Mazhar Başoğlu'ndan inciler ve tlf katılan konuklar

Başlatan cem and naz55, 10 April 2007, 21:25:16

« önceki - sonraki »

piyanist

Sayın Kürsat Berrak

kaç yıldır bu klübün içerisindesiniz

Geçen sene kümeye düştüğümüzde ağladınız mı

Kaç kere takımınızı desteklerken cop yediniz

Kaç kere bu takımın içerde dışarda maçını izlediniz,desteklediniz

Cebinizdeki ev kiranızı paranızı,son kuruşunuzu takımın maçına gitmek için kullandınızmı

Bütün imkanları bir kenara itip sırf Samsunspor aşkına,takımına uzak olmamak için her şeyi, bir kenara ittiniz mi

Bu tartışmaya burada son verelim.Zaman akacak göreceğiz.Gelir İbrahim Ersöz bey başkan olur sırf Samsunspor aşkına sonuna kadar alkışlarım,desteklerim.Zaten canımız yeterince sıkkın.

Bu egemen güçleri gelin hep beraber yıkalım.Ama bir menfaat gözetmeksizin.

Buradaki arkadaşlarım takımını gönülden çıkarsızca seviyor.Üstelik İbrahim beyi sevme konusundada mecbur değiller.Buradaki arkadaşlar kişi peşinden değil forması peşinde koşarlar.Bizi ilgilendiren tek şey çıkar gözetmeden oluşacak bir yönetim kurulu ve başarılı bir Samsunspor

KaleArkası

Alıntı yapılan: "Kürsat Berrak"
Kale Arkasi arkadasim tüm Basinla paylasilmis yaziyi okumani rica ediyorum.Bu insanlarin ne oldugunu gürmeniz acisindan.

Sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun galiba.Gelsin görelim o zaman.Kimseye birşey dediğimiz zaten yok.Ama içinde bulunduğumuz şu sıkıntılı günlerde birileri menfaatlenmek istiyorsa babam gelse tanımam.Gelsin başkanınınız aday olsun,başkajn olsun bizde eğer kendisinin samimiyetine inanırsak zaten destek oluruz.Ama isviçreden yazışmayla olmaz.Ben buradayım ilerleyen günlerde nelerin olacağını hep birlikte göreceğiz.Hadi benide yanıltın.Samsunspor'a destek olacaksa zaten ilk peşinden ben gelirim.Yeterki o aşıyı alalım.Umarım anlamışsındır.Sende biraz bizim açımızdan bak.O zaman seninle anlaşırız.20 seneye yakın bu tribünlerdeyim.En fazla başarıyı taraftar ister bundada kimsenin şüphesi olmasın.

bluegreen55

ne muhalefet insanlar olduk ya

öncelikle olumsuz yönden bakıyorsunuz yada bakmaya çalışıyorsunuz  daha ne olduda neyi eleştirdinizde ne icraat yapma şansı vardıda yapamadıda onu eleştiriyosunuz hiç bişey anlamadım yine girmişsiniz birbirinize.

