Samsunspor 9 Temmuz Olağanüstü Kongresi

Başlatan timofte, 21 June 2007, 12:05:45

« önceki - sonraki »

jean

bu sefer cikacak biri tahsin kosif iyi bir isim samsun sehrini ve samsunspor kulubunu taniyor birazda kaynak cikardimi isleri yoluna koyariz gibime geliyor hadi hayirlisi ben pazar gunu yola cikiyom artik ben yoldayken kongre olur carsambaya anca ogrenirim inslalah

bengülü

inşallah kosif gelir ne diyelim artık ne  galip den ses seda var ama kosif galipden daha iyi futbol bilgisi olan bir başkan olur diyorum ismail başkanımızdan sonra inşallah ikinci i. uyank gibi olur ve uzun süre başkanlık yapar hayırlısı neyse her şey SAMSUNSPORUMUZ için

veis

migde bulandıran tek durum halen adaylıgını açıklamış olmaması ve samsunsporumuzun b planı olmaması umarım hayırlı olur yoksa durumumuz içler acısı.millet kampda iken bizim budurumumuz lige her halukarda yansıyacakdır.

AllydeenleaR

kosifin grubunun talip öztürk varken gireceğini sanmam...
zaten talip öztürk girmese de girceklerini sanmıyorum.aynı durum geçen kongrede ercanın grubu için de denmişti ama sonu boş..
bizim kurtuluşumuz gazetelerde çıkan haberlerin doğruluk payı varsa şu an için talip öztürk

veis

umarım adaylıgını dondurmaz çünkü talip öztürk haberi yalan ise ve olmazsa b planını resmen sogutmuş oluruzki dönüşü bu saatden sonra olmayan bi durum bizi bekler.

samet

inşallah talip öztürk doğrudur...

yusuf celebi

Tahsin Kosif,Erkut Tutu ve Ömer Çoruh gibi gerçek Samsunspor'lular bence artık kayıtsız kalamaz,kalmamalı.

Geçmiş dönemlerde kamuoyuna göre yönetimsel bazda bariz hataların yapıldığı düşünüldüğünde içeriklerinde Samsunspor ruhunun eksikliği konusunda kamuoyu hemfikirse o zaman bu ruh eksikliğinin ortadan kalkması için bu kişilerin daha fazla geri planda kalarak olan biteni trübünden seyretmeleri ve Samsunspor'un yok oluşu karşısında bir adım atmamaları bu camianın kara listesine aldığı kişilerin arasına girmelerine neden olacaktır.

Samsunspor içinde bulunduğu bu sıkıntılı ortamdan kendi imkanlarıyla çıkması kimsenin boyunduruğu altına girmeden bunu başarmasıdır,başarırda,önemli olan Samsunspor ruhuna sahip kişilerin yönetime gelmesi,şehirle barışık,yeni bir hava ve heyecan getirecek bir ortamın oluşturulmasıdır.

Samsunspor 9 Temmuzda yönetimine kavuşacaktır,inanıyorumki yukarıda isimlerini verdiğim kişilere eklenecek isimlerin varlığı bilinmelidir.
Başta valimizin desteği ve şehrin her zamankinden fazla gerçek anlamda desteği olduğu sürece efsane belli bir zaman sonra geri dönecektir,yeterki Samsunspor camiası boş laf üretmeyip öncelikle bireyler kendinden başlayarak birşeyler yapmalı desteğini artaraktan devam ettirmelidir.

Unutmayalım her zaman yapılacak bir şeyler vardır.

ender

valla onceki yonetim gibi verilen yardimlari sacma sapan kullanan yonetim yerine kafasi calisan herhangi iyi bir samsunlu parasizda olsa baskanlik yapmis olsaydi durumumuz su andan iyi olur.Sanki bugune kadarki yonetimler kendi cebinden ne verdi samsuna.Biz bu siteden yonetim kursak bu heriflerden iyi yonetirdik.en azindan aldigimiz nefese kadar hersey samsunspor olurdu.

celebi

İnşaallah Tahsin Kosif bu işi üstlenirde en azından bu başkansızlıktan kurtuluruz.başkankığa gewçersede Samsunus ve Samsunsporu iyi tanıyan biri olarakta faydalı olabişkleceği kanaatideyim.

