Samsunspor 9 Temmuz Olağanüstü Kongresi

Başlatan timofte, 21 June 2007, 12:05:45

« önceki - sonraki »

hasselbaink

talip öztürk, kardeşi galip öztürk'e oranla gece hayatına daha düşkün birisi... reklama ihtiyacı yok ama samsunspor'a başkan olacağını sanmıyorum. olursa da daha şova dönük, papazların bol olduğu bir takım kuracaktır. bkz. şekerspor...

bizim ihtiyacımız olan daha samsunsporlu, daha mantıklı, daha planlı, kişilere değil ilkelere dayanan bir samsunspor... bunun için de tek alternatif uyanık döneminde de yöneticilik ypan diğer grup gibi görünüyor.

pazartesiyi iple çekiyorum. kongreye giden arkadaşlar bizi gecesinden bilgilendirirler inşallah.

Sadece Samsunspor

SAMSUNSPOR KAYYUMA KALIR

Başkan Vekili Temel Camadan, yarın gerçekleştirilecek kongrede kulübün kayyum yoluyla Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na teslim edileceğine kesin gözüyle baktıklarını söyledi

GÖREV GÜZELOĞLU'NUN
Samsunspor Başkan Vekili Temel Camadan, yarın yapılacak olağanüstü kongrede kulübün kayyum yoluyla Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na teslim edileceğini söyledi. Şu ana kadar hiç kimsenin adaylığını açıklamamasının bunun en belirgin göstergesi olduğunu dile getiren Camadan, "Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'nun Samsunspor'un menfaatlerini sonuna kadar koruyacağına yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK KONUSU KAPANMIŞTIR
Başkanlık konusunda basında sık sık yer alan Öztürk konusunada açıklık getiren Camadan, "Bundan iki gün önce herkesin bildiği gibi Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Galip Öztürk ve Talip Öztürk ile görüşmek üzere İstanbul'a gittim. Yaptığımız toplantıdan sonra iki kardeş kendi aralarında bir toplantı yaparak çıkan kararı bana bildireceklerini söylediler. Ancak şu ana kadar hiç bir ses çıkmadı" dedi.

Özgür KALANBAK

Güzeloğlu'na öneri listesi

Samsunspor Başkan Vekili Temel Camadan, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na iletilmek üzere hazırladıkları öneri listesini Vali Yardımcısı Mustafa İngenç'e sundu. Samsunspor'un kayyuma kalmaması için son çare olarak böyle bir yola başvurduklarını ifade eden Başkan Vekili Camadan, yönetim listesinin bürokratlardan oluştuğunu söyledi

bengülü

yazıklar olsun sonunda korktuğumuz başımıza geldi şu samsunsporu bu hale getirenlerin allah belalarını versin takım artık kayyuma kaldı anlaşılan bu saat ten sonra kimse aday olmaz son dakikada tahsin kosif adaylığını açıklar ve de bizi rahatlatır  demek ki samsunsporu seven kimse yok biz kendi çaremize kaldık sahipsiz samsunspor taraftarlar olarak örneğin  kocaeli spor lu taraftarlar olarak kendi aramızda bir yönetim oluştursak klube el atsak nasıl olur arkadaşlar samsunspora sahip çıkmayan siyasete kesinlikle seçimlerde oy kullanmanızı tavsiye ederim ......

King Of The North

Balonlar birer birer patlıyor,maalesef Kurtuluş Mücadelesine ışık olmuş,öncülük etmiş bir şehri en kötü ne varsa onunla cezalandırma yolunda yarış içinde herkes.Konuyu biraz siyasileştridim ama ne yazık ki Samsunspor bu hallere bilerek ve isteyerek getirildi.Trabrumun egemen olduğu bir şehirde doğmuş olmaktan utanır hale getirdiler insanı yazıklar olsun,satın gitsin takımı,ligden çekin tamamen bitirin hadi durmayın.

salihcakir

bu konunun siyasi yönünden önce toplumsal boyutu merkeze yerleştirilmelidir bence. Düşünün cuma günü başbakan samsun mitinginde samsunspor adına hiç bir şey söylemedi. en azından televizyonda konuşmanın takip ettiğim büyük bölümününde samsunsporun esamesi bile okunmadı. peki samsun halkına bu konu ile alakalı bir şey söylemesi gerekiyor muydu? yani samsun halkını samsunspor ilgilendiriyor muydu? cevabı hepimiz çok net ve maalesef soğuk bir biçimde biliyoruz değil mi!

Konu başlığının özüne dönersek; sanırım elimizde yine bir tek tahsin kosif kaldı. Onun yarın adaylığını açıklayıp gerçek samsunsporlularla camiayı düzlüğe çıkartmasını ummaktan başka yapacak bir şeyimiz kalmadı ne yazıktırki. yarın bu son umutta yanar kül olursa Samsunsporumuza da cehennem gibi günler göründü demektir.

Valimizin tam desteğini Tahsin Kosif ve ekibine vermesini canı gönülden istiyoruz.

