Gökhan Kaba "Gol Benim Isim"

Başlatan MeL_55, 23 January 2007, 19:56:29

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

yaw kardeşim şu yalan haberleri silin şu siteden neresi gol bu adamın yaw bi cacık olmaz ondan bırakın şunu ya tarafatarına hareket çeken adamdan biz ne admin sil şu konuyu gerçekten yaw

Gurbetci Bülent

senin isin takimi satmak senin gibi golcüyü ben .
7 macta bir gol atmaklanmi golcu olunuyor
O pozisyonlari serkan sakat haliylen atardi.
git su takimdan senden gol mol isteyen yok zaten taraftar bugün gösterdi tavriyla anlamadinmi daha kabamisin kazmasin.

Gurbetci Bülent

adam yillardir bu takimda adamda görüyor takimin halini trabrumlarin elline kalmissiz takimi yönetemiyorlar adam icmeyipde neyapsin iyiki esrara alismadi bu kederden

bluegreen55

Serkan Aykut   32 yaşında kendine baksa 3-4 sene daha oynar  200 ler klübünede girer.

Hakan Şükür 40'ına merdiven dayadı hala oynamaya çalışıyo Tanjuyu geçmesine 6-7 gol kaldı bu sene atamayacak anlaşılan seneyede oynayacak Tanjuyu geçmek için.

Birileri Serkan'ı dürtsün silkelensin kendine gelsin Komplex yapmazsa kendine baksa yedekte kalmayı sorun etmezse 3-4 sene daha faydalı olur.

Ayrıca Serkan ve Gökhan Kaba ikilisi forvette iyi bir ikili olabilir.Gökhan Kaba savunmayı dağıtır Serkana Gol poozisyonu yaratır.Gerçi koskoca kaleyi isabetleyemeyen adam serkana nasıl top indircek diyceksiniz ama denemek lazım...

Gurbetci Bülent

Bluegreen sakami yaptin demin GÖKHAN KABA oynasin diye..
o adamin yaninia ronaldoyu koysan fayda etmez nelour lütfen o adami övmeyin lütfen

edmontdante

Alıntı yapılan: "bluegreen55"
Ayrıca Serkan ve Gökhan Kaba ikilisi forvette iyi bir ikili olabilir.Gökhan Kaba savunmayı dağıtır Serkana Gol poozisyonu yaratır.Gerçi koskoca kaleyi isabetleyemeyen adam serkana nasıl top indircek diyceksiniz ama denemek lazım...

bence bodyguardlık yapsın bir yerde

bodensee55

bize yeni golcu lazim  gokhan kalas..lig b de oynar......serkan alkolik erturgul haklyidi..eskisi gibi deeel bence jübile yapsin ..caner ...kistili cok kaciyor....bize adam gibo golcu lazim JARDEL gibi is bitirecek langirt diyor koyacak topa ....

Tamer55

sezon başından beri gökan kaba nın kaçırdığı pozisyonları nın görüntülerini bir araya getirip forvet mevki'inde oynuyan genç futbolculara göstermek gerek 'bakın bu futbolcu forvet mevkinde oynuyor sizde bunun gibi olmayın kaçırmayın diye dersler verilebilir'

55samsunlu55

Alıntı yapılan: "TAMER55"sezon başından beri gökan kaba nın kaçırdığı pozisyonları nın görüntülerini bir araya getirip forvet mevki'inde oynuyan genç futbolculara göstermek gerek 'bakın bu futbolcu forvet mevkinde oynuyor sizde bunun gibi olmayın kaçırmayın diye dersler verilebilir'

yerden göğe kadar haklısın dostum. adam resmen kazma. bu kadar gol kaçıran bir futbolcu görmedim.

edmontdante

Bu pozisyonda golü atacak olan Gökhan KABA.Top Serdar'a gidiyor ve belliki Serdar bunu kafayla içeriye indirecek her halinden belli,Burhan markajda Gökhan KABA bomboş ama odun gibi bekliyor.Burhan markaj'da olmasına rağmen hareketli esnek bir pozisyonda.Bu pozisyonda Serdar'ın bı topu içeriye indireceğini anlamıyor mu bu adam ki direk gibi duruyor ne pozisyon almış ne başka birşey.Tabiki Serdar indiriyor ama bizim golcümüz kendini hazırlamayıp sokakta yürür havasında ceza sahası içinde böyle durunca topa yetişemiyor yada elverişli durumda buluşamıyor.

Bu resim herşeyi ortaya koyuyor zaten.Toptan çok az kenarından anlayan biri bunu çözer

zaten gökhan'dan başka herkes hareketli fotoğrafta.Duran bir tek G.Kaba

NOT:RESİMDE TOPUN NEREDE OLDUĞU PEK ANLAŞILMIYOR.RESMİN SAĞINDA BULUNAN 3 FOTOĞRAFCININ ÜZERİNE DOĞRU ÇAPRAZ BİR KONUMDA GÖRÜNÜYOR.

Tribün_ali

Bu adam beni kac mactır deli ediyor la yolda görsem agzını burnunu s... de bir insan bu kadar mı mal olur ya

bluegreen55

Allah size sabır versin biz yine senede 3-5 maç izleyebiliyoz...

yunanistan şampiyon olunca böyle kazma tarzı futbol stili ve futbolcular moda oldu.topla oynayan teknik becerisi ve gol becerisi yüksek adamların yerine fiziği ve mücadelesi yüksek futbolcumsular prim  yaptılar.
  Neyse yavaş yavaş defansif oynayan takımlar dökülmeye başladı futbol eskisi gibi zevk vermeye başalr umarım.

Turkoman

yaw abi bana bi forma verinde o formanin askiyla bu takimi cikarayim süper lige ya of ooooooooooooooof bu ne böle yaa o forma kutsaldir be angut öküz gökhan.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "Turkoman"yaw abi bana bi forma verinde o formanin askiyla bu takimi cikarayim süper lige ya

Aylardır söylüyorum.(Mal-atya maçından beri)Formayı verin taraftara o aşkla yeminle daha iyi işler yapar.Biraz ruh olsaydı bunlarda bu hallere düşermiydik?Nedir bu terbiyesizlik nedir Allah aşkına?Bu adam topçu felan olamaz.Bu adamdan hiç bişe olmaz

İyi futbolcu olmayı,gol kaçırmayı,beceriksiz olmayı bir kenara bırakın.Hepsine Eywallah.Amma velakin taraftara o hareketi affedilir cinsden değildi.Onun için Gökhan senden bi cacık olmaz.Önce insan ol.Taraftarına el kol hareketi yapma.Sonradan giy o formayı sırtına.O forma kutsal el kol hareketi yapamassın kimseye.Babanın takımı değil bura.O hareketlerinden sonra gözümde bir sinek kadar değerin kalmadı yazıklar olsun sana yazıklar

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"[  

Devre arasında 5 dakika gökhan kaba diye bagıran sizin gruptu.Bir dedigin birini tutsun.

ben kendi adıma konuştum ben bu adamı sevmiyorum gruptakiler seve bilir ben ilgilendirmez ben kişisel fikrimi söledim söyledigiminde arkasındayım