Vay be Hakan Dilek!

Başlatan mehmet yılmaz, 02 February 2007, 19:26:45

« önceki - sonraki »

since1965

Tamam da canikli ben kimse için Samsunsporlu degil demedim.

since1965

Alıntı yapılan: "canikli"Hakan Dilek, eğer bu siteyi önceden beri takip etmiş olsa idi Fatih Uraz hakkında bu kadar rahat bir yazı yazamazdı diye düşünüyorum. Ayrıca, neden mail atarak sorduğumuz sorulara :) gülücük yolluyor da, şimdi -kendince haklı olarak kendini savunmak adına açıktan yazıyor?

AlıntıBen Samsunsporluyum diye ortalığa atlamıyorum. Anlamadığınız yer burası...

yazılarınız tek tek dökmeyelmi buraya. Samsunsporluyum diye atlama konusunda.

Hakan Dilek, kendince bir çizgin olabilir bu ayrı ama bize Samsunsporlu gibi yazma! Çünkü, yazılarını okuyanlar senin Samsunsporlu olduğunu zannediyor. De ki, ben güzel futboldan yanayım, iyi oynayan adamı tutarım falan filan ama yazılarında Samsunsporluluk edebiyatı yapma.

Ayrıca fikirlernizi siteye üye olarak da ifade edebilirsiniz. Gerçi, bu site Samsunsporluları sitesi ama :) bir gülücük de benden.

Canikli'nin anlamadığı şu; ortaya atlamıyorum diyorum Samsunspor'u sevmiyorum demiyorum. Formasını giyip ilk heyecenlerımı yaşadığım takım, memleketimin takımı... Memleketim her şeyden önce. Canikli ile sevme biçimlerimiz farklı. Farklı şeyleri anlıyor farklı şekilde seviyoruz. Gülücüğe gelince ne diyeyim kardeşim. İnatla Samsunspor'u sevme diye yazıyorsun. Ne yapayım. Ne kadar sevdiğimi mi ispatlayayım. Gülüyorum işte...

Hakan Dilek gerekli açıklamaları yapmıştır.Artık kendisi hakkında ki düşünceleriniz tekrar degerlendirmek sizin elinizde.Kendisine bu imkanı verdigi için bir kez daha teşekkür ederim.

hasselbaink

Alıntı
Canikli'nin anlamadığı şu; ortaya atlamıyorum diyorum Samsunspor'u sevmiyorum demiyorum. Formasını giyip ilk heyecenlerımı yaşadığım takım, memleketimin takımı... Memleketim her şeyden önce. Canikli ile sevme biçimlerimiz farklı. Farklı şeyleri anlıyor farklı şekilde seviyoruz. Gülücüğe gelince ne diyeyim kardeşim. İnatla Samsunspor'u sevme diye yazıyorsun. Ne yapayım. Ne kadar sevdiğimi mi ispatlayayım. Gülüyorum işte...

Ben kimseye Samsunspor'u sevme diye birşey yazmadım, yazılanlar ortada. Mesela ben de Zonguldakspor'u seviyorum ama sevmekle tutmak farklı şeyler. Hasta Zonguldaklı gibi yazılar yazmıyorum onların gazete ya da sitelerinde. Gülücüğün derin anlamları vardı ben de bir gülücük yolladım işte. Ayrıca ortaya atlamıyorum diyor ama çok net bir şekilde ortaya atlıyor! Örneğin son Vay be'si durumdan vazife çıkarmak ve ortaya atlamaktır.

Hakan Dilek, Samsunsporlu olmak için sadece "memleketimin takımı-Samsunlu olmak" bu sitedekiler için yeterli bir referans değildir. Ben, seninle ilgili kanaatimi sadece Vay be ile edinmedim. Samsunlu olduğun için önce dikkatimi çektin ve pek çok kitabını okudum. Hatta bir tanesi de bu siteden hediye olarak verilmişti. Göreceksin, bir yıl sonra biz yine burada olacağız ama benim tahminim sen aynı yerinde-çizginde olmayacaksın.

Seviyeli bir tartışma ortamı olduğu için sevindim. Samsunsporlu arkadaşlarımız gerekli fikri edinecektir eminim.

@Since 1965
Duyarlılığın için teşekkürler. Başkalarına da söz hakkı verebilme erdemin için.

Benim için de bu yazdan doğan konuşma kapanmıştır.

tunç güvenoðlu

arkadaslar kusura bakmayın ama ustunden nerdeyse 20 yıl gecmıs ama hala o gunun basaraılarını konusuyorsak bunda fatıh uraz ında cok buyuk payı vardır.samsunun öz cocugu bıle bu takımı satıop ıstanbul yollarına duserken türk milli takımının direkt kalecısı hala anadolu takımında kalıyorsa ben baska bır sey demem.

kerem55

Hakan Dilek, Engin Uzun hakkında bir tek satır yazabildimi? haftada 4-5 yazı yazıyor birde. biz taraftar olarak ona da tepki maili atmıştık. cevap bile vermedi. Aydın Yüzbaşıda yazmaz, o da. ama hakkı yeşilyurt yazdı, resul akçay yazdı. taraftar da yazıyor bir kenara.

samsunlu56

since 1965 kardesim madem diger yazilari  o gazeteciye aktardin benim yazdiklarimida aktar lutfen gerci eminim o okuyordur. buna hic gerek yoktur ama madem oyle diyorsun ben diger yazilarimi alta ekleyip gonderiyorum.ve ben vatandas olarak o aciyi kardeslerimle yeri geldiginde 24 saat yasayan biri olarak  ve fatih uraz gibi bir insani 24 yildir tanima mutlulugunu yasayan kendisini evladim gibi seven biriyim . sorarim sana o aci gunlerde sen nerdeydin ne yaptin dikkat ederseniz bu soruya dag tepe roportaj yaptim dan baska bir cevap yazamiyor/. ki yazacak baska bir seyide yok  . o kiskancliktan kendini yedigin fatih urazin samsundan ayrildiktan sonra bile samsunlu arkadaslarina yaptiklarini biliyormusun. cokuzun sure malzemeci halil ve ailesine maddi manevi destek oldu. yine maddi olarak cok sikintili gunler geciren kazda beyin travmasi geciren arkadasi orhanin ankarada bir loto bayi acmasi icin bizzat beraber gittigimiz yakinim olan bakani ziyaret ettigini cok az insan bilir.ve orhan o bayiligide aldi. bunlar Allah rizasi icin sevdiklerine arkadaslarina yapilanalardan sadece cok azi fatih hocam bunlari yazdigim icinlutfen bana kizma ama hicbirsey yapmadan ortada yaptim diye dolananlara hakettiginide vermek lazimki insanlar cok daha iyi anlasinlar)sen bunlarin anlamini bilirmisin ki  .
turkiyedeki  bir yerlere gelmis insanlara saldirip sohret olmaya calisan uc bes kisiyi kendine ornek aldin galiba. yanlis yoldasin hemde coook. yazilarindaki uslup bile kendi sahsini ele vermektedir.  oyuzden buadam hakkinda yazmak konusmak onun reklami oluyor onun istedigi sey bu zaten bosverin onu ciddiye bile almayin ona yapilacak en guzel sey budur.bu onu kahreder zaten.  fatih hocada gerekeni yapmis isi adalete havale etmistir.
her yazisinda cirpindikca batan misali kendi bilgisizligini ortaya koymaktadir.amerika icin araya birilerini koyup calsitigin yer diyor belliki kendi genelde boyle yapmis ama orasi turkiye degil amerika  bilmem aradaki farki anlayabilecek kapasite varmi. fatih hocanin ordaki kaleci okulu ile ilgili olan web sayfasinda da ciktigi gibi amerikanin en iyi universitelerinden biri olan virginia state,te beraber calistigi amerikan genc milli takiminin vede a milli takimin yardimci hocalarindan george,nin onun hakkinda yazdigi cok guzel bir yazi var.tabii bunlari kim arastiracakki masa basi haberleri yapmak varken ama sen bunu okusanda senin icin birsey degismez. sen yine dini  yazilarina alet etmekten cekinmeyeceksin. umid ediyorumki hem adalet hemde samsun halki sana hakettigin seyi gormeni sagliyacaktir. esenlikler dilerim gaztecei . umarim birgun sana dogru yolu bulmakda nasip olur.
KARDESLERIM BASTADA YAZDIGIM GIBI TEKNOLOJIYLE ARAM YOK BU YASTAN SONRA BIZIM ICIN PEK KOLAY OLMUYOR.  O YUZDEN BIRINIZ DIGER YAZILARIMI BURAYA KOPYALARSA VE O ZATA OKUTURSA COK SEVINIRIM. DEDIGIM GIBI BELKI BIRGUN DOGRU YOLU BULUR

