip çıkacak samsunun  öz evladı varsa çıksın ortaya yönetim taraftar el ele samsun süper lige.samsunlu uyuma takımına sahip çık. mahalle takımları süper ligde koskoca samsunun haline bak. bu ayıp hepimizin bu ayıba son verelim.cehenneme bile gitse .gidicem peşinden.

veis

abi zaten cehennemin tam içindeyiz.

King Of The North

Topçular kalmak için elinden geleni yapıyorlar adamlara sahip çıkan bir yönetim yok,para yok.Bu adamlar profosyonel zaten ellerinden gelen fedakarlıkları yapıyorlar ama yok işte bitmiş bizim şehir bitmiş.

Lazoli

Alıntı yapılan: "battal55"Topçular kalmak için elinden geleni yapıyorlar adamlara sahip çıkan bir yönetim yok,para yok.Bu adamlar profosyonel zaten ellerinden gelen fedakarlıkları yapıyorlar ama yok işte bitmiş bizim şehir bitmiş.

katiliorum abime

King Of The North

Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Caner Altın, son dakikada karar değiştirerek Turuncu-Lacivertli..
27 Temmuz 2007 Cuma 13:04
Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Caner Altın, son dakikada karar değiştirerek Turuncu-Lacivertli ekipte olmak istemediğini söyledi. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen golcü futbolcu, Samsunspor'un Nevşehir kampına katıldı

EVİNDEN AYRI YAPAMADI
Samsunspor'un golcü futbolcusu Caner Altın, yuvadan kopamadı. Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediyespor ile dün öğle saatlerinde masaya oturan ve Turuncu-Lacivertli ekibin şartlarını kabul eden Caner, son dakikada karar değiştirdi. Samsun sevgisi ve aşkının ağır bastığını ifade eden golcü oyuncu, "Anladımki ben Samsunspor'dan başka yerde oynayamayacağım" dedi.

PINAR VE COŞKUNDERE
Caner'in geri dönmesinde en büyük rolün Naci Pınar ve Genel Menajer Ercüment Coşkundere olduğu öğrenildi. Dün akşak saatlerinde Samsunspor'un Nevşehir kampına katıldığı Kırmızı-Beyazlı golcü futbolcu, bundan sonra bütün gücünü Samsunspor'un başarısı için harcayacağını söyledi. Teknik Direktör Hakkı Bayrak ise artık gol sorunlarının kalmadığını ifade etti.