Kürsat Berrak

Piyanist ve Kale arkasi Arkadasim, Baskanimiz Ibrahim Ersözü sevin yada sevmeyin konusu yok.Zaten sevin demekle sevgi olmaz o bir inanma ve saygi gönül isidir.Kale Arkasi adli arkadasin yazisina yanlis anlamalari düzeltmek adina cevap yazdik.Burada siz nekadar Samsunlusunuz,ben nekadar Samsunluyum meselesine gerek yok.Hata zaten burada sen daha fazla ben daha fazla Samsunsporluyum mantigi yerine Ortak noktamiz Samsunspor olmali.Ne kadar emek verdiyseniz zaten takdir edilmek icin degil,kendi isteginizle sevdanizla yapmissinizdir.Ibrahim Bey Baskan olacagim diye bir beyanatini duydunuzmu.Sadece Samsunsporu kendi ayaklari üzerinde durdurabilecek kaynak arayisi icinde oldugunu hicbir kuruma bagli kalmamasini nasil saglarizin pesinde,Sizlere hak vermesek bu forumda bu yazismayi yapmaz farkli kulisler yapilirdi.Baskanin tabiriyle Samsunspor Partiler,siyaset üstü olmali Samsunun has evlatlariyla öze dönüs tam bir halk hareketi saglanmali.Burada hangi cikar,hangi menfaat?1995 de bir partiden aday olup secildiginde Samsunsporumu kullandi.2002 de aktif siyaseti kapatti.insaallah aday olurda sizlerde tanirsiniz.Ben ne desem suanda bos.Haklisiniz cünki cok istismara ugramissiniz.Dondurmayi bile klima önünde yemek durumunda kalmis insanlar.Masanin her iki tarafindan baktigimiza emin olmanizi istiyorum.inanin o egemen gücleri alt etmek okadar kolay degil.Bence Baskanin bunlarla yaptigi mücadelede azimsanmamali.Arkadaslar sizde simdi bizim tarafimizdan bakin.Adamlar karar almislar,lütfen arastirin Baskan adayim demedigi halde kesinlikle Baskan yapmayacagiz diye.Tanidigim kadariyla söylüyorum eger adayim derse,bunlarin hicbirini Samsunspor kulübünün kapisindan dahi sokmayacak imkani bulmus demektir.Siz nasil adamin adami olma konusunda hassassiniz.Baskanda enaz bu konuda sizler kadar hassas.iki dudaginin arasinda olmayan bir ise kalkmaz,cok ses olan yerde basari olmaz der.Hepinize Kalbi Selamlar...Gurbette olmam Samsun sevgimi azaltmaz tam tersine artirir..

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "Kürsat Berrak"Sn.Akin Yilmaz,Sn.Baskan Samsunspora aday oldu diyenmi var? Sn.Baskanla yarisma geregi neden duydugunuz anlam veremedik.Yoksa sizin Hasletinizmi Samsunspora Baskan olmak.Saygi duyulmasi icin saygi duymaniz gerekir.icraat,icraat diyorsunuz bu isler hava ve motivasyonla olmaz.Selamlar

her samsunspor taraftarının gonlunde bu kulube baskan olmak yatar ...

Serkan

bu ne yaa bir adam gelmiş kurtlar vadisine çevirmiş burayı :) birinin sitesini incelemiş ortağını bulmuş irtibat halindeymiş : ) napıyosun abii sen : ) taraftar sitesi burası ben mazhardan nefret ediyorum ama bu ibrahim ersözdende hiç bir ileri adım görmedimm.. çıksın desinki ben başkanlığa adayım en son dk sına kadar arksında durmazsam namerdimm ama boşa sallıyosa hiç bizi germesin çünkü yeterince bunaldıkk..

Kürsat Berrak

Forza Alvin,daha önceki yazilarimizi okursaniz konuya daha vakif olacaksiniz.O zaman daha iyi meseleler anlasilacak.Sizde ifadelerinizi anlasilir sekilde yazarsaniz sevinirim.Ibrahim Bey Samsunspora Baskan olacagim adayim diye bir ifade kullanmadi.Bir konuda adi gectigi icin  yanlis anlamayi düzeltmek icin foruma yazdik.Kalbi Selamlar

supporter

Ersöz aday olsa amacının kötü olduğunu düşünenler ya da bu şekilde göstermeye gayret edenler var, aday olmasa bu sefer bu zamana kadarki çabaları reklam içindi denilecek. Gerçekten zor bir durum. Üstüne üstlük şehirdeki hakim güçlerin böyle bir adaylığı hoş karşılamayacağı ve her zamanki gibi kendi listelerini yapacakları ihtimali var.

Allah Samsunspor için gerçekten bir şey ortaya koymaya gayret eden herkesin yardımcısı olsun.

