Bu nasıl anlayış : Taraftarımıza cop !

Başlatan Tribün_ali, 26 February 2007, 23:54:49

« önceki - sonraki »

körfez55

King Of The North

Arkadaşlar koü_lü arkadaşımızın verdiği linke tepkilerinizi yazın,kamuoyu oluşturalım.Benim mesajım aynen aşağıdaki mesajdır.

Ankara'da ikamet eden bir Samsunporlu olarak tv'den(Samsunporumuz-Diyarbakır maçı) izlediğim görüntüler Emniyet Teşkilatının bu işi kasıtlıca ve acımasızca yaptığı izlenimi uyandırdı ben ve çevremdeki Samsunlularda.10 yaşında bir çocuğa dahi acımasızca cop vuran polis bizim ne malımzı ne canımzı koruyabilir.Sevgili Vali'm lütfen artık bu konuya duyarlıca yaklaşıp sorumlularına gereken uyarıyı yapın.Yoksa halkla kopmuş bir Emniyet Müdürü,Polis ve Vali Devleti Ali'yi temsil edemez.

King Of The North

Arkadaşlar diğer linki yazıyorum buraya da mail atın ben attım.
http://www.samsun.pol.tr/dilek_temenniler.php

Ladikli

Olanlar gerçekten çok üzücü ve bir okadar da yanlış.Meşale yakıldı diye tribünlere girilmesi ve taraftara rasgele müdahale edilmesi çok saçma sapan bir işti.Bu kesinlikle ne emniyetin nede bir başkasının işi.Futbol federasyonun koymuş olduğu bazı kurallar vardır.Bunun dahilinde kulübe gerekli cezalar zaten verilecektir,verilirde.Stadlar kesinlikle güç ve gövde gösterisi yapma yerleri değildir.Emniyetin görevi, emniyeti sağlamak,halkın can ve mal güvenliğini korumak v.s diye biliyorduk.Geçen sene Malatyada bırakın meşaleyi sahaya ve bize atmadıkları birtek bomba kalmıştı.Hemen stad çıkışında emniyetin gözlerinin önünde  otobüslerin camları kırıldı hiçbir müdahale olmadı.Samsun dışında hiçbir yerde böyle uygulamalar yok.Umarım en kısa sürede bu rezillikler düzeltilir.

körfez55

KaleArkası

Alıntı yapılan: "kou_Lü"çok güzel bi temenni yazdım:)

Bir temennide benden

Dün emniyetin taraftara saldırmasını resmen izlediniz.Yanlış tutumlarınız yüzünden taraftarı stadtan soğutuyorsunuz.Şunuda iyi biliyoruz ki bu saldırının arkasında Malesef Samsunspor Yönetimi vardır.Maça girerken eziyet,Stad çıkışı eziyet.O stadın demir parmaklıklarla çevrilmesi hangi mantığa sığıyor?Taraftarı çamur deryalarına sokmalar,İstenmeyen bir adamın (Engin uzun) İnadına yönetime sokulması vs vs...

Allah aşkına ne zaman taraftarın bir problemini dinlediniz yönetim olarak?Taraftarın aksine gidiliyor hep.Sanki bilerek yapılıyor.Size bir sorum var.Dünkü dövülen taraftar sizin evladınız olsa ne yapardınız?Ama yok diyorsanız biz protoköl tribünümüzde sıcacık otururuz bende sizi duyarlı bir taraftar olarak istifaya davet ederim.Samsunspor taraftarı için malesef bittiniz.Dün son kozunuzu oynadınız.Ama tabiki taraftarı takmassınız ve bildiğiniz yolda ilerlersiniz.

Beyler amacınız taraftarı soğutmak mı yoksa Samsunsporu bitirmekmi?Amacınız eğer buysa malesef başaramayacaksınız.Size karşı her zaman mücade edeceğiz.Yönetimler gider,Futbolcular gider,Hatta o güvendiğiniz medyada gider ama taraftar kalır.Bu takımın gerçek sahibi taraftarıdır.Bugüne kadar yanlış tutumlar içindeydiniz hiç bir şekilde ne tribünde nede başka bir yerde tepkide göstermedim bir şeyde yapmadım.Ama dün bardağı taşırdınız malesef.Artık istifa edin bırakın.Eminizki bu takımı sizlerden daha iyi yönetiriz taraftar olarak.Parayla pulla değil,Belki çok Güvendiğiniz Engin Uzunlarlada değil.Ama sevgimiz yeter bizim bu takıma.

Üzülerek söylüyorum.Artık size kimsenin güveni kalmadı ve kimse sizi malesef istemiyor.

oğuzhan55

Bu konuya sadece topiçin başlığıyla yorum yapmak istiyorum.Bu nasıl anlayış:Taraftarımıza cop!diye bir topiç başlığı var.O halde zaten copla yapılan bir müdehale başlı başına en büyük anlayışsızlık şekli değil midir?

hasselbaink

al işte, her hafta birbirinden popülist açıklamalar yapan basın sözcümüz neler buyurmuşlar;

Alıntı'Deplasmanda daha rahatız'
Diyarbakırspor maçında taraftarlarla polis arasında yaşanan olaylara da değinen Öncü, şöyle konuştu: "Alınan kötü sonucu taraftarlara kesmek istemiyoruz. Ama taraftar bir güç ise bu gücü biz doğru şekilde kullanmak istiyoruz. Her statta meşale yakılıyor. Ancak bir meşale yakıldı diye polisin taraftarları coplaması beklenmedik bir olaydır. Bu olay keşke yaşanmasaydı." Öncü, "Bu hafta oynayacağımız Altay maçını kazanmak istiyoruz. Deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz. Altay maçını kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Kaynak: Ekip Gazetesi

http://www.ekipgazetesi.com/haber_goster.asp?id=1353

Bizim coplanammaımzdan daha rezil bir durumdur. Giriş cümlesine bakar mısınız?
"Alınan kötü sonucu taraftarlara kesmek istemiyoruz. Ama taraftar bir güç ise bu gücü biz doğru şekilde kullanmak istiyoruz."

O zaman ben de şöyle söyleyeyim, Alınan kötü sonucu yönetime kesmek istemiyoruz. Ama yönetim bir güç ise bu gücü biz doğru şekilde kullanmak istiyoruz.

Uydu mu?

KaleArkası

Abi daha öncede söylemiştim.Yönetimin umrunda değiliz diye.Buda Kanıtı oldu işte.