İbrahim Ersöz ve Azmi Yılmaz yönetimden istifa etti !

Başlatan bengülü, 28 February 2007, 19:05:33

« önceki - sonraki »

bengülü

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan Olağan Genel Kenel Kurul'da yeniden başkan seçilen Mazhar Başoğlu'nun yeni yönetiminde bulunan İbrahim Ersözlü ve Azmi Yılmaz, dün yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmayarak istifa ettiklerini bildirdi.

Bugün Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Cevat Öncü, Ersözlü'nün işlerini Yılmaz'ın da rahatsızlığını belirterek istifa ettiklerini söyleyerek, "Her iki arkadaşımız da dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmayarak görev alamayacaklarını belirtti" dedi.

Yönetim kurulu toplantısında yeni yönetimin görev dağılımı yaptığını belirten Öncü, Mazhar Başoğlu'nun başkan, Fatih Temiz ve Engin Uzun'un da başkan yardımcılığına getirildiğini, Naci Pınar'ın ise Futbol Şube Sorumlusu olduğunu belirtti.
KAYNAK:AJANSSPOR

red_white

engin uzunun geldiği yere bakın arkadaşlar vuracam kendimi yaa adam başkan yardımcısı oluyo trabzon kongre üyesi bu adam

Turkoman

timofte

Bu haberi şimdi buradan öğreniyorum. Üzülmemek elde değil. İbrahim Ersöz ve Azmi Yılmaz yönetimde yeni isimlerdi. İsmail Uyanık'ın istifasından sonraki dönemin yönetim tarzına uzak kişiler olduğunu biliyorum. Hatta Ersöz'ün başkanlığı istediği ama şehirde güç ve imkanları elinde bulunduran çevrelerden destek alamadığı konuşulmuştu. Azmi Yılmaz'ı da Çarşambalı ve iyi bir Samsunsporlu olarak biliyoruz.

Rahatsızlık, işlerin yoğunluğu gibi gerekçelerin kamuoyu nezdinde kulüp zarar görmesin diye ortaya atıldığını tahmin etmek zor değil. Kongre daha 5 gün önce yapıldı. Büyük ihtimalle pasif görevler verilerek bir kenara itilmek istendiler ve onlar da bunu kabullenemediler.

Ne de olsa aktif görevler için Engin Uzun gibi bir fenomenimiz var.

Taraftarın ezici bir çoğunluğunun rahatsız olduğu bir isimde ısrar edenlere artık diyecek söz bulamıyorum. Sahadaki silik futbolun, ruhsuzluğun bir sebebinin de yönetim kadrosundaki ruhsuzluk olduğunu söylemek herhalde haksızlık olmaz. 15 senedir Samsunspor'u an be an takip eden biri olarak bu bir yönetim anlayışını hayretle izliyorum. Bu anlayışla başarıya ulaşılacağına inanmıyorum.

ali ihsan

Bir dahaki kongrede Engin Uzun başkan olursa şaşırmamak lazım.Taraftarla ters düşen baştacı ediliyor nedense.Tek kelimeyle yazıklar olsun.İnsanı kulüpten soğutmak için her şeyi yapıyorlar.

KaleArkası

Birisi şaka mı yapıyor yoksa bu herif Başkan yardımcısı mı oldu harbiden ne olur birisi şaka desin ya da ben yanlış okumuş olayim ne olur uyandırsın beni :cry:

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "KaleArkası"Birisi şaka mı yapıyor yoksa bu *** şerefsizi Başkan yardımcısımı oldu harbiden ne olur birisi şaka desin yadan ben yanlı okumuş olayim ne olur uyandırsın beni :cry:

Benimde anladığım kadarıyla doğru.Yanlız korktuğum bir şey var.Bu adam her geçen gün yönetimde kademe kademe büyümeye başladı.Bu gidişle eğer Mazhar Başoğlu ilerleyen dönemlerde görev almak istemezse acaba kendilerini başkanlık görevine de getirirler mi?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "FoRZa_AlviN"
gerçek samsunsporluları bir  bir  küstürüyorlar amaçları ne bu adamların!!!

belki de amaçları budur... Samsunsporluluğu, şehirde sosyal, politik ve ticari imtiyaz kazanabilmek için kullanan bir zihniyetten herşey beklenir.

Tekrar söylüyorum; bizim şahıslarla işimiz yok... Bizim derdimiz zihniyetlerle ve bu yönetim anlayışı ile kısa vadeli çözümler, geçici başarılar elde edilebilir sadece.

İbrahim Ersöz'in iyi niyetle bu işe girdiğini biliyordum. Üç gün içinde mi işleri yoğunlaştı yani! Şirinler'in geçen maçta söylediği bir marş vardı hani...

Susturamazlar bizi...
Kandıramazlar bizi....
..................

Daha da Samsunsporluyum artık; çok daha fazla!..

Serkan

düştümüz hallere bakkk  herifin kanı bozuk 20 maç  herife sövdük herif istenmedim yerde kalmam dedi çekti gitti : ) ii dedik bari azda olsa gururu varmış gitti rahatladık) herif geri geldi daha fazla  yetkiyle ilk icraatı taraftara saldırtmak

hasselbaink

Öyle başkana böyle yardımcı...

Beyler, bu adama tepki gösteriyoruz ama yönetimin de ondan aşağı kalır bir yanı yok. Yönetim kurulunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Çıldırmamak elde değil ya, 55 TS plakalı Samsunspor başkan yardımcısı...

bengülü

arkadaşlar tepkimizi engin uzuna  kendi firmasına ait  yoğutları vb. tepki olarak kimse almasın evine ve işyerine o zaman belki tepkimiz anlaşılır herkezi davet ediyorum

Forvetim

mazhar başoğlunu (başkan diyesim gelmiyor) birebir görüşmelerle protesto edelim yada uyaralım. statta "yönetim istifa" sloganları atmanın takıma zarar vermeyeceğini bilsem onu yapalım diyeceğim ama takım şu durumdayken olumsuz etkilenir. bu adam ne yapmak istiyor, edep adap bilmezmi bunlar.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "bengülü"arkadaşlar tepkimizi engin uzuna  kendi firmasına ait  yoğutları vb. tepki olarak kimse almasın evine ve işyerine o zaman belki tepkimiz anlaşılır herkezi davet ediyorum

Baba bu adam hangi yoğurt sahibi.Bu adamın kafasına yoğurtları dökelim köpeklere yalatalım.Canikli kardeşimin dediği gibi yönetimin ondan aşağı kalır yanı yok.Samsunspor yönetimi yada başkanı bence kukla olarak orda otutturuluyor arkadaşlar.Bu adam başkanlık felan yaptığı yok.Birileri otutturmuş oda başkanlık yapıyo işte.

supporter

Kale arkası bu konuda aynı fikirdeyiz ama sen gerçek hayatta biraz geveze olabilirsin öyle anlaşılıyor aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorsun

KaleArkası

Alıntı yapılan: "supporter"Kale arkası bu konuda aynı fikirdeyiz ama sen gerçek hayatta biraz geveze olabilirsin öyle anlaşılıyor aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorsun

Buyur işte.Bu sitenin admini felan yokmu arkadaşım.Adminden uyarı gelmedide sana ne oldu birden?Biz diyoruz birlik olalalım sen ortamı germeye çalışıyorsun heralde.Gerçek hayatta geveze olup-olmamam seni bağlamaz.Seninlede yaşamıyorum,senle arkadaşlıkta yapmıyorum.Sanada başka cevap vermiyorum.