Tanju Çolak bombaladı

Başlatan Turkoman, 18 April 2007, 17:11:04

« önceki - sonraki »

veis

ozaman sormak lazım tanjuya geçen sene hakemler bizi yakarken niye karizmasını koymadı ortaya.

oğuzhan55

Sabırsızlıkla bekliyorum.Samsunspor'u sebepsizce ya da gitmek için öne sürülen geçici mazeretlerle bırakıp gidenlere (bunun içine sadece Tanju Çolak dahil değildir)bu külüpte görev verildiği vakit taki onlar görevleridnen ayrılıncaya kadar Samsunspor'u bırakacağım günü bekliyorum.Kendine yer bulamayanın, karizması olduğunu iddaa edenlerin görev almaya çalıştığı,sahipsiz gibi görünen bir kulüp oldu "SAMSUNSPOR."Sen Samsunsporlu olsan ne olur olmasan ne olur diyeceğinizden eminim ama bu düşüncedeki kişilere bu camiada kapılar açıldığı andan itibaren ben "SAMSUNSPORLU DEĞİLİM."Çünkü onlar Samsunspor'u hatırlamaz,unutmuş bir haldeyken ben Samsunsporluydum.

yusuf celebi

İyi futbolcudan iyi teknik direktör olur diye bir kural yok,erdoğan arıca ile veya başka biriyle tanju'yu aynı çerçeveye koymak bence hiç doğru değil.
Erdoğan arıca ben samsunluyum demedi ve değilde bu açıdan baktığımızda aradaki farkı anlarız.

Tanju'nun iki de birde açıklama yapıp insanları birbirine düşürmenin anlamını hiç anlayamıyorum.

İki gün önce çıkıyor istanbul takımlarının amigosu gibi konuşuyor,daha sonra çıkıyor ne yüzle yaptığını anlayamadığım Samsunspor ile ilgili en iyi Samsunspor'lu kendisiymiş gibi açıklama yapıyor,ya biz kendisini anlayamıyoruz ya kendisi bizimle dalga geçiyor.

Ben şunu gördümki Samsun camiasında büyük çoğunluk tanjuyu istemiyor,isteyenlerinde fikirlerine saygı duymakla birlikte tanju'nun futbolculuğu ile ilgili nedenden dolayı duygusal davrandıklarını düşünüyorum.

Bende bazı arkadaşlarımın dediği gibi eğer tanju bir oldu bittiyle bu takıma bir şekilde gelirse o bu kulüpte olduğu sürece ben Samsunspor'u bırakacağımı söylüyorum,tanju bırakana kadarda dönmeyeceğimi söyleyebilirim.

Bir kulüp bu kadar sıradanlaşırsa biz bitmişiz demektir,bu sadece tanju ile ilgili değil.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "yusuf celebi"Bende bazı arkadaşlarımın dediği gibi eğer tanju bir oldu bittiyle bu takıma bir şekilde gelirse o bu kulüpte olduğu sürece ben Samsunspor'u bırakacağımı söylüyorum,tanju bırakana kadarda dönmeyeceğimi söyleyebilirim.

Bir kulüp bu kadar sıradanlaşırsa biz bitmişiz demektir,bu sadece tanju ile ilgili değil.

Kim ne derse desin yusuf çelebi hocam benim anlatmak istediklerimide aynen anlatmış.Düşüncelerime tercüman olduğu için teşekkürlerimi bildiriyorum.

Tribün_ali

tanju takımın başına geldimi degişik yolardan puan kazandırır fedarasyonla arası cok iyi ama öle şampiyon olup lige cıkacaksak hiç cıkmayalım bizim bir adımız var SAMSUNSPOR bu zamana kadar adımız hiç bir olaya karışmamıştır bundan sonra da karışmaz başka takım bul kendine tanyuuuuuuuuu BİZ SAMSUNSPORLUYUZ

hasselbaink

Tebrikler Hakkı Yeşilyurt. Yerel medyadaki nadir isimlerden birisisin sen. Gerçekten bravo.

