Trabzon Samsungücü...

Başlatan merkez, 06 March 2007, 12:20:44

« önceki - sonraki »

Turkoman

BENIM DÜSÜNCELERIM:

1 - Trabzonlular sadece Samsunda degil, Türkiye genelinde cok fazla güce sahipler. Benim kökenim Of - Caykara. Basbakan R.T. Erdogan ile hisimligimiz var. Kizi Ofun Albayrak ailesine gelin gitti. Albayraklarda bizlen uzaktan akraba. Oftan ve Trabzondan cok zengin cikmistir. Samsundada Trabzon kökenliler cok fazla güce sahiptirler. Musa Uzunkaya bizim köylüdür mesela. Adnan Ölmez tipik Trabzon sivesiyle konusur. Herif Haber gazetesinin sahibi. Üstelik Bordo-Mavi.Net Samsunda birlik acti ve faaliyet gösteriyo haberiniz olsun isterim. Bordo-Mavi.Net sitesine üye oldum ve okudum. Samsunda cok fazla güclü Trabzonlular var beyler. Ama bunun suclusu Trabzonlularmidir yoksa Samsunlularmidir? Trabzonlu calisip kazanirken Samsunlu napiyodu? Olacagi buydu. Belliydi beyler kimse kusuruma bakmasin. Ya Samsunda Hitler tipi biri cikip tüm Trabzonlulari temizliyecek ya da daha rahat 30 sene Samsunspor Trabzonlulardan cekecek.

2 - Taraftar beraber hareket etmesi lazim diyosunuz. Güldürmeyin beni. Bu forumda kac kere acildi bu konu taraftar birlessin birlik olsun sögütlü bahce sirinler mekansizlar hircinlar filan kalmasin hep bir agizdan tezahürat yapalim diye? Söyleyin! Birlekten kuvvet dogar demisler. Ama siz Samsunda Samsunspor taraftari olarak birlik kuramiyosaniz ozaman kusuruma bakmayin yönetim dediginizi hic takmaz. Yönetime gidip de deyinki böle böle biz Trabzonluyu istemiyoz diye. Derler sizeki siz önce birlik olun ondan sonra konusun. Masallah 40 tane taraftar grubumuz var ama bi ise yaramiyo. Birbirlerini dövüyolar (Karsiyaka maci). Bumu sizin Samsunsporlulugunuz bumu sizin birliginiz? Söyleyin! Samsunsporu okadar seviyorsaniz kendi cikarlarinizdan vazgecin ve birlik olun. Kisme makamini Samsunspor icin terk etmeyi istemiyor. Bu böle Almanyada yasasam bile bu olaylari cok iyi takip ediyorum. Bu Taraftar birlesmedikce Samsunspor böyle devam eder cekmeye!

3 - Sonuc:

Ya Trabzonlularlan barisip Karadenizde birlik olacagiz ya da güc sahibi Trabzonlularin altinda ezilmeye devam eder Samsunspor!

Not: Mafya efsanesi Al Capone birzamanlar demistiki:

Arkadaslarina yakin olmalisin. Ama düsmanlarina arkadaslarindan cok cok daha yakin olmalisin!

Uzun lafin kisasi Trabzonlularin arasina sizip güler yüzlü olmamiz lazim. Yeterince güc sahibi olduktan sonra tekmeyi basabiliriz!

King Of The North

Turkoman kardeş yazdıklarını dehşetle okudum.Ne demek güleryüz,katlanmak falan.Kardeşim bu klübü Trabrumlular yönetecekse açıkca ilan etsinler ben bu takımı tutmayı bırakırım takım da tutmam bir daha.Bu şehir kimsenin güdümünde olmamalı ve de öyle olacak yakında göreceksiniz.Taraftar gruplarının çokluğundan ve birleşmemelerinden bahsediyorsun.Taraftar grubunun çokluğu rekabeti ve üye sayılarını artıracaktır sportif başarıyla bunun kanıtını göreceksin.Birleşme olayı ise bu taraftar her zaman tribünde birleşmeye potansiyel bir yapıya sahip.Öyle olmasa tribün liderleri sürekli bir araya gelip dostluktan bahsetmezler.Herkesin ortak amacı Samsunsporu daha iyi yerlerde görmek ve desteklemek.Ancak şu yazdıklarınla sen git onların güdümüne gir.Ben bunu kabüllenmem,kabullenenin de Samsunsporlu olduğundan şüphe duyarım.