since1965

Alıntı yapılan: "samsunlu56"since 1965 kardesim madem diger yazilari  o gazeteciye aktardin benim yazdiklarimida aktar lutfen gerci eminim o okuyordur.

Yaptıgınız çok ayıp yok o okuyodur falan filan yok sen ulaştır.Hakan Dilek in mail adresi var ulaşmak isteyen ulaşır.Biz burda dogruyu bulmaya çalışıyoz birilerine laf taşımacılık avukatlık gibi yakışıksız tiplemeler yüklemeye kalkayın.

samsunlu56

yazdigimda yanlis olan hicbirsey yoktur daha evvel kendinin gonullu olarak yaptigin bir seyi ben senden lutfen diyerek gayet kibaca istemisim. burda yanlis olan hicbirsey yok gocunmani gerektirecek birseyde yok. ozaman rahatsiz olmadiysan simdide olmana gerek yok.
dogruyu gercekten bulmak istiyorsan dogru yerde dogru zamanda ve dogru kisilerle bulabilirsin.
yaptiklari kotuluklerin bedeliin bu dunyadada odeme zamani geldigini dusunup panige kapilan bir iftiraci ile bunun uzerinden prim yapmaya kalkisan insanlari sorgulamktir gercek samsunlunun gorevi. aksi takdirde bunun vebali bizlerin uzerinede kalir. dogruyumu bulmak istiyorsun. neden o aciyi yasyan insanlarla konusmuyorsun bunlar dogruyu bulmanin ilk siklarindan biri olan dogru insanlardir.
bir arastir bakalim o kazadan sonra hasar kalan vucudlariyla sonen kac ocak  dagilan kac yuva var. o kazayi yasayip agir hasar alan bir futbolcumuzun hanimi caresizlikten tezgahtarlik yapiyor sa  cocuklarini zar zor okutamiyorsa bu basta o iftiracilarin gunahidir.sonrada arastirmadan onlara inanan yada inanmak isteyenlerin gunahidir. bunca yil onlar ne yapiyor diye bile dusunmeyen arastirmayanlarin gunahidir.dogruyu bulmak istiyorsun git kibrisa konus metenin ailesiyle yoneticelerin ilgilenip ilgilenmediklerini anlatsin dogruyumu istiyorsun ac fatih hocaya hocam ben dogruyu bulmak istiyorum ozamanlari gormedim gercek ve vicdanli bir samsunlu olarak bunlari ogrenmek istiyorum de yureginde kileri sor ondan sonrada yuregin hangi tarafa kayiyorsa oraya inan.
evlatlarim evlatlarim diyorum cunku cogunuzun cocugum yasinda oldugunuzu dusunuyorum. bizler ozaman evlatlarimiza sahip ciktik yeni nesil sizlerde cikmak zorundasin bu size mirastir hemde cok anlmali bir miras. bu tip insanlar herzaman her yerde olacaktir..bu isi uzatip onlarin o kotu emellerine prim vermek istemiyorum EMAILIMI  KONFUCYUSUN BIR SO ZUYLE BITIRMEK ISTIYORUM.
BILDIGINI BILENIN ARKASINDAN GIDINIZ
BILDIGINI BILMEYENI UYANDIRINIZ
BILMEDIGINI BILENE OGRETINIZ
BILMEDIGINI BILMEYENDEN KACINIZ.