AlıntıHarakiri  

Hakkı Yeşilyurt - Halk Gazetesi

"Dobi Hasan Samsun'un çocuğu, Mehmet Ali Çınar Samsun'un çocuğu, Yücel Uyar Samsun'un çocuğu da; 'Ben ne çocuğuyum!' Soruyorum: Ben ne çocuğuyum?" diye tamamladığında sözlerini, yüzünde de alaysı bir gülümseme vardı. Sanki bir televizyon programında değil, kahvehane de geyik edercesine.
   Program boyunca kırdığı tek "pot" bu değildi. "Samsunlular iyice örümcek kafalı olmuş" şeklinde çıkışta bulunurken de, maksadını epeyce aştı. Haddini de...
   Bu yöntemle, yani zemzem kuyusuna tükürerek gündem yaratma arzusu "şık" olmadı. Hem spor adamı kimliğine hem de kimliğinde yazılı doğum yeri Samsun ibaresine yakışmadı.
   Uslubu, seviyesi, konulara hakimiyeti ve inandırıcılığı bir futbol efsanesinin saygınlığı ile hiç ama hiç yakışmadı.
   Ki, Tanju Çolak benim çocukluk yıllarımın futbol totemiydi. Gördüğüm, muhtemelen görebileceğim en büyük golcüydü. Yürüyüşünü bile onun yürüyüşüne benzetmeye çalıştığım hayalimdi!
   Galatasaray'a transferinin yarattığı duygusal tepkime (bugün dünkünden farklı olarak o günkü şartlarda doğruyu yaptığını düşünüyorum), sonrasında yetiştiği Samsunspor'a mesafeli duruşuna ve daha da ötesinde örnek bir sporcu ve spor adamı olamayaşına rağmen...    
   Unutabilmek mümkün mü?
   3 büyüklere meydan okuyan; Fatih, Javanovsky, Zafer, Muzaffer, Yaşar, Emin, Rıfat, Savaş ve Orhanlı kadroyu... İşte o efsanevi kadronun, lideriydi Tanju Çolak. Bugün koşulsuz bir Samsunspor sevdalısı isem, belki de en önemli sebebiydi.
   O Tanju Çolak.
   Futbolu ve Samsunspor'u bir ibadet gibi gören tanrının bu naciz kulunun kaderine yön  veren ciddi bir işaretti.
   Haddime düşmez! Hangi uslup ile hangi tür cümleleri kurması gerektiğini söylemek. O, kendisinin de ifade ettiği gibi bir bilendir! Bu nedenle duracağım ve susacağım yeri iyi bilirim!
   Üzüntümü kat be kat arttıran neden malum.
   Hayal kırıklığım. Futbol totemimin, kendi ayaklarına kurşun sıkması! Futbol kariyerine yeni bir ihanet ekleyerek, onu hiç haketmediği bir şekilde hoyratça bozuk para gibi harcaması. Bir insan kendisine nasıl ihanet edebilir, Tanju Çolak bu ihanete güzel bir örnektir işte.
   Biz onu, rakip fileleri havalandırdığı estetik ve zerafet dolu gollerin altın ayakkabılı adam olarak tanıdık ve sevdik.
   Onun işi rakip filelere gol atmaktı; kendi kalesine değil...
   Kendi kalesine attığı bu son gol, belki de; "Beni Samsunspor'un başına neden getirmiyorlar?" sorusuna aradığı cevaptı.  

Anonymous

BEN    kendi  sahsıma   bu  baslık  altında  tanju  ya  neden  bu  kadar  karsı  cıktıklarını  hala  bır  anlam  veremedım   bu  arkadaslar  ne  kadar  cahıl  yahu  kafalarını  nelerle  takılolar  tanju  bu  kulube  ne  zararı  var  sormaz  mı  ınsan  adama  bılen  cıkip  soylesın  yahu  bu  ne  anlamsız  saldırı  evet  sıze  kala  kulubu  kac  kere  yarı  yolda   bırakan ınsanlarmı  bu  takımın  basına  gecsın  adamlar  sozlesmesı  oldugu  halde  kulubu bırakmadımı  arkadaslar  onlara  neden  boyle  tebkı  gostermedınız  kac  tane  yonetıcı  takımı  soyup  gıttı  onlara  neden  ses  cıkarmadınız  mı  kı   sıze  daha  buyuk  bır  ornek  vereyım  degılmıydıkı   EFSANE  BASKAN   İSMAİL UYANIK   yaptıgı  bır  acıklamada  (SAMSUNSPOR  BASKANIYKEN)   BEN  ISTANBULSPORun  baskanı olmak  ısterdım  dıyen  ama   goruyorum  kı  cogu  samsunspor  sevgısı  falan  yok  sadece  goruntu   bunlara  ses  cıkarmayanlar  bugun  tanju  colagı  samsunsporun  dusmanıymıs  gıbı  ılan  edıyorlar  beyler  kendınıze  gelın  beyler  herseyı yonetımden  bekleyın  ama   once  sız  bır  platform da  bırlesın  bılen  bılmeyene  anlatsın  be  yahu  