King Of The North

Arkadaşım sosyal yönü diyorsun iş geliyor gene siyasete dayanıyor,herkes,her bakan kendi memleketinin takımlarına muslukları açarken Samsunspor Kayyuma devredilecek olacak iş değil.Bu kadar sahipsiz şehir olur mu hiç,yıllardır bir bakanımız bile yok,başbakan herşeyden bihaber zaten yanındaki adamların Samsunsporla ilgisi yok eminim hepsi bayram ediyordur bu durumda olmamıza.

maço

bozuna demedık kı sahıpsız takımın sahıpsız taraftarıyız

körfez55

uşakspor taraftarları kulüp kayyumöa kalmasın diye yönetime geçmişlerdi bizbunu neden yapamıyoruz?
Eğer yarınki kongrede birşeyler olmaz kayyuma kalırsa kulüp mahkeme kararıyla feshedilebilir...

MeL_55

AlıntıSamsunspor'da yönetim kaosu!

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor'da yarın yapılacak olağanüstü kongre için herhangi bir aday listesi oluşmazken, Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, ''Genel kurulda yeni yönetimin oluşmaması halinde yönetim sorumluluğu yargı denetiminde yürütülecektir'' dedi.

İngenç düzenlediği basın toplantısında, kulübün son genel kurul toplantısının ardından oluşturulan ortak çalışma grubunun kulübe olan güvenin artırılması için yaklaşık bir ay çalışma yaptığını söyledi.

Bu çalışmalar kapsamında yardım toplama kampanyasıyla bir miktar yardım toplandığını ve bunun yanında diğer çalışmaların da devam ettiğini ifade eden İngenç, kulübün yapılandırılmış borçları arasında yer alan sigorta prim borçları ve vergi borçlarının da ödenmesinin sağlandığını vurguladı.

İngenç, profesyonel spor kulüplerinin kurumsal anlamda profesyonel düşünceye sahip kişilerden oluşan bir yönetim anlayışı ile başarı kazanacağının altını çizerek şunları kaydetti:

''Bu anlamda valiliğimiz tarafından yarın yapılacak olağanüstü kongrede Samsun sevdalısı Samsunluları yeni yönetimi oluşturmak ve Samsunspor'a sahip çıkmaya bekliyoruz. Genel kurulda yeni yönetimin oluşmaması halinde ise yönetim sorumluluğu Medeni Kanunun 397 ve 427 maddeleri gereğince Sulh Hukuk ve Asliye Hukuk Mahkemeleri tarafından yargı denetiminde yürütüleceğinin bilinmesi gerekir.''
08.07.2007  

Kaynak : AA

HoLiGanisT

bir soru sormak istiyorum.taraftarın takıma el koyması legal mi illegal mi?illegal olsa bile bu işin zamanı geçiyor.kosifinde başkan olmayacağını ve klübün kayyuma kalacağını tahmin ediyorum.böyle klüp kayyuma kalacağına el konulması daha mantıklı değil mi?

MeL_55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"Lay Lay Lom.Artık rahat olun kulup kayyuma kaldı.Bize kim küfür ya da kötü söz kullanırsa ederse devlete karşı işlenmiş sayılacak.Artık kulubun internet adresi http://www.samsunspor.gov.tr olacak.Samsunspor u bu hale getirdiler.

Birisi kulubun parasını çalar digeri ben o varsa yokum der digeri ben köşeyi döndüm ne işim var Samsunsporla der daha neler neler...

Samsunsporluların umuduyla oynayan herkese yazıklar olsun...

Samsunspor sizin olsun ister satın ister siyasi malzeme olarak kullanın isterseniz üzerinden kara para aklayın isterseniz üzerinden bagış toplayıp parayı cebinize atın isterseniz o degeri kullanıp 25 katlı binalar yapın isterseniz orayı kullanıp ihaleler alıp hem kendinizi tanıtın hemde servetinize servet katın...

Siz istedigimiz sadece bizi kandırmayın o gelecek bu gelecek diye...Bırakın gidin Kapısınıda kilit vurun ...

BİZ HER ZAMAN SAMSUNSPORLU KALACAZ....

ne olursa olsun biz samsunsporlu kalacagiz biz samsunsporlu dogduk samsunsporlu ölecegiz takim bitsede biz samsunsporluyu kalacagiz  :cry:  :cry:  40 yillik efsane bitti

HoLiGanisT

şirinler_1965'in yazısını okudum gözlerim dolmadı desem yalan olur.boğazlarım düğümlendi şu anda.yinede Samsunsporluyuz ve öylede kalacağız.ama şunu söylim.bu takımın üzerinden trilyonlar kazanıpta takımı bu hale getiren pezevenklerin Allah bin türlü belasını versin.

maço

takımı satarsam serefsızın onde gıdenıyım asla bıtmıcek samsunspor askım

timofte

Hepimizin korkusu şirinler_1965'in de söylediği gibi Samsunspor'un kayyuma kalması. Vali yardımcısı Mustafa İngenç'in başkan olacağı bir yönetimden söz ediliyor. valiliğin kulübü sahiplenmesi olumlu ama yönetimin bu şekilde oluşması kabul edilemez. yarın umarım eski yöneticilerimiz bir liste çıkaracak ve takımımız Samsunsporlular tarafından teslim alınarak gerçek anlamda öze dönülecektir..

Harun55

Timofte bu Kayyum nedemek, ilk defa duyuyorumda. :)

Ve insallah belli olur aksama, Talip Öztürk bizi yanliz birakmaz umarim.