Kürsat Berrak

Akin Yilmaz,insaallah Allah gönlünüze göre versin.Birgün arzu ettiginiz Samsunspor Baskanligina gelirsiniz.O zamanda suanki samimi duygulariniz devam ederse basarili olursunuz.Serdar Beyin T.G Beye selami var.Allah a Emanet Olun

Kürsat Berrak

Degerli Kardesim Supporter,Dünyada en zor sey anlasilmak.Konuyu cok güzel analiz ettin.SN.Baskan Siyaseti birakmis,is hayati isvicrede, neyin reklami Buradan neredeyse haykiriyoruz.Yahu Baskanliga adayim demeden ögütme carklari dönmeye basladi.Yillardir herkesin bilipte sustugunu yigitce cikti yönetim kurulu üyeligi pahasina söyledi.21 kisilik yönetimin 20 sini karsisina aldi.Adil olun ve Allah icin konusun.Bu güne kadar atilan kaziklari, Samimi bir insanada buda kazik atar diye daha birsey yokken söylerseniz Hep kazik atanlarla yönetilirsiniz.Cünki Samimi insanlar anlasilmadiklari icin birdaha ortaya cikmaz.

KaleArkası

Sayın Kürsat Berrak

Dediğiniz gibi bu dünyada en zor şey inanın anlaşılmak.Yanlış anlşaşılmalar zaman zaman olacaktır.Ama önemli olan bu zor ve kötü günleri atlatmak,Başkanınızın istediği gibi Bağımsız bir Samsunspor oluşturmaktır.Egemen güçleri yıkmak bir taraftar olarak bizimde amacımız.Amma velakin o egemen güçleri yıkmaya kalkışınca zamanında çok kullanılmış bu takım yine benim gibi ve diğer arkadaşlar tarafından ^^Takımımız kullanılıyor,herkez reklam amacında^^ düşüncelerinin geçeceği aşikardır.Bizler taraftar olarak bu şeylerden çok sıkıldık ve çok yorulduk.Zamanında kendi reklamlarını bu takım üzerinden yapanlar,Makamını yüceltmek için bu takımı kullananlar oldu.seneler bu klübün içerisindeyim bugüne kadar sadece 2 başkan takımın adını kullanmadı ve takıma kendini feda etti.İnşallah yanlış anlaşılmışızdır.Belki İbrahim Ersöz Başkanınızla 2.Menteşoğlu zamanını yaşarız.Bu hepimizin temennisidir.Şunuda belirtmek istiyorum.Bu takımda hiç bir yönetici ile,Başkan ve Belediye Başkanı ile hiç bir bağlantım yoktur.Aksine kendilerine her fırsatta karşı olduğumu beyan ederim.Ve bu yüzden dolayıda işlerimde çok sıkıntılara girmeme rağmen hala da karşı olduğumu belirtmekte yarar var diye düşünüyorum.

Velhasıl gelelim asıl konuya artık yorulduğumu belirtmek istiyorum.Sürekli başarısızlık,istikrarsızlık,takımı kullanmak isteyenler,kendi reklamını yapanlar vs vs.Öyle bir camia ki burası zamanında belediyede Çaycı olarak çalışan adamlar şimdi milletvekili adayı.Biz zamanında bunlara karşı çıkınca,baş kaldırınca babamın ve benim sahip olduğum bazı arsalara park yapıldı,yol geçti.Şehrin göbeğindeki dükkanların önlerine duvar çekildi.Neyse aslında bunları anlatmak istemezdim derin biraz ama en azından bunları yaşamış birisi olarak kesinlikle bunlardan yana taraf olduğumu bilmeyin gerekçesi ile söylemiş bulunmaktayım.Anlayacağınız üzere mevzu derin.

Bir taraftar gözü ile bakarsanız bu taraftan eminimki bizede hak vereceksiniz.Bu taraftar takımını gönülden sever,safça,hiç bir karşılık gözetmekten sever.İsterki takımı başarılı olsun.Takımı onun için her şeyidir.Takımıyla yatar,takımı ile kalkar.

