Lig A 33. Hafta l MALatya 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan veis, 05 May 2007, 08:12:32

« önceki - sonraki »

MeL_55

arkadaslar samsun cok ama cok rahat oynuyor ikinci yari
caner girsin tmm dir bu is sonra kontra ataklarlan serdar cok ise yariyacak ordu 1-0 yeniliyor suan

celebi

YA ARKADAŞ ŞU SUAT KAYA DA BİR ŞEY YOK.ANLAMIYORUM

celebi

ALLAHIM SEN ŞU MALATYAYI YENMEMEMİZİ BİZE NASİP. VE SU ÇİÇEĞİ ÇIKARAN OĞLUMA ACİL ŞİFALAR VER
:cry:

berusa55

çelebi kardes geçmis olsun..cocuğuna acil sifalar..

maviay55

İddaa bayisinde izliodum maçı şifre girdi a.q bende kalktım  :cry: izlediğim kısma kadar samsunsporumuz çok ii oynuodu 2-3 şut kaleci çıkardı bi de frikiği köşeden çıkardı şenol!

inşallah ikinci yarı caner girer ve golünü yazar  :wink:

İBNE MALatya AL SANA BOMBAA

celebi

TEŞEKKÜR EDERİM BERUSA KARDEŞ VALLA ÇOCUĞU EVDE BIRAKTIK HEMEN OKULA KOŞTUM İNTERNETTEN MAÇI TAKİP EDEYİM DİYE SENDE SAĞOLASIN.ZATEN DSPORDA YOK BENDE.BEN ÖĞRETMENİMDE

berusa55

allahım gecen sene orda bize yapılanları biliyorsun.su macta yüzümüzü kara çıkarma yarabbim!!!

berusa55

önemli değil kardes görevimiz...mumkun olduğunca izleyemeyenlere yardımcı olmaya calısıyorum burdan.mac baslamak üzere.

celebi

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!! ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN

berusa55

senkerik girdi MALatyada...sakat adam!

berusa55

ikinci yarı gergin basladı.simdi pislikler ardı ardına gelir ama MALatya sana galibiyet haram insallah!seneye insallah buraya geleceksin insallah!

körfez55

başladılar yine pisliğee.ama yunus yıldırım izin vermez bunlara..inşallah bu gerginlikten yararlanıp kontratakla bi gol bulur maçı alırız..

berusa55

daha atağız ama son vurus becerileri yok ceza sahası onunde...

mctlçy

caner;ferudun ile birlikte sakatlığından dolayı kadroda yok

körfez55

her zamanki gibi az becerikli olsaydık şimdi yukarılardaydık..