Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

istanbul grubu

bundan çıkartılacak sonuç şu; demek ki birilerini tanımadan hakkında yorum yapmayacaksın dimi koü_lu..eğer sen bu şekilde yorum yaparsan sanada böyle cevaplar gelir ve üstüne birde gereksiz kişiler diye bir tanımlama yaparsan daha da büyük eleştiriler gelir.

55_HoLiGaN_55

Mazhar başoğlu hayatımda ilk samsunsporla yanyana duydugum bir isim.SONUÇ:hüsran.Mustafa Ugur oda aynı adamı hayatımda ilk kez duydum oda samsunsporla ne oldu.SONUÇ:değişen bişi olmadı ve fazla dayanamadı başına sıkıntı almak istemedi gitti.Şimdi bu gediklioğlu bunuda ilkez duyuyorum.SONUCU ilerleyen zamanda görürüz.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "55_HoLiGaN_55"Mazhar başoğlu hayatımda ilk samsunsporla yanyana duydugum bir isim.SONUÇ:hüsran.Mustafa Ugur oda aynı adamı hayatımda ilk kez duydum oda samsunsporla ne oldu.SONUÇ:değişen bişi olmadı ve fazla dayanamadı başına sıkıntı almak istemedi gitti.Şimdi bu gediklioğlu bunuda ilkez duyuyorum.SONUCU ilerleyen zamanda görürüz.
sen şafak gedikoğlunu ilk defamı duyuyorsun enteresan bu formun yüzde 90nının tanıdığına inanıyorum şafak gedikoğlunu

akınyılmaz

valla beyler yazmayayım diyorum olmuyor tutamıyorum kendimi .
öncelikle İSTANBUL GRUBU kimse safak beye bir sey dedıgı yok ama bu iş artık atkı bere dağıtmaktan geçti.taraftarın bindiği otobuse katkı yapmaktan geçti.safak bey , galip bey, ibrahim bey ,elini taşın altına sokacakmı sen ondan bahset.yoksa tarfatarın en sevdıgı yonetıcı imiş valla geç bunları
taraftar tanımamış tanımış önemli degil gelipte bu durumda ortaya cıkabılınıyormu ben ona bakarım yoksa
bere dagıtılmıs kaskol verılmıs benım zerrece umrumda degıl valla.
bilenler var bilmeyenler için yazayım çünkü özellikle ıstanbul grubundan bana şimdi cevap gelecek ben şırnaktan yazıyorum ve takım için sadece taraftar olarak hizmet ettim yoksa baskacada safak bey gıbı galıp bey gıbı bu takım için para harcamadım taraftara bır sey ler dagıtmadım.
ama sadece benım takımın bu durumuna içim yanıyor ve burda boş tartışmaları görünce dıyorumkı demekkı pek takımın durumu önemli değilmiş.

körfez55

İSTANBUL GRUBU arkadaşım adam atkı dağıtmış banane bizde deplasmanlara kendi imkanlarımızla gidiyoruz.atkı dağıtmakla iş bitmiyo arkadaşım.adam atkı dağıtmış da bilmem ne bilmem ne?adamı tanımıyorum evet adını duydum ama tanımıyorum.tanımamda gerekmez zaten.gelsin yararlı bişey yapsın o zaman tanıyayım takdir edeyim.samsunspora önemli bi faydası yoksa benim için gereksizdir.burda oturup laf kalabalığı yapmayın takımı düşün biraz.klavye taraftarlığı kolaydır.önemli olan gerçek taraftar olmak takımı yağmurda çamurda desteklemek.bunu ben yapabiliyorum ya sen???

körfez55

Alıntı yapılan: "atakumlueray"son zamanlar hiçbirşey yazmadan sadece okuyarak takip ettim siteyi bazı kişilerin önümüzdeki seçimlerle ilgili düşüncelerini de okudum.kou lü arkadaşımızın ve bazı diger arkadaşlarımızın kim bişey yazsa reklam yapmakla suçladıgını gördüm.eger sen yapma reklam yapıosun,sen de yapma benim kadar samsunsporlu degilsin diye ahkam kesebiliyorsak kendimiz bişeyler yapabilcek kapasitede olmalız.tabi ki samsunsporu bu sıkıntılardan kurtarmaktan bahsediyorum yoksa deplasmana gitmekten falan degil.ayrıca aday olabilecegini açıklayanları nasıl olup da burada reklam yapmakla suçluyorsunuz onu da anlamıyorum.bi insan bu sitede yazarak ne kadar reklam yapabilir ki?şimdi benim reklamım oldu mu acaba?

