Mustafa Uğur Samsunspor'da !

Başlatan körfez55, 08 March 2007, 13:27:04

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

duyduklarıma göre iyi bir hocaymış inşallah şu telekom maçınıda alırda iyi bir başlangıç yapar

BU ARADA MUSTAFA HOCAYADA HAYIRLI OLSUN

HADİ SAMSUNSPOR UM HEP BERABER SÜPERLİG E

KaleArkası

Mustafa Uğur Demiş ki

Samsunspor'a "evet" dememin temelinde yıllarca Süper Ligde oynamış, Türk futbolunda isim yapmış bir takım olmasıdır. Samsunspor, bir isimdir, bir markadır. Ligdeki yeri orta sıralarda olmasına rağmen Samsunspor isminin bir ağırlığı vardır. Karadeniz'in gururu olmuş bir takım Samsunspor. Bu nedenle teklifi çok düşünmeden kabul ettim.

Mustafa Hocam bile biliyor gerçekleri.Ama bu yıllarca Süper Ligde oynamış, Türk futbolunda isim yapmış bir takım olmasıdır. Samsunspor, bir isimdir, bir markadır.Bunu ayaklar altına alan yönetimdir.Allah Mustafa hocaya böyle bir yönetimle çalışçağı için şimdiden sabır versin.Mustafa Uğur 2 senedir çok sempati duyduğum bir isimdir.O Kalın sesi bana Çok sevdiğim,örnek aldığım Müslüm Gürses'i hatırlatırdı her zaman.Mustafa hoca bu kadar az zamanda ne yapar bilemem ama kalitesi tartışılmaz bir hocadır.Mustafa Uğur batan bir gemi almıştır.Batan gemiyi kurtarmak için tek başına kaldı ama hoca bu işi başaracak.Asıl Eroldandan patlamayı ben şimdi bekliyorum.04-05 LigA nın fırtınası Erol - Mustafa Uğur patlama yapacaktır.Yalnız Mustafa Hocayla devam edilmesi gerekilmektedir.Bu sezon çıkamasak bile sözleşmesi uzatılmalıdır.Bu adam bu işi yapar.Tabiki yönetimden bıkıp sizinlemi uğraşacam demes ise.Hadi hocam Başarılar,Hayırlı Uğurlu olsun.

coskunlu

umarım mustafa hocayla daha ıyı yerlere yanı layık oldugumuz yere gelebiliriz.
:roll:
SAMSUNSPORUMUZZ TELEKOM MACI ILE TEKRAR CIKISA GECECEKTIR.BUNA İNANIYORUZZZ.

oğuzhan55

Mustafa Uğur hocayı malum Kayseri'de olmamdan dolayı biliyorum.Şans verildiği sürece başarılı olmak için çalışan birisi kendisi.Hocalık yapmak için çalışan bir isim değil.Zaten bunu Erciyesspor'dan ayrıldığı dönemden bu yana hiçbir kulüpte görev almamasıyla gösterdi.Kalan haftalarda bize ne kadar fayda getirebilir orası bence tartışılır.İşte yönetimin ne yaptığı belli olmayınca durumda böyle oluyor.Ama Mustafa hocanın elinden geleni görev icabı olarak değil samimi bir şekilde yapacağına inanıyorum.Böyle hocalar Türk futboluna hizmet edecek isimler olduğu için şans verilmesi gerekiyor.

veis

mustafa hocada en fazla 5 veya 6 hafta dayanır.baksanıza levent hoca takımda arızalar var demiş ya asıl sorun futbolcularda bunu halen anlayamadılar.

adige73

Mustafa Uğurun başarılı plabileceğini sanmıyorum çünkü o da eski futbolcularım dediği erol-burhan ve sinana daha fazla şans verecek bu futbolcular değil mi ki her maçta ençok eleştirdiğimiz oyuncular

maço

belkı oyle ama o futbolcuların dılını bılıodur belkı de

kuzeykale

uğur hoca adı gibi uğur getirir inşallah . uğursuzluklardan kurtulmak tüm taraftarın yegane isteği .Taraftar için  kanser araştırması yapılsa heralde sebebi samsunspor olarak kesinleşir.