saygılar    heroes55

Turkoman

Alıntı yapılan: "heroes55"BEN    kendi  sahsıma   bu  baslık  altında  tanju  ya  neden  bu  kadar  karsı  cıktıklarını  hala  bır  anlam  veremedım   bu  arkadaslar  ne  kadar  cahıl  yahu  kafalarını  nelerle  takılolar  tanju  bu  kulube  ne  zararı  var  sormaz  mı  ınsan  adama  bılen  cıkip  soylesın  yahu  bu  ne  anlamsız  saldırı  evet  sıze  kala  kulubu  kac  kere  yarı  yolda   bırakan ınsanlarmı  bu  takımın  basına  gecsın  adamlar  sozlesmesı  oldugu  halde  kulubu bırakmadımı  arkadaslar  onlara  neden  boyle  tebkı  gostermedınız  kac  tane  yonetıcı  takımı  soyup  gıttı  onlara  neden  ses  cıkarmadınız  mı  kı   sıze  daha  buyuk  bır  ornek  vereyım  degılmıydıkı   EFSANE  BASKAN   İSMAİL UYANIK   yaptıgı  bır  acıklamada  (SAMSUNSPOR  BASKANIYKEN)   BEN  ISTANBULSPORun  baskanı olmak  ısterdım  dıyen  ama   goruyorum  kı  cogu  samsunspor  sevgısı  falan  yok  sadece  goruntu   bunlara  ses  cıkarmayanlar  bugun  tanju  colagı  samsunsporun  dusmanıymıs  gıbı  ılan  edıyorlar  beyler  kendınıze  gelın  beyler  herseyı yonetımden  bekleyın  ama   once  sız  bır  platform da  bırlesın  bılen  bılmeyene  anlatsın  be  yahu  

saygılar    heroes55

kardesim senin yasin heralde daha tek sayili. yazdiklarin bunlarin kanidi. sana hakaret filan etmek istemedim yanlis anlama ama yazdiklarin bunu gösteriyo. tmm bize cok haksizlik yapildi farkli kisiler tarafindan ama EN BÜYÜGÜNÜ TANJU YAPTI. 1 kere dahi sampiyon olabilseydik samsunspor cok büyük bi marka haline gelirdi. trabzonu gecerdik. küme düsmeyi birak, uefaya, s. ligine oynardik. kacirdigimiz sanslara yaniyorum. bi 2. ligde samsunsporun mahv olusunu görmek var, birde anadoluya sadik kalan ama uefaya s. ligine giden samsunsporu görmek var. Ismail Uyanikin Istanbulspora degisik bi bakis acisi vardi. Istanbulspor Uyanigin 2. takimiydi diyebiliriz. o genclik yillarini istanbulspora verdi. istanbulda okurken istanbulsporda degisik faaliyetlerde bulundu. Sen Samsunspor tarihini ögrende ondan sonra gel kardesim. Olaylarlara genis boyutlu bakmak gerekir.

veis

bu yapılanlar aynı suyla aptes almaya benzedi celil ismail uyanık bunlar tamam zamanında yaptı yapacaklarını ama artık bu takımın herşeyiyle yenilenmesi gerekiyor.ne celil ne serkan ne ismail uyanık biz yeni yüzler bulalım bi celil için sercandan sefadan geçmemek lazım hem sakın takıma abilik yapıcakda sanmayalım.