kardeşim neden bu adamlar sadece seçim zamanı siteye giriyo.neden daha önce kimse taraftarın fikrini sormadı?neden taraftarın sıkıntısını kimse dinlemedi.adam geliyo taraftarlara iyi görünmek için reklamını yapıyo.bizde her zaman olduğu gibi atlıyoruz sazan gibi.seçim zamanı olmasa bu adam sorarmıydı bize?hayırrr..evet benim kapasitem yetmiyo param yok o yüzden.samsunpora katkımda maddi anlamda olamaz o halde ben yorum yapamam kimse hakkında fikrimi söyleyemem.ben taraftar olarak fikrimi söylüyorum.her fikrini söyleyenin parasımı olması lazım acaba.ama şundan emin ol ki ben şuanda yapabileceğimin en iyisini yapıyorum kapasitem yetmesede. umarım senin kapasiten yeter de samsunspor için iyi şeyler yaparsın.

atakumlueray

Alıntı yapılan: "kou_Lü"kardeşim neden bu adamlar sadece seçim zamanı siteye giriyo.neden daha önce kimse taraftarın fikrini sormadı?neden taraftarın sıkıntısını kimse dinlemedi.adam geliyo taraftarlara iyi görünmek için reklamını yapıyo.bizde her zaman olduğu gibi atlıyoruz sazan gibi.seçim zamanı olmasa bu adam sorarmıydı bize?hayırrr..evet benim kapasitem yetmiyo param yok o yüzden.samsunpora katkımda maddi anlamda olamaz o halde ben yorum yapamam kimse hakkında fikrimi söyleyemem.ben taraftar olarak fikrimi söylüyorum.her fikrini söyleyenin parasımı olması lazım acaba.ama şundan emin ol ki ben şuanda yapabileceğimin en iyisini yapıyorum kapasitem yetmesede. umarım senin kapasiten yeter de samsunspor için iyi şeyler yaparsın.
şu anda ben de senden farklı durumda degilim.senin gibi yapabileceklerimi yapıyorum ama tabi ki sınırlı yaşımız konumumuz itibariyle ama ilerde Allah bize neyi kısmet eder görcez.ama dedigini bi mantıklı düşün.sen samsunspor için gerçekten iyi bişeyler yapmak istesen,maddi imkanların da olsa böyle bi girişimde bulunmazmısın.tabi ki mantıklı olan seçim zamanı kendilerini tanıtmaları yoksa ortada bi yönetim varsa bunu yapmak zaten mantıksız olur ama anlaştıgımız bir nokta var ki bu kadar iddaalı konuşmaların ve kendisine kamuoyu oluşturma çabalarının sonucunda bunu yapan kişiler daha sonra ortadan kaybolmamalı varını yogunu ortaya koyarak samsunsporumuzu hakettigi yere getirmek için çalışmalıdır.