Tribün_ali

Ne diyelim hayırlı ugurlu olsun adı gibi inşallah ilk altıya bırakır bizi

supporter

giray bulak, sadi tekelioğlu, ünal tolunay gibi isimleri duyunca abdurrahman çelebi gibi oldu benim açımdan..

yine de pek ışık alamamıştım ama siteye yaptığı açıklamalar biraz ümit verici geldi

hasselbaink

AlıntıMustafa Uğur imzaladı..

teknik direktör Levent Eriş ile yollarını ayrdıktan sonra Mustafa Uğur ile anlaşmaya varan Samsunspor, yeni hocasıyla sözleşme imzaladı..

9 Mart 2007,   16:50

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine getirilen Uğur, Samsunspor'a gelmekten onur duyduğunu söyledi.

Şu ana kadar biri süper lig takımı, toplam 9 takımdan teklif aldığını, en son Samsunspor'dan gelen teklifi kabul ettiğini ifade eden Uğur, ''Samsunspor'un cazibesi diğer takımlara göre farklıdır. Çünkü burası bir futbol şehridir'' dedi.

Ligde kalan 11 haftada ilk 6 takım arasında yer alma hedefine ulaşabileceklerine inandığını belirten Uğur, şunları söyledi:
''Futbol kültürünü dolu dolu yaşayan Samsun'da zoru başaracağımızı düşündüm. Kalan 11 haftada mutlaka ilk 6 takım içinde yer alacağız ve play off mücadelesiyle yeniden süper lige çıkacağımız inancındayım. İstenen hedef doğrultusunda herkes görevini eksiksiz yerine getirmek zorundadır.''

Kulüp başkanı Mazhar Başoğlu da sezonun 3. haftasında göreve getirilen Levent Eriş ile alınan başarısızlıklar nedeniyle yollarını ayırdıklarını belirterek, ''Mustafa Uğur hocamızla takıma yeni bir hava kazandıracağımıza inanıyoruz'' dedi.

İmza töreninin ardından Uğur, yardımcı antrenör, Recep Dikkeleş ve kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan ile ilk antrenmanına çıktı.

''Samsunspor'un cazibesi diğer takımlara göre farklıdır. Çünkü burası bir futbol şehridir''

''Futbol kültürünü dolu dolu yaşayan Samsun'da zoru başaracağımızı düşündüm.  

güzel sözler bunlar...
insanı memnun ediyor.

hadi be hoca, uçur bizi şu seviyesiz yönetime rağmen...

jean

hocanin dedikleri dogru zaten samsun futbol sehri 10 takimdan samsunsporu seciyor hakli bir karar avantajimiz heryerde var 2.ligde olmamiza ragmen

Mecnun

Öncelikle Mustafa UĞUR Hocamın yeni görevinin soyadı gibi hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Ben başarılı olacağına inanıyorum. İki Kayseri takımını( Kayserispor ve Erciyesspor ) arka arkaya 2004 ve 2005 yıllarında Süper Lige çıkarmış bir hocanın kalitesi tartışılmaz. Tek dezavantajı ligin bitimine 11 hafta kala gelmiş olmasıdır. Buna rağmen başarılı olacağına inanıyorum. Yalnız acizane bir teklifim olacak hocaya; şu Maksiç yedek kulübesinde çürüdü gitti, en azından gönlünü alıp bir şans vermesini istiyorum. Tabi yine doğrusunu hoca bilir. Mutlaka Maksiç'i görüp ona göre kararı kendisi verir. Bu hafta Telekom maçıyla çıkışımızın başlaması dileğiyle herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

nurimuzaffernaim

pek çoğumuz gibi benimde öncelikle kafamda soru işaretleri oluştu ama napalım biz seyirci değiliz ki taraftarız, her zaman samsunsporumuzun tarafındayız. Mustafa Uğur hocaya başarılar diliyorum...

Not: arkadaşlar ben şu maçlara gelmeyeceğiz işine kesinlikle karşıyım. napacaz yani gitmeyip takımı hepten yoğurtçulara mı teslim edeceğiz. biz yine gidelim gerekirse tepkimizi de koyalım ki bu takımın sahipsiz olmadığını anlasınlar. inşallah ilk kongrede bu takımı gerçek SAMSUNLULAR teslim alır...

ngonge

görünüşe göre forumdakiler tarafından olumlu karşılanmış bir isim. zaten diğer isimler o kadar kötüydü ki o halde mustafa uğur nimet görünüyor.

levent eriş in oynatamadığı oyunu(belki de oyuncuların oynamadığı) oynatabılecek mı bakalım. kredisi onun kadar geniş olmayacak tabii 11 maç var.

kendisi ve futbolu hakkında bir fikrim yok açıkçası.