Ve Başoğlu istifa etti !!!!

Başlatan MeL_55, 24 May 2007, 14:44:21

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı

Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu,  görevinden istifa etti. Başoğlu, bugün gerçekleşecek olan toplantıda istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunacak.Önceki gün yapılan olağanüstü kongrede tek aday olan Güner Çakıroğlu´nun salonu terk edip gitmesi üzerine genel kurul tarafından oy birliğiyle kongre ertelenmiş ve Mazhar Başaoğlu başkanlığındaki yönetimin göreve devam etmesi kararlaştırılmıştı. Ve dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Kongrede, "Artık dayanacak gücüm  kalmadı. Ben yokum artık" diyen Başkan Başoğlu, dün sabah saatlerinde karanını verdi ve istifa ettiğini açıkladı. Başoğlu, "Ben kafamda resmen Samsunspor Başkanlığı´nı bitirdim. Resmi olarak da. Ama, her zaman dışarından destek vermeye hazırım" dedi.

BENDEN BU KADAR
İstifa dilekçesini bugün gerçekleşecek olan toplantıda yönetim kuruluna sunacağını söyleyen Başkan Başoğlu, "Benden bu kadar. Kesinlike devam etmeyi düşünmüyorum, Bu sorumluluğu artık birilerine devretmek istiyorum. Bugünkü toplantıda da en ince ayrıntısına kadar anlatacağım " dedi.  Divan Kurulu Başkanı Ediz Durmuş Bilgin´in, genel kurulu kulübün kayyuma kalmaması için fevkalede idare ettiğini hatırlatan Başoğlu,  "Gerçekten aklı selim bir karar verdi. Hakkı Tomaç da katkı sağladı" diye konuştu. Başoğlu, Çakıroğlu hakkında daha fazla açıklama yapmak istemediğini, kongrede herkesin yaşananları gördüğünü ve takdirini kamuoyuna bıraktığını sözlerine ekledi.

körfez55

bu şartlar altında başkanlık yapması zate çok zor görünüyodu.şimdi ne olacak bakalım.gelsn şimdi sayın dürüst?? güner çakıroğlu sayın vefalı ibrahim ersöz ve kim olduğunu tam olarak görmediğimiz 49 lar? haydi bakalım sizleri bekliyoruz?ne kada dürüstsünüz veya ne kadar samsunsporlusunuz?

ozkan17

Tribün_ali

Hele şükür güle güle mazhar sizi bu şehir asla unutmucak bu takmı siz bu hale getirdiniz yalanlarınızla oyaladınız bizi BİZ SAMSUNSPORLUYUZ sizler yolcu bizler hancı

mctlçy

olacağı buyduu adam zaten istesede duramaz beceremedii gdiioo

jean

gitigi icin sevindim nede olsa samsunspora hizmet verdi iyi yada kotu herseye ragmen tesekkurler

O.YILMAZ

İyi veya kötü, başarılıydı veya değildi. Tartışılabilir. Ama oda Samsunspor tarihine adını yazdırmış bir başkanımız.