liseliler

Bak koü_lü kardeşim Şafak Gedikoğlu ne seçim zamanı ortaya çıkan birisi ne de sadece atkı dağıtan birisi..lütfen onu tanıyan birilerinden Samsunspor için ve Samsunspor taraftarı için neler yaptığını iyice bir öğrende ondan sonra yorum yap.Kendisi ne bir siyasi partiden aday ne de Samsunspor başkanlığı için aday, yöneticilik dersen zaten eskiden yönetici idi sonraki yönetimlerde listelerine koymak istediler ama o ben resmen yönetici olmasamda Samsunspor için yönetici gibi çalışırım diyen birisidir.Deplasmanlara kaç kez otobüs kaldırdığını,anadolu klüpleri arasında ilk defa Samsunspor'a online satış sitesi yaptırdığını,İstanbul çevresindeki tüm deplasmanları taraftarla izlediğini,bir çok taraftara maç bileti aldığını,Samsunspor İstanbul'a geldiğinde takımın masraflarının bir kısmını karşıladığını vs vs.gibi şeyleri bir çok insan bilir..Dilersen eğer Şirinlerden,söğütlübahçelilerden,mekansızlardan,tuzlalılardan ve bu sitede uzun süredir bulunan bir çok arkadaşımızdan bunları öğrenebilirsin.Şafak gedikoğlu gibi hiç bir karşılık beklemeden sadece samsunspor sevgisiyle birşeyler yapmaya çalışan insanlara getirdiğin eleştiriler doğru değil.Keşke onun gibi 5-10 kişi daha olsada daha fazla şeyler yapılsa.Birşeyler yapmaya çalışan insanları takdir etmek yerine taşlamaya devam edersek onlarıda küstürürüz.Asıl Samsunspor üzerinden çıkar sağlamaya çalışan prim yapmaya çalışan ve Samsunspor'a faydası olmayanları eleştirelim.

34 SS 1965

son kelimeyi ben de soylemek ıstıyorum tuzla grubu olarak katılıyorum ben sayın safak GEDİKOĞLUN nun dedıgı cogu cumleler karesı noktas dahi doğrudur hangı baskan veya yonetıcı taraftarıyla macı ızler hangı yonetıcı grup lıderı harıcı ıle muhattab olur bır keresınde ercüment coskundere ıle malatyada bızle mac ızledıgıne sahıt oldum baska kımseyı bılmıyorum aday olsun yada olmasın kım taraftarıyla sohbet edıp hal,hatır sorar bunun cevabı cok zor bız ıstanbul grubu olarak sayın şafak GEDİKOĞLU nu sevıyoruz bıze her turlu maddı ve manevı yardımlarını eksık tutmamıstır sağolsun dılerız kı yonetımın ıcıne gırsın ozaman taraftarı gorun sız baska bısey demıyorum futbolcudan cok taraftara onem verecegını gorursunuz

akınyılmaz

ya liseliler herkes beni sadece uyanık konusunda yazı yazıyorsun dıye uyaıyordu bakıyorumda sende sadece safak gedıkoglu hakkında yazıyorsun baskada bır sey yazmıyorsun hayırdır...

liseliler

Biz sadece şafak bey ile ilgili yazmıyoruz..yanlızca Samsunspor'a faydası olan değerli insanlara yanlış eleştiriler getirildiğinde düşüncelerimizi söylüyoruz.keza İsmail Başkan içinde geçerli bu.Bize göre Samsunspor tarihindeki iki büyük başkandan biridir kendisi.Herkes fikrini söyleme hakkına sahip ama kimileri katılır kimileri katılmaz.Biz Şafak Gedikoğlu'nun Samsunspor için iyi şeyler yaptığını düşünüyoruz ve aksini söyleyenlerede cevap veriyoruz ki..yine bir klasik yaşayıp meyve veren ağaçları taşlamayalım.İşte sevgili akın kardeşimiz senin hayırdır söylemine cevabımızda bu.Yoksa bu hayırdırda bir çıkarınızmı var demek istedin anlayamadık.Onu ima etmiş olduğunu sanmıyoruz.Yoksa ne gibi çıkarımız olabilir ki??

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "liseliler"Biz sadece şafak bey ile ilgili yazmıyoruz..yanlızca Samsunspor'a faydası olan değerli insanlara yanlış eleştiriler getirildiğinde düşüncelerimizi söylüyoruz.keza İsmail Başkan içinde geçerli bu.Bize göre Samsunspor tarihindeki iki büyük başkandan biridir kendisi.Herkes fikrini söyleme hakkına sahip ama kimileri katılır kimileri katılmaz.Biz Şafak Gedikoğlu'nun Samsunspor için iyi şeyler yaptığını düşünüyoruz ve aksini söyleyenlerede cevap veriyoruz ki..yine bir klasik yaşayıp meyve veren ağaçları taşlamayalım.İşte sevgili akın kardeşimiz senin hayırdır söylemine cevabımızda bu.Yoksa bu hayırdırda bir çıkarınızmı var demek istedin anlayamadık.Onu ima etmiş olduğunu sanmıyoruz.Yoksa ne gibi çıkarımız olabilir ki??