ölümüne 55

herşeyden önce tanju nun üslubunu hiç ama hiç beğenmiyorum.samsunspor klubünün sokak kabadayısı ağzıyla konuşacak bi teknik direktöre ihtiyacı yok..
kanal s deki proğramda teknik heyet ve geçmiş yönetime yaptığı eleştirilerde o kadar bayağı ve ucuzduki ekran karşısında ben utandım.
kaldıki futbol teknik adamlığı bazında hiç bir beceri ve birikimi yok..o bakımdan bi adamın sadece samsunlu olması ve türkiye liglerinde gol kralı olması samsunspor klübünde teknik adamlık yapacağı anlamı taşımıyor..
ayrıca tanju samsunsporun kralı değil Galatasarayın ın kralıdır bana göre..anadoludan ts den sonra 2. kez şampiyon takım çıkmamışsa bunun tek sorumlusu bence tanjudur :evil:  :evil:

Turkoman

Alıntı yapılan: "ölümüne 55"herşeyden önce tanju nun üslubunu hiç ama hiç beğenmiyorum.samsunspor klubünün sokak kabadayısı ağzıyla konuşacak bi teknik direktöre ihtiyacı yok..
kanal s deki proğramda teknik heyet ve geçmiş yönetime yaptığı eleştirilerde o kadar bayağı ve ucuzduki ekran karşısında ben utandım.
kaldıki futbol teknik adamlığı bazında hiç bir beceri ve birikimi yok..o bakımdan bi adamın sadece samsunlu olması ve türkiye liglerinde gol kralı olması samsunspor klübünde teknik adamlık yapacağı anlamı taşımıyor..
ayrıca tanju samsunsporun kralı değil Galatasarayın ın kralıdır bana göre..anadoludan ts den sonra 2. kez şampiyon takım çıkmamışsa bunun tek sorumlusu bence tanjudur :evil:  :evil:

kardesime sonuna kadar katiliyorum. süper özetledin abim. kutluyorum seni

kerem55

Alıntı yapılan: "heroes55"bu  arkadaslar  ne  kadar  cahıl  yahu  kafalarını  nelerle  takılolar.

Bismillah, daha ilk mesajla başladık. Önce edebinle konuş. ayrıca kimin cahil olup olmadığı kullandığın Türkçe'den belli oluyor. Tanju'ya karşıyım ve sapına kadar da Samsunsporluyum. İsmail Uyanık hakkında da bilmeden konuşma! Diğerlerine tepki göstermediğimizi nereden biliyorsun?

bluegreen55

herkeze karşıyız zaten

celile karşıyız

cenke karşıyız

ismail uyanığa karşıyız

ertuğrula karşıyız

kim olmadığını bilmeden, biri başkan adayı olmaya karar vermiş direkt ona karşıyız

yönetime karşıyız

eski önetime karşıyız

gelecek yönetime de karşıyız

takımdaki tüm futbolculara karşıyız

tribüne gelen taraftara karşıyız

gelmeyene zaten karşıyız

karşı olmadığımız tek şey Samsunsporun adı

bunun dışında herşeye karşıyız

ha! ben buna karşı değilim demeyin siz değilseniz öteki karşı..hele tartışma şiddetlenirse küfürlere bile varabilir okadarda nefret ediyo olurlar.

ona karşı ol buna karşı ol

herkesin kötü özelliklerini görüp karşı ol

sonrada Samsunspordan büyüme bekle.

aslında belkide bu kendinden başka herşeye karşı olan fanatikler olmasa samsunspor daha geniş kitlelere ulaşır.İnsanlar Samsunspora sahip çıkmaya kalktığında bu işe el attığında 'olm şimdi bana bisürü kişi karşı olur' deyip vazgeçmez!

yönetici

aslında çok doğru söylemişsin bluegreen..

son zamanlarda duyduğum en doğru teşhislerden biri.
belki de camia olmanın zorlukları bunlar, hepimiz bir şeylere karşıyız.
elbette karşı çıkmamız gereken bir şeyler var ama biraz da abartıyoruz galiba..

cenkturgut

admin  yanlıs  yazmıssın bunlar  camia  olmanın degil camia  gibi gözüküp camia  olamamanın  belirtisi.Cunku  ne taraftar taraftar  ne futbolcu futbolcu ne yonetıcı  yonetıcı.Inankı kımse ne oldugunu   haklarının ne oldugunu bılmıyor.Taraftar  bellı  gruplardan para alıp   ona buna bagırıyor para alamayınca  yuhluyor.sonra takım nıye basarısız.Yonetıcı  parayı  getırıyor  sanıyorkı kulup kkendısının  ama bakıo ıslewr yolunda degıl  oda goturmenın pesınde.

en  acısı da  samsunspor gıbı  bır kulubu  satalım  bır sırkete  desek   buna herkes karsı.Cunku o zaman taraftar kımden  para ısteyecekkkk?