Mustafa Uğur Samsunspor'da !

Başlatan körfez55, 08 March 2007, 13:27:04

« önceki - sonraki »

bafradan55

Kim gelirse gelsin bu saatten sonra takım için çok geç. Daha takımı tanıyacak. Oyun sistemi oturtacak derken bir de bakmışız ki Ligin sonu gelmiş. Bence bir daha ki sene için yatırımlaryapılmalı.

samsunmania

Arkadaşlar,
Geçen sene Sakarya nasıl çıktı hatırlayın. Hiç hesapta yoktu. Bizim şansımız devam ediyor. Lütfen maça gitmeme fikrinizi gözden geçirin. Bu takım bizim. Yönetimin değil. Yönetime kızabilirsiniz ama Samsunspora küsme lüksümüz yok. Bence yeni hoca takımı ateşleyecektir.

samet

inşallah iyi gelirde çıkış yakalarız...

ks1966

Mustafa Uğur kimdir....
1957 yılı Kayseri doğumlu
Futbola Fevzi Çakmakspor'da başladı
Kayserispor'da uzun yıllar profosyonel olarak oynadı
1988 yılında Kayseri Erciyesspor'un altyapısında görev aldı
1999 yılında Kayseri Erciyesspor'un başına geçti
2001-2002 yılları arasında Kayserispor'u çalıştırdı
2004-2007'de Kayseri Erciyesspor'u yeniden çalıştırdı

Başarıları

2003-2004 sezonunda Kayserispor'u Süper Lig'e çıkardı
2004-2005 sezonunda Kayseri Erciyesspor'u Süper Lig'e çıkardı

KaleArkası

Alıntı yapılan: "ks1966"Mustafa Uğur
2003-2004 sezonunda Kayserispor'u Süper Lig'e çıkardı
2004-2005 sezonunda Kayseri Erciyesspor'u Süper Lig'e çıkardı

Hoca Lig A yı tanıyor.Bende dün dikkat ettim adam bir dakika yerine oturmadı ve sürekli saçını başını yoldu.Bu adam iyi hoca.Takımı bu hafta bir nebze olsun görmüş oldu.Özellikle ilk yarı telekom gol kaçırdıkça çıldırdı saha kenarından.Telekom maçında bazı futbolcular Mustafa Hoca kadar hırslı olsa dün fark olabilirdi.Burayada yazıyorum Mustafa Hoca ile ilk 6ya kalırız.Süper Ligede çıksak Allah korusunda bu senede çıkamasak Mustafa Hoca ile devam etmeliyiz.Kalın Sesi ayrıca bir Karizma yapıyor Mustafa Uğuru :wink:

ngonge

samsunlu ertuğrul kayseri ye ilaç olursa, kayserili mustafa samsun a ilaç olur... mu? :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "ngonge"samsunlu ertuğrul kayseri ye ilaç olursa, kayserili mustafa samsun a ilaç olur... mu? :)

Samsun'lu Ertuğrul'un muhatap olduğu yönetimle Kayseri'li Mustafa'nın muhatap olacağı yönetim arasında dağlar kadar fark olunca ilaç olma şansı da dağlardaki bir kaya kadar olur.... ;)

jean

isin maddi boyutuda var hem ertugrul oz samsunlu degil uzun yillar samsunsporda oynayarak samsunlu ertugrul olarak tanindi

veis

hocadan başarı beklememek lazımn sorunlar takımı samsuna hoca olacak kadar cesaretliymiş sadece o yüzden cesur bi adam.

akınyılmaz

bence futbolcular levent erişi gönderdi eger istedikleri hoca geldi ise gercek performansları yansıtırlarsa sorun kalmaz eger istemedikleri bir hoca ise ilk 6 y unutun derim.

KaleArkası

AlıntıTürk Telekom Lig A takımlarından Samsunspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ilk 6'ya girmeyi başararak bir yıl aradan sonra yeniden Turkcell Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Uğur, ne kadar zor bir görevi olduğunun farkında olduğunu belirterek takımın Turkcell Süper Lig'e çıkması için elinden geleni yapacaklarını söyledi.

Göreve geldikten sonra bir gün normal bir gün de ter idmanının ardından pozitif değişme görüldüğünü anlatan Uğur, takımda tüm birimlerin görevini en iyi şekilde yerine getirdiği takdirde hiçbir sıkıntı kalmayacağını bildirdi.

Durumun iyi analiz edilerek yapılacak mücadelelerin ilerleyen sürece ışık tutacağını ifade eden Uğur, şöyle konuştu: "Hedefi 'bir' olarak nitelendiriyorum. Bütün Samsun halkının dikkatini çekmek istiyoruz. Kitlelerin aynı şeyi düşünüldüğünde başarının geç olmayacağını düşünüyorum. Sıkıntılar yaşanmış ama sıkıntılar yaşandı diye aynı tarz devam ederek olmaz. Taraftar kitlesi olmadan futbol takımı doğru iş yapamaz. Tribünde taraftar hissedilmeli. Samsunspor'un taraftarının desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Taraftar, geride kalan 10 maçta bu desteği esirgememeli. İlk 6 hedefine ulaşarak bir yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmak istiyoruz"

Takımda verdiği görevleri hakkıyla yerine getirmeyen hiçbir oyuncuya ilk 11'de forma vermeyeceğini anlatan Uğur, sözlerine şöyle devam etti: "Benim bir sistemim var. Vermiş olduğumuz görevleri yerine getirmek önemli. Hiç oynamamış oyuncu da olabilir. Ben nasıl oyuncularıma güveniyorsam, oyuncularım da bana güvenmeli. Adalet dağıtma noktasında çok hassas davranacağız"

Uğur, sahadaki sistemlerinin 'mutlak topun kendilerinde kalması, çok fazla pas, bloklar arasında mesafenin kısaltılması, oyuna hükmeden bir anlayış ve hakimiyet' olduğunu söyledi. Uğur, bu hafta deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçında mutlak galibiyet istediklerini de sözlerine ekledi.

15.03.2007  

Kaynak : İHA

bluegreen55

Uğur, sahadaki sistemlerinin 'mutlak topun kendilerinde kalması, çok fazla pas, bloklar arasında mesafenin kısaltılması, oyuna hükmeden bir anlayış ve hakimiyet' olduğunu söyledi.

asıl bu kısmı koyu yapmalıymışsın.samsunspora da böyle oynamak yakışır.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "bluegreen55".

asıl bu kısmı koyu yapmalıymışsın.samsunspora da böyle oynamak yakışır.

Uyarın için teşekkür ederim.

kuzeykale

SAMSUNSPOR'UN sitesinde mehmet babalık'ın ziyareti konusunu okudum:
 Anlamlı bir mesaj hissettim , mustafa uğur hoca hakkındaki görüşleri bir nevi hocanın  kefili gibi, taraftar ve yönetim desteği ile başarılı olduğunu kanıtlaması için sabırlı olunması ve adam gibi adamdırlar sözü çok anlamlı. Bu işin erbabı olmuş . Babalıkın güven verici sözleri inşallah takımın istikrara kavuşmasıyla pekiştirilir. sevgilerle

veis

buadamdanda bi cacık olmaz.istanbul maçına saat tam 12 de girdik istanbul antreman yaptı.bizim paşalar maça 15 dakika kala çıkıp 2 koşup bırakdılar sahaya alışma felan yok.çıkar takımı 1 saat önceden koşmasalarda yürüsün zemini tanısın yok canım nerdeee paşalar yorulur.