Samsunspor'da Çakıroğlu adaylığını açıkladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 19 May 2007, 17:36:00

« önceki - sonraki »

yönetici

Beyler görüldüğü kadarıyla bazı yanlış bilgiler var. Öncelikle kongre 1 saat geç başladı. Bu sürede bazı görüşmeler, konuşmalar yapıldı. Çakıroğlu'na kulübe başkan olması için önce üye olması söylendi. Ve bu kişi ikna edilerek salondan ayrıldı. Sonrasında çok kısa bir süreçte görev değişikliği yapılmak üzere Başoğlu yönetimi devam etsin şeklinde bir görüş hakim oldu. Yalnız Başoğlu büyük olasılıkla başkanlığı sürdürmeyecek. Önümüzdeki süreçte Tahsin Kosif-Erkut Tutu öncülüğünde yeni bir liste yapılacak gibi görünüyor. Detayları gece saatlerinde ana sayfaya koyacağız..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "admin_"Beyler görüldüğü kadarıyla bazı yanlış bilgiler var. Öncelikle kongre 1 saat geç başladı. Bu sürede bazı görüşmeler, konuşmalar yapıldı. Çakıroğlu'na kulübe başkan olması için önce üye olması söylendi. Ve bu kişi ikna edilerek salondan ayrıldı. Sonrasında çok kısa bir süreçte görev değişikliği yapılmak üzere Başoğlu yönetimi devam etsin şeklinde bir görüş hakim oldu. Yalnız Başoğlu büyük olasılıkla başkanlığı sürdürmeyecek. Önümüzdeki süreçte Tahsin Kosif-Erkut Tutu öncülüğünde yeni bir liste yapılacak gibi görünüyor. Detayları gece saatlerinde ana sayfaya koyacağız..
neyin iknası admin anlamadım ben acaba başka kongreyemi gittim
hatta güner çakıroğlu gidince dışarda atilla ve refik moral bu bütçe konusunda tartışmalar yaşadılar..
tahsin kosif çözüm üretmek için sürekli sözde aldı
sevgili admin ben diyorumki mazhar olmasa takım kayyuma kalacaktı
ve bütçe konusunda refik moral ve atilla cebeci bile tartışma yaşadı dışarıda hatta o sıra refik moral 22 25i kabul eden 27 28 tirilyonuda kabul ederdi diye kendi kulaklarımla duydum
sen bütün olanları aktarmıyorsun
adam ben sabaha kadar bile başkan olarak kalamam dedi anama avadıma küfür ettiler dedi ve ağladı
evet başoğlu devam etmesini istedi millet çünkü takım kayyuma kalıyordu oda zorla etti bu kadar bunu neresi neyi yanlış

yönetici

cem and naz sen olayları benden daha farklı algılamış, değerlendirmiş olabilirsin. ben gördüğüm şekliyle aktardım. bir şeye yanlış da demedim, yalnız  Başoğlu yönetimi usulen devam edecek kısa süre içinde bir yardım kampanyası ve yeni bir kongre gündemde  bunu belirtmek istemiştim. Hatta Başoğlu en kısa sürede başkanlıktan istifa edeceğini de belirtti.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "admin_"cem and naz sen olayları benden daha farklı algılamış, değerlendirmiş olabilirsin. ben gördüğüm şekliyle aktardım. bir şeye yanlış da demedim, yalnız  Başoğlu yönetimi usulen devam edecek kısa süre içinde bir yardım kampanyası ve yeni bir kongre gündemde  bunu belirtmek istemiştim. Hatta Başoğlu en kısa sürede başkanlıktan istifa edeceğini de belirtti.
bende bunu diyorum zaten mahzar usulen devam etmek zorunda etmeseydi takım kayyuma kalacaktı
tahsin kosif olayında ise değişiklik olabilir diye not düşüldü

yönetici

AllydeenleaR

bu takımın bu karardan sonra beli doğrulmaz.2 ay daha bu takımın başında yönetimin bulunmaması bize iyice zarar verecek.
futbolcuların çoğu zaten yenii yönetimi bekliyordu.böylece çoğu da takımdan ayrılır.zaten hiçbiri parasını alamıyomuş.hepsi bonservisini alır gider.
2 ay sonra gelecek yönetim takıma ne kadar faydalı olur? hangi t.direktör böyle bir takımı almak ister?zaten ligin başlamasına kalacak 1 ay ne ara hazırlık yapılacak ne ara yeni alınabilirse adamlar takıma adapte olacak.

bnce bu adamın başkan olmaya falan niyeti yoktu.para mevzuğunu bahane etti kongreyi terketti.kendi ismini de duyurmuş oldu.
ibrahim ersöz olayı da yalan.

bizi ancak ercanın grubu alırsa alır.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "AllydeenleaR"bu takımın bu karardan sonra beli doğrulmaz.2 ay daha bu takımın başında yönetimin bulunmaması bize iyice zarar verecek.
futbolcuların çoğu zaten yenii yönetimi bekliyordu.böylece çoğu da takımdan ayrılır.zaten hiçbiri parasını alamıyomuş.hepsi bonservisini alır gider.
2 ay sonra gelecek yönetim takıma ne kadar faydalı olur? hangi t.direktör böyle bir takımı almak ister?zaten ligin başlamasına kalacak 1 ay ne ara hazırlık yapılacak ne ara yeni alınabilirse adamlar takıma adapte olacak.

bnce bu adamın başkan olmaya falan niyeti yoktu.para mevzuğunu bahane etti kongreyi terketti.kendi ismini de duyurmuş oldu.
ibrahim ersöz olayı da yalan.

bizi ancak ercanın grubu alırsa alır.
merak etme ercan da ordaydı ama bir şey yapmadı hani başkan adayı çıkmayınca aday olacaklardı koca bir YALAN...

AllydeenleaR

anlaşılamayacak kadar abuk sabuk bir konu da niye bu adama başkan olması için külübe üye olması gerektiği sölenince almanyadaki ortaklarıyla görüşme kararı alıyo.zaten başkanlık için gelmişsin niye üye olmak için ortaklarınla görüşüyosun ki

bnce bu adamda bişiler var.

veis

etrafımız yalan olmuş bu işin aslı şu bu takımın borcu olmasa bakkal muharrem bile aday olur bu takıma.şuan ne uyanık ismail ne galip nede başkası aday olmaz.benim anlamadıgım almancı adayı 2 dakikada üye yapıp hemen başkan seçmek varken niye bu işler uzadı.açıkca bi rant kavgasıdır gidiyor.zaten bu günlere bu borçlara nasıl gelinde alenen ortada.