LiG A 24.Hafta: SAMSUNSPORUMUZ 3-2 Telekom (fotolar 16.syf)

Başlatan baha55, 04 March 2007, 16:42:48

« önceki - sonraki »

bluegreen55

maçı almayı bırakın arkadaşlar samsunspor elden gidiyo

taraftar grupları gitsin yönetimi protesto etsin
trabzonsporlu yönetici
trabzonsporlu antrenör istemiyoruz

meydanı onlara bırakmayın

kadir55ist

selam
takım olarak iyi gitmiyoruz evimizde kazanamıyoruz gol atamıyoruz.
rakip ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım bu hafta her sonuç çıkabilir.
ne diyelim hayırlısı bekleyip göreceğiz.

körfez55

içimde gelmiyo artık bişey yazma.meydanı boş bırakmayın arkadaşlar.gidin stada 90 dakika yönetim istifa deyin..gönderelim bu adamları yahu..bence adamların istediklerni yapmayın.gidn protesto edin..hey gidi ismail uyanık nerdesin büyük başkannn:( samsunsporumuzun düştüğü duruma bak ya.se kimsinde samsunspor taraftarına maça gelme diyosun.bu takım bizimdir.sende gidersin bigün.ama bu gidişle kötü olacak gidişin.sayın başoğluuuuu

King Of The North

Yönetimi adam gibi 90 dakika protesto edeceklerse gitsinler,onun dışında bu takım desteklenmez artık.Sırf deplasmana giden taraftar için bile insan biraz oynar ya.

jean

yonetimi istifaya cagirmaya gerek yok zaten sene sonunda birakacakmis baskan ciksakta cikmasakta gerci cikma kelimesi az teleffuz ediliyor son donemde

adige73

yönetim gitti diyelim kim gelecek yönetime mazhar başoğluna yöneticiliği zaten yalvararak verdiler.galip öztürk diyorlar sanki onun kökeni trabzon değil ve adama o kadar rica ettiler adam başkan olmam diyor.

Ladikli

Teknik direktör değişiklikleri takım üzerinde ilk haftalarda genelde olumlu bir etki yapar.Telekomu yeneriz gibi ama yensekte ne değişir, ilerisi için umut vaat edermi bilemem.

körfez55

yeni hocamız birçok oyuncuyu tanıyo.ayrıca en önemlisi erolu tanıyo belki onun için bi formül bulur.bu maçı alacağımız umud ediyorum.aksini düşünmek bile kötüü..

maviay55

Yine umutluyum ama bu sefer yüzümü kara çıkarmıcaklar telekom 5 attın burda başkentte!sende SAMSUNumuzda 5 yersin inşallah..alacaz beyler takımı yalnız bırakmayın bu önemli günlerde!

jean

carsamba ilcesi gocmen az olan samsunun ender ilcelerindendir galmip ozturk oz carsambali ve samsunludur

King Of The North

Galip Öztürk'ün Trabrumlu olduğunu ilk kez burda duydum,bu maçtan ümidim yok,Telekom düşmemeye oynuyor ve de iyi oynuyorlar.Takımımıza kan değişikliği ne getirir bilinmez ama istatistikler de kan değişikliğinin ilk maçlara hep olumlu yansıdığı yönünde.Belki kazanırız ama sonrası için umutlarımı tükettim diyebilirim.

oğuzhan55

Galip Öztürk'ün hangi kökeni Trabrumluymuş?Sırf adam Samsunlu diye onun firmasının otobüslerine biniyorum.Aman Galip başkanda o taraflardan olmasın yoksa seyahat edemicez. :D Bizi ligden düşüren malum federasyonun malum başakanı o taraflardanya ona tepki binmiyorum onun arabasına.Kaldı ki Galip Öztürk'e başkanlık için yalvarmadan önceki dönemide biliyoruz.Kendisi başkan olmak istediği dönemde şehir yöneticilerinden kim destek vermişti de şimdi başkan olmasını isteyebilecekler?Zaten onlara piyon lazım şahlarla işleri olur mu?

bluegreen55

Galip Öztürk istanbul gece hayatına takılmış mankenlerle meşguldür(2 yıl önce öyleydi) samsunsporun başına geçeceğini zannetmiyorum artık samsun sınırlarını aştı artık ihtiyacıda kalmadı!

jean

iki sene once istemisti yapmadilar dahada hefesi kacti aday maday olmaz bir daha

ngonge

sponsor bulmak lazım.

sponsor + para işleri ile kafa yormayacak takıma yönelicek samsunsporlu bir başkan.

hem para hem samsunsporluluğun olduğu adam görünürde yok.