BEN terörist değilim! SAMSUNSPORLUYUM

Başlatan cuneytavar55, 05 February 2007, 20:03:44

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

Hayatta hiç sevmediğim huyum sıkıntılarımı başkalarına anlatıp kafa şişirmek.Ama izmitte kadar giden resimlerimin emniyet tarafında elden ele dolaşılmasını ve bizim satdımıza afişe eden zihniyeti her kimse önce allaha havale ediyorum.Sonrada SAMSUNSPORLULARIN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM.
                              CÜNEYT AVAR
                         HIRÇINLAR GURUBU KURUCUSU
              SAMSUNSPOR TARFTARLAR BİRLİĞİ KURUCULARINDAN
              SAMSUNSPOR TARFTAR TEMSİLCİSİ

Forvetim

geçen hafta istanbulda bir spor salonunda pkk yandaşı bi partinin sözüm ona barış toplantısı varmış (tv. haberlerinde gördüm) terör örgütü lehinde sloganlar atıp sembol flamalarını çıkarttılar bölücübaşının resimlerini açtılar halay çektiler, şerefsizlerde her türlü pislik vardı, bu polis nerdeydi???

suat45

Sevgili Cüneyt kardeşim çok haklısın kızmakta ve tepkini vermekte. Bu ülkede nice failleri belli olan fakat bir türlü yakalanmayan yada yakalanmasına fırsat tanınmayan suçlular varki onlar ellerini kollarını sallayarak aramızda hala rahatça dolaşabilmekteler. Tek suçu tuttuğu ve desteklediği takımına karşı sevgi gösterisinde bulunmuş bir insanın hiç bir suçunun olmadığı halde ulu orta afişe edilmesi inanki benide çok rahatsız etti. yapılabilecek bişiy varsa senin yanındayız kardeşim bunu sakın unutma.....

piyanist

Cüneyt baba sen canını sıkma biz biliyoruz kimin ne olduğunu.Sen sevdiğimiz saydığımız abilerimizden birisin.Seni bu alemde tanımayan yok.Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin abi;Sen canını sıkma.Rambo gibi şerefsizler döner bıçaklarıyla polise saldırır senide holigan ilan ederler.Gün gelir bu kahpe devran döner her zaman arkandayız Cüneyt baba...

supporter

Sayın Cüneyt Avar sizi anlıyoruz, bir insanı sırf meşale yaktı diye bu şekilde afişe etmek ne kadar doğru bir şey yetkililer bir defa daha düşünmeliler.

Forvetim

istanbul takımlarının züppe taraftarları bırakın meşale yakmayı statı yakarlar polis gık demez ama

samet

zaten bu ülkede kanunlar artalı biz bişe yapamaz olduk...

piyanist

Alıntı yapılan: "samet"zaten bu ülkede kanunlar artalı biz bişe yapamaz olduk...

yani ve aynen katılıyorum samete.Sanki o kanunlarda hep bize işler oldu.Tek suçumuz Kalbimizde Atatürkü Taşımakmı sayın yetkililer.Derdiniz o ise defolun bu memleketten

jean

cuneyt abi yi taniyoruz su pkk lilar icin vu remri cikarmasi lazim ne zaman teror orgutu resmi tasirsa vurulsun ingilterede cezasi var bizdede vur emri ciksin bugunde tum kurt kahveleri kapaliydi sonra tv de gordum pariste yakalanmislar 200 bin dolar parayi bozdurmaya calisiken galiba uyusturucu satiyorlarmis serefsizler