liseliler 10 tane msj yazmıssın sunları bır daha bakalımda safak gedıkoglu harıc ne yazmısssın onu merak ettım. bence yok.
cıkarı nerden cıkardın onuda merak ettım. sadece nıye safak gedıkoglu ıle ılgılı yazıyorsun onun ıcın hayırdır dedım okadar..

tunç güvenoðlu

şafak kardeşimiz gerçekten çok değerli bir insandır.
liseliler sende fazla uzatma konuyu akın sende fazla uzatma.şafak bir taraftar olarak elinden geleni yapıyor ve bunu da taraftar biliyor burda onu tartışmayada gerek yok.

onurböceği55

:evil: Akın yılmaz ve liseliler;
arkadaşlar biraz sakin olalım. başkanlıkla ilgili gelişmelerde artık çok ciddi bir viraja gelindi ve sinirler gergin haklısınız ama tek yürek olmamız gereken taraftar seslerinden şimdi çatlak sesler yükselmemeli diyorum ben.
Başkanlık seçiminin sonucunu bekleyelim çünki ligde kalma mücadelemiz var düşünmemiz gereken en önemli sorun olarak, bununda yolu  iyi bir yönetimin başa gelmesiyle olabilir tabiki, bu kukla yönetimin haricinde kim gelirse gelsin yeni bir umut olacaktır tüm camiaya. sıfır kilometre bir yeni yönetimin ki bu kim olursa olsun farketmez takıma bir enerji ve umut getirecektir bence acil toparlanmamız açısından beğenmemek gibi bir lüksümüzde olmamalı ve onun için sakin olup bekleyelim hayırlısıyla......... :evil:

berusa55

Samsunspor Genel Sekreteri Fatih Öztürk, Samsun'un ileri gelenlerinin destek olması halinde Galip Öztürk'ün Samsunspor'un başkanlığına aday olabileceğini söyledi.
Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Genel Sekreter Fatih Öztürk, bir süredir kamuoyunda yer alan kendisinin Samsunlu işadamı Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün desteğiyle Samsunspor'a başkan olacağı şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Samsunspor'a kendisinin değil işadamı Galip Öztürk'ün başkan olması gerektiğini ifade eden Öztürk, Galip Öztürk'ün Metro haricinde 32 şirketin yönetim kurulu başkanı olduğuna ve bu nedenle çok yoğun çalışma temposu bulunduğuna, ancak Samsun'un ileri gelenlerinin istemesi halinde Samsunspor'un sahip kalmaması adına takıma sahip çıkabileceğine dikkat çekti. Galip Öztürk'ün kulüp başkanlığı için şartların oluşması gerektiğini vurgulayan Fatih Öztürk, gerektiğinde Galip Öztürk'ün yeni oluşacak yönetim kuruluna da gerekli desteği vereceğini ifade etti.
Bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısını yönetim kurulu olarak yasal haklarını kullanarak sezon sonuna ertelediklerini belirten Fatih Öztürk, "Bu kararı Samsunspor kaosa sürüklenmesin diye aldık. Sezon sonundan itibaren bu yönetim olmayacak. Ancak, sezon sonuna kadar görevimizin başında olacağız" dedi.
Samsunspor'un sezon başındaki hedefinden saptığını dile getiren Öztürk, "Kulüpte artık büyük paralar harcanarak futbolcu transfer etme dönemi kapanmıştır. Samsunspor, önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkacaksa, şehrinin genç futbolcuları ile çıkacak. Onun için Eskişehirspor maçında oynattığımız Sefa, Samet, Sercan ve Emre'yi sürekli oynatacağız. Takımın geleceği bu ve bunlar gibi gençlerin elinde" diye konuştu.

kaynak:www.kuzeyhaber.com
arkadasalar iste galip beyin yeğeni fatih özturk bey bunlari söyluyor.artık topyekün galip baskanimiza destek olup propagandalara baslamaliyiz daha ne duruyoruuuuuuuuz?