Turkoman

Battal kardesim. Hayat politikadir. Ve Samsunsporun suanki durumuda ancak politika ile cözülür. Ornek vereyim sana. Ermeniler Fransa Parlamentosuna Belcika Parlamentosuna sizip sözde soykirimi kabul ettirdi. yani herifler yillarca calisip karsiligini alabildiler. bizde öle 3-5 dakikada yönetimi kovamayiz. Uzun bi sürectir bu. Adamlar daha acik bi sekilde Samsunsporun Trabzonun oyuncagi haline geldigini gösteremezler heralde. Yazili kagit mi yollasinlar sana? Hersey apacik ortada....

supporter

kulübü eskiden olduğu gibi öz SAMSUNLULAR yönetirse, siyasiler istedi diye bu kulübe yıllarını veren başkanımıza hakaret eden trabzonluları hemen büyük başkan ilan etmezsek ancak düzeliriz

veis

şuanki yönetim olmasa başkan adayımız yokdu.bende bu adamlarım sevmiyorum ama koskoca samsunumuzun seçimlerine 100 kişi katılıyor bu samsunlular nasıl adamlar anlamam ne istanbuldaki maçlara gelirler nede samsuna sahip çıkarlar bizde kıçımızı yırtalım deplasman diye offf yaaaa.

hasselbaink

Alıntı2002'de vefat etti ama son yıllarında uğrardı kulübe. Bir gün yine gelince ona dedim ki, "ya başkan gel yine el at takıma; uçur bizi!" Bana "Emin ben sana hiç küfür etmedim ama şimdi ederim ha!" dedi. Sonra da devam etti. "Samsun bana sahip çıktı mı? Bir gün içinde kırk fabrikamı kapadılar, oralarda çalışan insanlar şimdi bir yürüyüş yapsalar ya fabrikamızı istiyoruz diye."

Yukarıdaki sözler merhum Hasbi Menteşoğlu'na ait. Emin Kar anlatıyor.
İyi ya da kötü, hakikaten bir Samsunsporlu olan İsmail Uyanık'a reva görülen ve ardından söylenenler ortadayken insanlar iki kere değil kırk kere düşünürler ortaya çıkmak için.

Samsun şehrinin enteresan bir yapısı var. Kozmopolitlikten kaynaklanan. İnsanlar Trabzonlu ya da başka bir şehirli olabilirler ama aradan iki-üç nesil geçtiği halde halen oralıyım demektir ayıp olan.

ayrıca Veis
Samsun, Antalya, Antep, Kocaeli gibi şehirlerde belediyenin desteği olmadan başkan bulabilmek çok zor. İşler kağıt üzerindeki kadar kolay değil maalesef.

tunç güvenoðlu

AlıntıSamsun, Antalya, Antep, Kocaeli gibi şehirlerde belediyenin desteği olmadan başkan bulabilmek çok zor. İşler kağıt üzerindeki kadar kolay değil maalesef.

valla canıklı yeter kı odenecek borc olmasın sezona kafa kafaya gırelım sende bende bu kulubu cok ıyı ıdare ederiz.kagıt ustu onemlı degıl..

hasselbaink

Benim kastettiğim de bu zaten. Yani, borçlu kulübü sapına kadar Samsunsporlu olmama rağmen ben bile almam Belediye desteği olmadan. Yani, burada nerede Samsunlular çağrısı yapmanın çok anlamı yok.

Herkes bunlar gibi birilerinin güdümüne girmek istemeyebilir.

atakumlueray

ismail uyanık ve hatta adnan ölmez bile kendi imkanlarıyla sagdan soldan para bularak bu takımı daha iyi yönetiyorlardı.en azından samsunsporlu gibi yönetiyorlardı.kimseye destek vermeyen otogarı bile sarı lacivert yapan yusuf ziya bey akıllı ya seçimlere bir sene kala takıma para akıtmaya başlıyor.ama yetmez yusuf ziyaaa yetmezz

cem and naz55

Alıntı yapılan: "atakumlueray"ismail uyanık ve hatta adnan ölmez bile kendi imkanlarıyla sagdan soldan para bularak bu takımı daha iyi yönetiyorlardı.en azından samsunsporlu gibi yönetiyorlardı.kimseye destek vermeyen otogarı bile sarı lacivert yapan yusuf ziya bey akıllı ya seçimlere bir sene kala takıma para akıtmaya başlıyor.ama yetmez yusuf ziyaaa yetmezz
kim adnan ölmezmi sağdan soldan para buluyordu geçiniz bunları geçin hani ismail uyanık desen başka ozaten bizim için hep başka.....