İlerleyen zamanlarda projelerinizi açıklarsınız,kardeşlerime iletirsiniz.Fikirlerinizi paylaşırlar.Büyük ihtimal Haziran ayı gibi özel bir işim nedeni ile Haziran ayı gibi yurt dışında olacağım.Bu zamana kadar aslında çok fırsat geldi ama sırf aşk-ı forma için bazı şeylerden vazgeçtim.Anladım ki benden daha başarılı yada benden daha iyi düşünenler var.Anladımki sadece taraftar olarak bazı şeyler yapılamıyor.Belkide bu kararım dahada güçlü dönebilmek adına alınmış bir karar algılayabilirsiniz.Size Ve Başkanınıza Bağımsız bir Samsunspor oluşturmak yolunda başarılar.İnanın bunu sizden çok isterim.Saygılar

Kürsat Berrak

Degerli Kardesim Kale Arkasi,Allah razi olsun inan yazini okurken cok duygulandim Sn.Baskanla ayni duygulari paylasiyorsunuz.Rabbim disinda kimseye eyvallahi yoktur.Belkide hayati bu nedenle hep mücadele ile geciyor.Her noktada birinci öncelik yapilan iste Allahin rizaligi,Ahlaki degerler.Bir Sehrin mutlulugu veya mutsuzlugu elinde olan futbolcu bu degerlere sahip olmak zorunda.Sn.Baskanin Samsunspor kulubüyle ilgili net ifadesini sizlerle paylasmak istiyorum.Alt yapidaki genc cocuklarin disinda,yöneticiler ve hatta tüm calisanlar sifirlanmali cünki tam bir kokusmusluk hakim.Kendi tabiriyle Ben yanlizca Allahin Kaderine iman ederim,Kullarin olusturup Allahin Kaderi dedigine isyan eder,mücadelemi veririm bu Hac yoluna cikan karinca misali olsa dahi.Ben profesyonelim isime bakarim diyen futbolcu o kapidan giremez.Profesyonel olmak amatör ruhu yitirmek degildir.Bir Sehrin mutsuzluguna Ben dahi sebeb oluyorsam önce Rabbime sonra kendime,Sonra Halkima hesab verir,mazeretlere siginmam.diyen bir insan.Degerli Kardesim,gercekten Baskanin isi zor Adayim demeden öyle entrikalar dönüyorki Adayim dese ne olur inan bende cok merak ediyorum.Cünki Baskan Samsunspor Kulübünü kaybettiklerinde tüm Sehrin Kaderi degisecek bunu göze alamazlar o nedenle bunlar bu konuda menfaatleri icin ayri gurup olsalarda bir araya gelirler.diyor.Hayirlisi Allah dan Sahsinda Tüm Kardeslerimize Kalbi Selamlar

Serkan

sayın kürsat bey eğer baskanınız bu dediklerinde samimiyse bizi bu şerefsizlerin elinden kurtarabilecelse canım pahasına baskanınızın yanındayım her sekil elimden gelen desteği verceme söz veriyorum... ama yeterki lafalrını sözde değil gerçekte yerine getirsin..

Kürsat Berrak

Bak Degerli Kardesim Forza Alvin,Baskanin hic bir kendine yönelik hesabinin olmadigini bu konunun Samsunlu olmak ve Sehrinde güzelliklere imza atarak yasarkende,öldükden sonrada hayirla anilmak,dua almak.Kim Allah askina bu kadar vampiri karsisina alir,konuya ticari baksaydi vampirlerin icinde olurdu.Zaten yönetimde degilmiydi?Sözde kalmasin diyorsun yazimi okursan nelerle ugrasildigini anlayacaksin.Ben Adayim demekle olmuyor.Lütfen daha iyi degerlendir konulari.Allah a Emanet Ol.

bodensee55

sehir sayin ersözu kucaklamali .......destek koltuk cikmali....bu isi ersözden baskasi basaramaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buyuk baskan buraya gel yumruk havaya