CarSambaLi.Lord

ßaŞkan oLarak Adam gißi ßiri geLSinde ßu Durumdan KurtuLaLım.Herkez AntramanLara KampLara ßaŞLadı ßiz ßaŞkan SeÇemedik :(  inŞaLLah geLeCek ßaŞkan  HayırLı oLur SamSunSporumuza

MeL_55

AlıntıSAMSUN SENİ BEKLİYOR

Samsun'un eski günlerine baktığımızda işlek caddelerde hayrat çeşmeleri vardı, hani üzerinde,"Merhum Hacı Mustafa ....'ın hayratıdır' yazılı. İnsanlar kana kana su içer ve 'Mekanı cennet olsun" diyerek dua ederlerdi. Okullar yaptırılırdı örneğin,"Hülya Süer ilköğretim okulu', 'Orhan Gencebay İlköğretim Okulu" gibi. Günümüzde bunlara hasret kaldık diyebiliriz.

Şimdi, Samsun'un içinden çıkmış bir aileden bahsedeceğim. Tıpkı eskiden olduğu gibi hayır yapmayı seven, kentinin kalkınmasına ve ekonomisine katkı sağlamak için herşeyi göze alan bir aileden; Öztürk ailesi... Samsun Sevdalısı Galip Öztürk'ün başkanlığında, başta Metro Şirketler Grubu olmak üzere çok sayıda hatırı sayılır yatırımı yönlendiren bir aile...

Galip Öztürk'ü fazla anlatmaya gerek yok. Doğup büyüdüğü memleketinin kalkınması için yatırım yapmak en büyük hayallerinden birisi. Bunu her fırsatta dile getiriyor ve gerçekleştiriyor da. İşte örnekler, yılardır işadamlarımızın "Havaalınımız var, kargo binamız yok" dediği Kargo binaları (Bittiği zaman Bafra ve Çarşamba Ovalarında yetişen ürünler Dünyaya pazarlanacak), 30 trilyon lira nakit para verilerek alınan ve zarar eden Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali. Türkiye genelinde de Van Et'in yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Otobüscüler Federasyonu Kurucusu, Biotaş Yönetim Kurulu Başkanı. Bunlar sadece birkaçı. Hayır işlerini ise saymakla bitiremeyiz. Bunları yazmıyorum, çünkü çoğunu kimsenin bilmesini istemiyor. Ancak, üç tanesi varki bunu yazmadan geçemeyeceğim. Çarşamba'da ve Bafra'da ilköğretim okulları, Ayvacıkta ise 5 yıldızlı Yatılı Bölge Okulu.

Seçilmişler ve atanmışlar Galip Öztürk'e,'Doğup büyüdüğün yere bir okul yaparmısın' diye ricada bulunur, o da,'seve seve yaparım' der. Okulun protokolünün imzası için sayın Vali Hasan Basri Güzeloğlu Öztürk'ü makamına davet eder. Bizlerde oradaydık. Vali kent bir okula kavuştuğu için, Öztürk ise iyi bir hayır işlediği için, Milli eğitim camiası ise modern bir okula kavuşacakları için çok mutluydular. Bir ara, Galip Öztürk'e,"Çarşamba'ya yapıyorsun, birde Bafra'ya istiyoruz" denildiğinde, "Orayada yapacağım söz" demişti. Ne güzel manzaraydı, "işte işadamı böyle olur","Helal olsun" demiştik. Bu tavrı, "Kahraman yaratmayalım" diyenlere de ders oldu.

