İbrahim Ersöz ve Azmi Yılmaz yönetimden istifa etti !

Başlatan bengülü, 28 February 2007, 19:05:33

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

yogurtcu git istifa et lan ne yüzsüz adamsın a.q

Alemci İsmail

Plakası TS olan adamın bizimle anılması çok zoruma gidiyor.Sanki Trabrumluların oyuncağı oldu bu takım.Oldu olacak pilot takım yapsınlar.
Onu da yapsınlar da tam olsun bari.Ben en çok perde arkasındaki Samsunspor sevdalılarına takmış durumdayım.Arkadaşım paran varsa gücün varsa geç takımın peşine,arkanda büyük kitle var.Bu takımın büyük taraftar potansiyeli var yeter ki sportif ve yönetim başarısıyla bunu açığa çıkarsınlar.

Tamer55

Hey tek delikli kaval
Çal desek ne çalarsın
Bizde nefes olmasa
Sen ne işe yararsın
Her zaman biz buradayız
Bir üflesek uçarsın
Kem gözünden dilinden
Su içmeyiz elinden
Sana burda ekmek yok
Çek bizim illerden
Hey tek delikli kaval
Çal desek ne çalarsın
Bizde nefes olmasa
Sen ne işe yararsın

hasselbaink

Halk Gazetesinden istifalarla ilgili bazı okur yorumları...

Alıntı
lütfi çetin [ 01 Mart 2007 Perşembe 13:27 ]
İbrahim Ersöz ve Engin Uzun
Öyle başkana böyle yardımcı...

Engin Uzun'a bŞK bir takımın kongre üyesi olduğu için tepki gösteriyoruz ama yönetimin de ondan aşağı kalır bir yanı yok. Yönetim kurulunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Çıldırmamak elde değil ya, 55 TS plakalı Samsunspor başkan yardımcısı... Ne günlere kaldık yahu!

İbrahim Ersöz çok iyi niyetle girmişti bu işe. Demek ki onu para ağacı gibi görüp pasif bir görev verdiler.
Kürşat Berrak [ 01 Mart 2007 Perşembe 15:21 ]
İhanet
İbrahim ERsöz ü tanımadığınız belli.Ayrıca gelişmeleri takip etmiyorsunuz.İbrahim Ersöz istifa etmediği halde istifa etti diye açıkladılar.Bunlara İbrahim Ersöz iki üç gömlek fazla geldi.Para agacı ifadenide tanimadigina veriyorum.O bizim yurt dışındaki gururumuz İdealist bir iş adamı.Adam daha Bismillah demeden İhanet şebekisyle karşıkarşıya kaldı.
Ahmet Gülçiçek [ 01 Mart 2007 Perşembe 15:28 ]
Adam gibi Adam
İbrahim Ersözün kendi bilgisi olmadan istifa etti diye acıklandığını duyduk.Macta bizzat Şahidim.Seyircilerimiz coplanırken yanındaki yöneticiye yahu bunlar bizim insanlarimiz, terörist degil,Bu insanlara böylemi sahip çıkılıyor diye tepki verdi.Bu Bizim aczimizi gösterir dedi.Şebeke yine yapacağını yaptı.
mehmet kaplan [ 01 Mart 2007 Perşembe 15:32 ]
Gercek samsunlu
Gercek Samsunlulara sesleniyorum.Koskoca Samsunda asli fasli Samsunlu yokmuki böyle insanlara görev veriliyor.Ya biz öz samsunlu olarak böyle insanlari yönetimde görmek istemiyoruz. Lütfen artik anlayin...

Diyorlar ki, gerçek Samsunlular nerede? İşte, Ersöz... Kendisi Vezirköprülü ve başarılı bir iş adamı ama görülüyor ki, menfaat peşindeki zevat ona tahammül edemiyor.