Bu nasıl anlayış : Taraftarımıza cop !

Başlatan Tribün_ali, 26 February 2007, 23:54:49

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Taraftarımız stadyumda suçsuz yere joplanıyor bu nasıl bir polis anlayısı içerde joplan dışarda joplan ne bu cektigimiz cile joplanan grubun ismi varketmez hepimiz SAMSUNSPOR İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

hasselbaink

Rezalet tek kelimyle rezalet...
Bu nasıl bir emniyettir anlamak mümkün değil. Ne oldu yani? İki meşale yakıldıysa bu nmetin hıncı? İnsanlar öldüresiye dövüldü. Sebep D.Bakır mıdır? Maça dijital fotoğraf makinesi sokulmadı. Saçmalığa bak, herkeste cep telefonu var.

Bu akşam emniyet için tam bir rezaletti. Polisi eleştirenlere kızardım ama bu akşamı hiç unutmayacağım artık.

Ama en büyük Samsunspor Taraftarı.... Şirinler, Mekansızlar ve hatta kapalı. Seviyorum hepinizi.

Yönetim uyuma taraftara sahip çık..........................

Serkan

kesin başkomser karısıyla kavga etmiştir yada gece mesaisine kaldılar ya onun hıncı nı çıkarmışıtır bizim paramızla maaş alıyosunuz unutmayın!!!!

KaleArkası

Forza_Alvin Demişki;

AlıntıForza Alvinöncelikle sayın emniyett amacınız nedir çözemedimm biz türk değilde pkk lımıyız ist adam gösteri yapar devlete karşı ellemezsin stadda iki meşaele yanar çevik kuvvet tribüne girer çoluk çoçuk demeden joplar bumu adaletiniz samsun emniyeti? unutma ordaki senin çoçunda olabilirdi senin çoçuna öle vursalardı sen ne hissederdin o çoçn yerinde olsan baba beni daha maça götür dermiydin :S yazık değilmi ben bugün böle bir emniyetimiz oldu için tekrar utandımm biraz diğer illerin polislerini örnek alınn nedir bu taraftara yaptınız eziyett bizde sizin gibi TC kimliği taşıyoruz ya cidden maç için yazak bişe bulamıyorum izleyemedim zaten son dakkalarda bir golmü verilmedi bişe oldu ama göremedim maçın 7 dk polis tribünemi girer ya mantım hala almıyooo meşale yandı die tribünemi girilirr ya yaşı büyük olan biri bana izah etsin hala aklıma geldikçe sinirleniyoırum

Alvin kardeş yazını sana sormadan buraya taşıdım ama umarım sence sakıncası yoktur.Yazın çok anlamlıydı...

supporter

http://aafoto.anadoluajansi.com.tr/getFileServlet?sfx=2&arcId=642365

ilk foto anadolu ajansından.. böyle bir anlayışı anlamak mümkün değil
maçın başında herkesin moralini sıfıra indirdiler!
ama tüm stad coplanan söğütlübahçe tribününe sahip çıktı emniyeti protesto etti
yazık bu kadar keyfi olmamalı bu müdahaleler

Serkan

yok  be abii ne demek hepimiizn duyguarı bunlar

King Of The North

Yönetimden icazet almışdır emniyet,yoksa daşşaklı bir yönetim olsa kim taraftarımızı 2 meşale yaktı diye coplayabilir buna maçaları yemez ama işte gelin görün ki hem stadın etrafındaki rezalet hem de içeride taraftar coplatma rezaleti aynen devam ediyor.
Hem emniyeti hem yönetimi kınıyorum yazıklar olsun size tüh.

KaleArkası

Balık baştan kokar diye bir laf var ve tam bizim için söylenmiş olsa gerek.Yönetim yönetim değil ki emniyet emniyet olsun.Şundan emin olun taraftarlar olarak hiç bir yöneticinin umrunda değiliz.İnsan insana vuramaz.Bu tarftarlar pkk propagandası yapmadı,her hangi bir milletin bayrağını yakmadı,adam öldürmedi toplu isyanda çıkartmadı.Bu taraftarlar harçlığından biriktirdi yeri geldi ekmeğinden kesti maça geldi.Bunu yapmaya hakkınız yok beyler.O meşale yandıysa kanun gereği klube para cezası yazarsın taraftara saldıramassın.Ama başımızdakiler öyle emrediyorsa ki bundan şüpheleniyorum...

Zamanında bir ekmeği bölüştük parklarda yattık bu takım için.Şimdi bakıyorumda başımızdakiler ahkam kesiyor,taraftar coplatıyor.Geçenlerde bir kardeşimizin lafı vardı Samsunspor Samsunsporlularla Değer kazanacak diye işte o gün amaçsız haksız saldırıya uğramayacağız.8 bin kişiden Yönetim Uyuma Taraftarına Sahip Çık sesi yükselirse (yani bütün stadtan)ben o işten kasıt ararım arkadaşlar.