Evet, Galip Öztürk'ün yaptığı hayırların kamuoyuna yansıyan bu bölümü sadece devede kulak. Görülmeyen, bilinmeyen bir sır gibi saklanan kısmını yazmaya kalksak buna satırlar yetmez!
Onun, bu yaptıkları sorumlu vu duyarlı bir vatandaşlık gösterisi. Çıkarsız, beklentisiz ve riyasız...

Dara düşenin "can simidi" konumundaki Sayın Öztürk'ten şimdi beklenen tarihinin en belirsiz ve talihsiz dönemlerini geçiren Samsunspor'a yardım elini uzatması. Onu, bulunduğu bu kaos ortamından kurtararak düzlüğe çıkarması. Geçmişteki şaşaalı günlerine taşıyarak, bir "gurur abidesi" olarak Türk futbolunun hizmetine sunması.

Bu gerçek sahibini arıyor. Samsun ve Samsunspor, makus talihini değiştirecek ismin Başkan Galip Öztürk olduğuna inanıyor. O'nun da, bu inanca "hayır" demeyeceği umudunu taşıyoruz...

Sayın Başkan, zamanın olmadığını, büyük projelerin içinde olduğunu biliyoruz, ancak, bu kentin en büyük sevdası ve markası olan samsunspor'un da sana ihtiyacı olduğunu bilmelisin. Kimsenin davetine ve çağrısına ihtiyacın yok. Bu memleket senin. Ne senin nufus kağıdından Samsun'u silebilirler, nede bu insanların gönlünden seni. Kahramanları toplumlar kendileri yaratır, sen yaptıklarınla zaten bu kentin kalbindeki yerini aldın sevgili BAŞKAN. uzat o elini... Çünkü kurtuluşumuz seninle, haydi BAŞKAN...

erhan55

Kimsenin geleceği filan yok beyler.Pazartesi göreceksiniz ortada ne aday ne de o olmayan adayı seçmek için oy kullanacak üye olacak.Bu arada size son bir haber veriyin kenan dahil sinan demirci ve feridunda gemiyi terk etti.Başkan olmaya aday olan adam yerel değil genel basında da ismini duyurur sonuçta bir nevi işadamlarının gövde gösterisi.hadi bizim öztürkler öyle biri değil reklam yapmazlar ama o söylenen samsun sevdası sadece vali telefonunu beklemez.Olacak olsa çıkar söylerdi.Boşa ümitlenmeyelim.

mehmet yılmaz

Sergen ve Cenk'in Eses'e gitmeleri kesnileşti gibi. Açıkçası ben Talip Öztürk'ün bu işe gireceğine inanmıyorum. Yerel medyanın klasikleşmiş oyunları gibi görüünüyor bunlar. Evet, bir görüşme olmuş ama çok da gerçekçi değil gibi...

Yine de maddi yönden kuvvetli bir Samsunspor için şayet Talip Öztürk aday olursa itiraz etmeyiz.
Ben, Tahsin Kosif ve ekibinin validen gerekli desteği alabilirlerse bir yönetim olşuşturabileceklerini düşünüyorum. Böyle bir yönetim orijinal Samsunsporlu olacak ve daha gerçekçi adımlar atacaktır diye düşünüyorum.

Neticede pazartesi günü Samsunspor için ümit vaadeden bir kongre olmasını temenni ediyorum. Gönüllü gelen, şikayet etmeyen, işini iyi yapan, Samsunspor'u yürekten seven herkes başımızın üzerindedir...

jean

vallahi cok uzuldum cenkin eskisehire gitmesine adam sagda solda dolasa dolasa jubile yapacak hla katamadik kadromuza sergen olayina zaten inanmiyordum insalah talip ozturk baskan olur olmazssada kosif olsun sahipsiz kalmasin takim gecenki gibi

celebi

Acaba Talip Öztürkte mi Reklam yaptıu ne yaptı ya