Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

berusa55

o zaman gecmiş olsun bunun üstüne bir bardak soguk su içelim !

MeL_55

AlıntıTARAFTAR ÖZTÜRK'Ü İSTİYOR

Samsunsporlu taraftarlar, 22 Mayıs'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da kulübün başında başkan olarak Galip Öztürk'ü görmek istiyor

AÇIKLAMA YAPTILAR

Samsunsporlu taraftar derneklerinden Şirinler Gurubu Başkanı Murat Aktürk ile Canikli Mekansızlar Başkanı Kenan Karpuzoğlu, 22 Mayıs'ta yapılacak Olağanüstü Kongre'de Kulübün başında Başkan olarak Galip Öztürk'ü görmek istediklerini belirttiler. Karpuzoğlu ve Aktürk, Samsunspor'un çok sıkıntılı günler geçirdiğini kaydederek," Bizi tek kurtaracak kişi Galip Öztürk'dür. Başkanımız olmasını istiyoruz. Bu takımın başına gelirse yeniden eski başarılı günlerimize döneriz. Kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Tüm Samsunlularında bu düşünceyi taşıdığını biliyoruz. Bu fırsatı kaçırmayalım" diye konuştular.

berusa55

arkadaslar bir kac kez yazdım ama tekrarlim:bu haftaki macta galip öztürk bey lehine güclü tezahuratlarda bulunursa taraftar dernekleri bu gercekten iyi bir baslangıc olur!en azından taraftarın istediğini sergilemis oluruz...taraftar gruplarına önemle duyurulur!

jean

gelmiyor zamaninda soguttular adami lazim oldumu bulamiyoz bakalimù baskan kim olacak

maço

bencede taraftar cok ıyı bır sekılde galıp baskana tezahuratta bulunmalı
bızde taraftar olarak ne gerekıosa onu yapmalıyız ıstanbulda bıse yapmak gerekıosa haber verılmesı gerekır gerekırse yururuz

atakumlueray

dün bi iş için esenler metroya gittim.metroda galip öztürk e air özel bi köşe yapmışlar.beykoza yaptırdıgı okul falan..hemen yanında da gs başkanı özhan canaydın imzalı bi teşekkür mektubu.gs_psv maçındaki yardımlarından dolayı.maddi gücü yüksek olabilir ama gs müzayedelerinde yüksek fiyatlara ürün alan gs lı oldugundan şüphe duymadıgım bi insanın başkan olması için ısrarcı degilim.her fırsatta birbirinin samsunsporlulugunu eleştiren arkadaşlarımında ne düşündügünü merak ediorum bu konuda..

veis

ya umarım gelir ama farkındaysanız samsunsporumuzun B planı yok veya niye yıllardır kıçımızı yırtarak zorla bir tane başkan adayı buluyoruz.galip veya talip bunlar olmazsa gongre ertelene ertelene ligler başlıyacak ve biz gökhan kabalara muhtaç kalacagız.

SARI SAKAL(soner)

arkadaslar bu gidişte takım heralde belediye yada valiliğe kalacak gibime gelio benim.çünkü kimse basına bela almak istemez.bela derken böle sıkıntılı bi takımın basına kim gelir siz olsanız gelirmisiniz soruyorum size.Bu takımın basına gececek adama şimdiden büyük şükranlarımı sunuyorum.büyük adamsın vallai baskan aday adayıı..

AllydeenleaR

son yaşanan olaylardan sonra belediyenin de almak isteyeceğini sanmam.adamlar samsunspora yardım için beklemedikleri şeylerle karşılaştılar

takım için 2 seçenek var
1.ismail uyanık
2.galip öztürk

bizi başkası kurtaramaz.

jean

maglesef samsunsporu alan yok beni derinden uzuyor keske param olsada ben alsam

veis

samsunun parası olsa herkes alır jean.garip kaldık kimse çıkmıyor.rant olacak mesele olsa alayı gelirde şimdi samsunun karizmada kalmadıgı için yanaşılmıyor sebep bundan ibaret..

SARI SAKAL(soner)

kimse basına bela almak istemiyor.evet biz belayız hemde büyük belayızz.biz taraftarız.

MeL_55

AlıntıHERKES ONU İSTİYOR

Samsun spor kamuoyu Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ü takımın başıda görmek istiyor.

SESLİ KONUŞULUYOR
Samsunspor Ortak Çalışma Komisyonu kulübü dar boğazdan kurtarmak amacıyla gece gündüz harıl harıl çalışırken, spor kamuoyunda başkanlık için Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Galip Öztürk'ün adı sesli olarak konuşulmaya başlandı.

TEK KURTULUŞ ÖZTÜRK
Halk Gazetesi olarak sivil toplum örgütleri arasında yaptığımız araştırmada ortak görüş, "Tek kurtuluş Galip Öztürk'ün başkan olması" çıktı. Şimdi, tüm kent Samsun Sevdalısı Galip Öztürk'ü Samsunspor'un başında görmek için seferberlik başlatıyor.

10 HAZİRAN ÖNEMLİ
Bu arada, Galip Öztürk'ü ikna etmek görevinin Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a düştüğü görüşleri yoğunluk kazanıyor. 10 Haziran günü yapılacak Samsunspor resepsiyonunda bu konunun görüşüleceği öğrenildi.

AlıntıTARAFTAR DA ÖZTÜRK DEDİ

Galip Öztürk'ün Samsunspor başkanı olmasını isteyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi

ÖZTÜRK'Ü İSTİYORUZ
Şirinler Taraftar Grubu, Galip Öztürk'ün Samsunspor'a başkan olması için çalışmaların acil olarak başlatılması gerektiğini söyledi. Hatta bu konuda çeşitli kampanyalarında başlatılmasını isteyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bu konuya bir çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

İŞİ BİLEN İSİMLER GEREKİYOR
Grup lideri Murat Aktürk, "Samsunspor içinde bulunduğu bu zor durumdan ancak Galip Öztürk sayesinde kurtarılabilir. Bu konuda tüm şehirle aynı düşüncedeyiz. Süper Lig'e çıkmak için işi bilen ve maddi sorunu olmayan kişilere ihtiyacımız var. Bu özelliklere uyan tek modal Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'tür" şeklinde konuştu.

mctlçy

evet öztürk ü gerçekten istiyoruzz gelirse kurtulduk diyebilrz fakat birşeyler yapacak olsa çoktan yapardı bnce kmse umutlanmasınn

jean