Bugün bu büyük taraftarın ne kadar yalnız olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.Taraftarla alıp-veremediği var birilerinin.Yoksa başka hainlerdemi var aramızda Engin Uzun gibiHiç bir emniyet emir almadan bu şekil saldırmaz.Bu işin arkasında hangi şerefsizler var bilemem ama birilerinin bu taraftarı sevmediği kesin.O birileride ufak tefek adamlar değil hani.Ben başka bir anlam Çıkartamayacam.Bu Takımın Gerçek Sahibi taraftarıdır Topçusu gider,yönetimi gider bir daha takımın ismini bile azına almaz ama o taraftarlık ruhu varyaaaaaa hiç bir zaman ölmez

King Of The North

Aynen kalearkası dediğim gibi bu işin içinde yönetim de var,burda Samsun şehrinin birliğinden çok stadtaki taraftarın protestosu daha da önemli olmalı,coplanma anından itibaren herkes o stadı boşaltıp gerçek tepkisini göstermiş olacaktı.Ancak taraftar gruplarının dışında olayı protesto eden olmamış anlaşılan ve maraton bölümü çekirdeği çıtlatmaya devam etmiş.
Gene söylüyorum bu Emniyet,yönetimden icazet almadan taraftar coplayamaz bu kural her yerde böyle işler.Madem yakılan meşale var bunu 4.hakem rapor eder klübümüze para cezası gelir.Hem stada meşale sokmanın önüne geçemiyorsun hem de cezayı en ağır şekliyle onca genci coplatarak kesiyorsun.Bu insanlar maçlara gitmek zorunda mı sanki.Bir arkadaşın da dediği gibi takım bırakmanın ilacı çıksa ilk alanlardan biri ben olurum.

timofte

Zaten maç giriş ve çıkışlarında binbir eziyet var. Geçen yıldan beri anlamsız uygulamalar devam ediyor. İnsanlar sanki bir spor müsabakasına değil de tatbikata geliyor. Kafesler, çamur deryaları , panzerler akrepler.. Askerler, Özel timler. Samsunspor'u desteklemeyi zorlaştırmak için gereken tüm şartlar mevcut.

Bu akşamki olayı da ibretle izledik. İki tane meşale yüzünden maç izlemeye, takımına destek olmaya gelen taraftarımıza copla müdahale edildi. Yaralananlar oldu. Yazıktır, günahtır.

Ama olayın iyi tarafı diğer taraftarlarımızın bu olaya duyarsız kalmamaları idi. Duyarsız kalan yönetime,
" uyuma, taraftara sahip çık " diye bağırıldı. Polisin müdahalesi ıslıklarla bütün statta protesto edildi. Samsunspor taraftarı, coplananlara kanı canı gibi sahip çıktı. Herkes gider, biz kalırız !

since1965

Vurun sahipsiz Samsunspor taraftarına vurun vurun çekinmeyin.Size inat bir daha ki maça yine gelecez.

maviay55

ALAYININ YA Başka da bişi demiom abi......

mehmet yılmaz

Söğütlübahçe, Mekansızlar, Şirinler ve kapalı sağ... Harbiden sağlam tezahürat yaptılar, harbiden sağlam tepki verdiler.

Yönetim uyuma, taraftarın mazlum!..

İnanmakta zorluk çekiyor insan. Naklen yayınlanan bir müsabakada hangi sebeple insanları kırıp geçirirler? Nedir bunun anlamı?

Sanki, gelmeyin lan bu stada, tutmayın bu takımı der gibi bir hava vardı. Ama biz Samsunsporluyuz, fazla söze gerek yok...

mknsz

biz  canikli mekansızlar olarak bu olayı burdada kınadığımızı  belirtmek istiyorum .bizim gruplar arasında tartışmamız olur ufak tefek olaylar olur.ama böyle  günlerde et ve tırnak gibiyiz.bunun önüne  kimse gecemez .gelelim emniyete arkadaşlarında dediği gibi emir almadan bu işler olmaz illaki bir yada bir çoğu yönetici bunun emrini vermiştir. ama bunu yapan lar elbet bir gün ortaya cıkacak  ozmaan ne ana kalacak ne baba ozaman o gruplar birleşir tek bir ağızdan koro haline sövmeye başlar bakalım bunun önünede emniyetmi gececek saygılarla    

canikli mekansızlar.

Serkan

abii kendii,i kanları canları olsa ölemi girerlerr!! yemin edeim gözümün önünde 10 yaşalrında çoçun sırtına sırtına vuruyooo koca polis yaa beyni basmıyomu acaba 10 yaşındaki çocuğa saldırıyooo yok ya küfür edicem ondan yazıyorum bu topiğe daha :@ !!! emniyet müdürü istifa etmeliii!!!