KaleArkası

Alıntı yapılan: "Turkoman"taraftar birlessin birlik olsun sögütlü bahce sirinler mekansizlar hircinlar filan kalmasin hep bir agizdan tezahürat yapalim diye? Söyleyin! Birlekten kuvvet dogar demisler. Ama siz Samsunda Samsunspor taraftari olarak birlik kuramiyosaniz ozaman kusuruma bakmayin yönetim dediginizi hic takmaz. Yönetime gidip de deyinki böle böle biz Trabzonluyu istemiyoz diye. Derler sizeki siz önce birlik olun ondan sonra konusun. Masallah 40 tane taraftar grubumuz var ama bi ise yaramiyo. Birbirlerini dövüyolar (Karsiyaka maci). Bumu sizin Samsunsporlulugunuz bumu sizin birliginiz? Söyleyin! Samsunsporu okadar seviyorsaniz kendi cikarlarinizdan vazgecin ve birlik olun. Kisme makamini Samsunspor icin terk etmeyi istemiyor. Bu böle Almanyada yasasam bile bu olaylari cok iyi takip ediyorum. Bu Taraftar birlesmedikce Samsunspor böyle devam eder cekmeye!

İşte budur! Helal Kardeşim sana..Biz taraftar olarak birleşemessek bu takımın başkanı Engin Uzun,Teknik Direktörüde Sadi Tekelioğlu,Takımın renkleride bordo mavi olur.Ah tek bir ses olunsa çıkılsa şunların karşına stadda o gücü görseler varya bu bizans oyunlarını oynayamazlar.Bu şerefsizlerin var bi planları.Zaman gösterecek diyemeyecem,Zamanın göstermesine izin vermeyelim.Tek ses,tek vücud olalım.En azından aramızda hainleri silene kadar.Telekom maçı geldi çattı.İçimde bir umut var o maçta taraftar tek ses olacak.En azından birleşilmenin temelleri atılacak.Birlikten kuvvet doğar.

jean

gercektende trabzon cok var samsunspora yarari olacaksa gelsin yinede insan rahatsiz oluyor gecen sene baskan adnan olmez oflu hoca hasan sengun yine trabzonlu kume dustuk bu sene de kalsak bari ligde

yusuf celebi

Bu kadar çok kara listeye girmiş kişiler olmuşki taraftarda hangisine karşı olacak şaşırmış durumda.

Ben geçen sene kongre öncesi bazı kişilerin öne çıkarılması konusunda ortaya bazı isimler sunmuştum bazı arkadaşlarım bu konuyu biliyorlar ama ne hikmetse o kişiler gerçek Samsunspor'lu insanlar ama hep aynı yerde kilitleniyorlar (Para).

Mazhar Başoğlu ile kamp otelinde konuşurken şunu söylemişti.
Geldiğim ilk gün telefonların ardı arkası kesilmiyor alacaklılardan gelenlerde bekliyor ne yapacaksınız bütün çevremizi aradık taradık para bulmaya çalışıyoruz hemen 3 trilyon bulmamız gerekiyordu arayanlarda gelenlerde kulübün çekini kabul edemeyiz sizin şahsi çekiniz olacak diyorlardı yani kulüp itibarı sıfır,ne yaptık ettik bir kısmını yöneticilerden topladık bir kısmını başka yerlerden topladık bir kısmını eski Başkan Adnan Ölmez'den borç alarak o anki sıkıntıyı giderdik diyordu.

30 trilyon öde öde bitmez gerçekten kolay değil bazı konularda beğenmesekte "çok biliyorsan konuşma gel kendin yap" dediklerinde olay kapanır dolayısıyla ne Metro ne başkaları bu durumdan güle oynaya çıkamaz böyle bili
ne.
Ama bir yol olmalı,ama ne.

Tribün_ali

Bir arkadaşımdan duydum samsunda trabzonsporluların toplanma yerleri varmış orda toplantı yapıyorlarmış can cafe diye bir yermiş nerde ora

Alemci İsmail

Eskiden bu şerefsizlerin mekanını dağıtıp ağızlarını burunlarını kırmıştık.Gene böyle oluşum içine girmeye kalkarlarsa gereği gene yapılır.