Sinan ve Feridun Samsunspor'da

Başlatan cem and naz55, 26 January 2007, 08:34:18

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıSİNAN VE FERİDUN İDDİALI

Samsunspor'un yeni transferleri Sinan Özkan ile Feridun Sungur, ikinci yarı öncesi iddialı konuştular. Genç futbolcular,"Yerimiz Süper Lig" dediler

ATMOSFER GÜZEL
Kırmızı-Beyazlı takımın transfer ettiği Feridun ile Vestel Manisaspor'dan alınan Sinan Özkan, yeni takımları ile çalışmala başladılar. Dün yapılan antremanda oldukça iyi bir görüntü sergileyen iki oyuncu, hedefleri olan bir takıma geldiklerini belirterek," Samsunspor'da olmaktan çok mutluyuz. Takım içindeki arkadaşlık ve atmosfer çok güzel" dediler.

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ
Samsunspor'un kesinlikle Süper Lige çıkması gerektiğini inandıklarını da kaydeden Sinan ve Feridun,"Samsunspor'un büyüklüğü tartışılmaz. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimizin farkındayız. Bu yüzden gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettik. Hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Pazar günü oynanacak zorlu maçta hocamız görev verdiği taktirde elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sadece Samsunspor

bu arada feridun orduspor maçında çok iyi oynamış duyduğuma göre

bengülü

Alıntı yapılan: "bengülü"Slm

Bizim İçin İnşallah Faydalı Transferler Olmuştur Ben TS Feridunu Aldık Ama Karşılığına Benim Düşüncem Adnan Güngörü Verdik Gibi Geliyor Sezon Sonu Anlaşılan Adnan Ts 'Lu Gibi Biliyorsunuz TS Bize Bir Futbolcu Vermezdi Ne Olduda Şimdi Verdiler Samsunsporu Tuzağa Düşürmesinler

ben bu yazıyı feridun gelince yazmıştım dediklerim çıktı ts bize ne zaman futbolcu verdiki zamanında Adnan seni çok seviyorduk ama yanılmışız takımı bu hale getirip gidiyorsunuz yazıklar olsun size

Tribün_ali

adnan bu sene  zati gidecekti tarbrum olmasa bile başka takıma gidecekti ama tarbrumu tercih ne yapalım imş başarılı olur 55 numaralı formayı giyerr

hasselbaink

bugün öğleden sonra feridunu yeşilyurt mc donaldsda  gördüm. dünkü maç için kutladım. sevndirdiniz bizi dedim. sonra bizde kiralık mısın, sene sonu burda mısın diye sordum. kiralığım aslında sözlemem var ama bu kafayla durmam herhalde dedi.

yönetim krizi çözülmeden işe yarar üç-beş ikiş de uçacak galiba elimizden.

veis

vaybe feridun bile bizi begenmiyor biz yoksa garipmiyiz :lol: