Gökhan Kaba "Gol Benim Isim"

Başlatan MeL_55, 23 January 2007, 19:56:29

« önceki - sonraki »

Renato

Alıntı yapılan: "Sportmen"Gökhan Kaba,Ümit Milli takimda 4´ü resmi maclarda olmak üzere toplamda 6 gol atmis ayrica A milli takimla bir hazirlik maci oynamis bir gol kaydetmis yetenekleri Türkiyedeki üst düzey hocalar tarafindan kabul görmüs bir oyuncudur...
Rizede yasadigi bazi olumsuzluzklar ve ardindan Samsunsporda devam eden o sikintili gecis dönemini atlattigini düsünüyorum..

Futbolcularin yeteneklerini sorgulamak,asagilamak yada yermek morallerinin bozulmasina, kendilerine olan öz güvenin kaybolmasina yol acar...Bunun ne SAMSUNSPOR´a nede Samsunspor taraftarina hic bir getirisi yoktur....

Tamam kardeş haklısında  Gökhan Kaba'yı  yarım sezon seyretmiş biri olarak,bir adımdan atamadığı gollere ,2 metreye atamadığı paslara ve top bile stoplayamadığına tanık oldum.Futbolcuların yetenekleri tabiki sorgulanacak.Büyük ve iddialı sözlerle  buraya gelen  her futbolcudan bu sözleri nedeniyle biz taraftarlar bir şeyler bekliyoruz.Ya büyük konuşmasınlar yada büyük konuşuyorlarsa söylediklerini yerine getirsinler.Sanırım sizin bu yorumlarınız Gökhan Kaba yı seyretmeden yapılan yorumlar.Bugünü saymazsak yaptığı tek olumlu hareket İBB maçında gole giden arapasıydı.Bunun haricinde hiçbirşey göremedik .Zaten Kocaeli maçına kadar yapılan yorumları okursak hemen hemen herkes aynı fikirde birleşmiş.Edmontdante 'nin Kocaeli maçından sonra  Gökhan hakkında yaptığı yoruma katılmamak elde değil.Ne kadar eleştirsekte iyi iş yaptığında takdir etmesini de bilmeliyiz.BU maç inşaallah onun için başlangıç olur ve yanıldığımızı hepimize ispat eder.

Sportmen

Alıntı yapılan: "Renato"
Tamam kardeş haklısında  Gökhan Kaba'yı  yarım sezon seyretmiş biri olarak,bir adımdan atamadığı gollere ,2 metreye atamadığı paslara ve top bile stoplayamadığına tanık oldum.Futbolcuların yetenekleri tabiki sorgulanacak.Büyük ve iddialı sözlerle  buraya gelen  her futbolcudan bu sözleri nedeniyle biz taraftarlar bir şeyler bekliyoruz.Ya büyük konuşmasınlar yada büyük konuşuyorlarsa söylediklerini yerine getirsinler.Sanırım sizin bu yorumlarınız Gökhan Kaba yı seyretmeden yapılan yorumlar.Bugünü saymazsak yaptığı tek olumlu hareket İBB maçında gole giden arapasıydı.Bunun haricinde hiçbirşey göremedik .Zaten Kocaeli maçına kadar yapılan yorumları okursak hemen hemen herkes aynı fikirde birleşmiş.Edmontdante 'nin Kocaeli maçından sonra  Gökhan hakkında yaptığı yoruma katılmamak elde değil.Ne kadar eleştirsekte iyi iş yaptığında takdir etmesini de bilmeliyiz.BU maç inşaallah onun için başlangıç olur ve yanıldığımızı hepimize ispat eder.

Beni yanlis anladin.Elestiri mutlaka olmali.Burda bi sorun yok.Ancak elestirirken bazi gercekleri iyi görmek gerekir..(!)
Takima yeni gelen oyuncular daha önceki kulüplerinde kadro disi kalmis oyuncularsa mutlaka antrenman eksikleri oluyor.Buna birde uyum süreci eklenince takima faydalali olmasi zaman aliyor.Antrenman eksikligini gidermekte görev hocaya ve futbolcuya düsüyor.
Ancak uyum sürecinin kisa sürmesi ve futbolcunun bir an önce takima adepte olmasinda en büyük görev taraftara düsüyor.
Yeni gelen futbolcudan "aninda" büyük isler beklemek,olmadiginda "elestiri" adi altinda hakaret etmek,asagilamak,antrenman sahasi basip anasina,bacisina küfür etmek gibi yanlis davranislarla uyum sürecinin uzamasina yol acarak aslinda kendi takimlarina zarar verdiklerini görmeleri gerekir..
Taraftar yeni gelen oyunculara sabir göstermeli,sahiplenmeli ve onlara sende artik bu takimin bir parcasi,bu sehrin bir cocugusun hissini vermelidir.Bu his o futbolcunun tasidigi formaya olan sevgisini,calisma azmini,kendine olan özgüvenini ve kazanma arzusunu güclendirir.Takimla daha cabuk bütünlesmesini saglar...Taraftar bu bütünlesme ve takim olma ruhunun ortaya cikmasinda en "büyük" unsurdur.
Burdan geriye dönerek herkes kendi taraftar kimliginin SAMSUNSPORa yararmi,zararmi getirdigini sorgulamalidir..
Sonucta duyulan sevgi,harcanan zaman ve gösterilen özveri  SAMSUNSOR icin degilmidir...

piyanist

Gökhan Kaba kardeş gollerine devam etmelisinli senin golcü olduığunu anlayalım.Aslında sezon başından beri Gökhan Kaba dan bişey olmaz diyordum ama Kocaeli maçında beni çok yanılttı.İnşallah böyle devam edersin gökhan.Sen böyle devam et seni baş taçı yapsın bu taraftar

edmontdante

GOL GÖKHAN KABA'NIN İŞİYMİŞ.Diyarbakır maçını izledikten sonra buna gülmek gerekiyor.Adam 2 adımdan topu tribüne gönderdi.2 ADIMDAN GOL KAÇAR KAÇMAZ DEĞİL.AMA GOL BENİM İŞİM DİYEN  adam o topa 2 adımdan allah ne verdiyse vurmaz.Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki "üzerinde stres var o nedenle topa abandı " vs.Buna katılmam mümkün değil.Gol benim işim diyen biri (her kim olursa olsun) öyle bir vuruş yapmaz.Taca doğru vurduğu kafada golün G.Kaba nın işi olmadığını ortaya açıkca koyuyor.

Kardeşim fiziğin iyi gücünde yerinde .Dön sırtını kaleye.Al rakibi arkana millete duvar ol.Gol için oynama.Zaten olmuyor anla artık.Bırak golü yanındakiler atsın.Yapacağın bu kadar basit.Beğenmediğimiz İVANOV bile en azından bunu yapabiliyordu.

bluegreen55

adamın işi olabilir ama işini iyi yapmadığı kesin.
henüz yaşı genç bence başka işler denesin

34 SS 1965

bu adam daha kendını tanıyamamıs kı ben golcuyum dıyo senden en ıyı topu ızleme ol sen taraftar olsun samsunsporun maraton taraftarı ol baska bısey olma ıllede samsunda kalacaksan

körfez55

bırak ALLAH ını seversen GÖKHAN KABA senin neren gol.kaçırğın pozisyonları izlemiyon galiba.hiç mi golcü görmedik..haa bide erol var adamı kasten mi gönderdiler bize anlamak mümkün değil..rüzgar nerey eserse oraya savruıluo..saçlarını uzatana kadar azcxık çalışşyoksa senide tribüne göndermeyi bilir samsunspor taraftarı..

hasselbaink

Gol Gökhan'ın işiyse atom mühendisliği de benim işim :)

Ha, bundan sonra Gökhan gol atamaz mı? Atabilir tabii ama Gökhan golcü değil. Caner kadar bile değil!

Turkoman

gökhandan golcu olursa beden basbakan olur hemde alasi....

south_london

kaçırdığı iki golü ben bile atardım bu kadar kritik maçta bu kadar net goller kaçmaz.

kayacan

Gol senin işin evet işini biran önce yapsan iyi olur.

KaleArkası

Bu adam golcüyse bende UEFA başkanıyım :roll:

V.Terranova

Adam kazmanın önde gideni bence.Futbolcu diyebileceğin hiçbir özelliği yok.Birde gol onun işiymiş,hatta Türkiye onu konuşacakmış (Bu da transfer döneminde söylenen bir bomba işte.).Adamı alırken Türkiye onu konuşacak dersen taraftarda bir şeyler bekler tabiki.Ama Türkiye'nin onu konuşması mümkün değil adam gerçekten kazma.Futbol bunların düşündüğü gibi zor bir oyun değil yeterki sen ne olduğunu ve haddini bil.Kapasitenin üzerinde işleri yapmaya çalışma yapabildiklerini yap bize yeter.Tabiki Diyarbakır maçındaki kaçırdığı golü tarif etmek yada haddini bilmeklme açıklamak mümkün değil.Sezon sonunda da Gökhan KABA yı takımda tutup,patlama yapacak,kilo verecek ve Türkiye onu konuşacak derlerse  artık bizimle dalga geçiyorlar demektir.

Serkan

asama haksızlık ediyosunuz :) bütün türkiye onu konuşuyooooo ama salaklını herkez soruyoo kim o gökhan nerden aldınız dedem atardı o golleri die:S

KaleArkası

Samsunlu1965 Demiş ki

AlıntıBir insan bu kadar mı bencil olabilir yaktın bizi gökhan bunun yerine paftan birini koyun daha iyi oynar

Sevgili Samsunlu1965 Topic kitlendiğinden buraya taşıdım.

Bir kaç bir şey daha ekleyelim.Penaltı kaçar.Kimse bir şey diyemez.Dünyanın en iyi futbolcularıda penaltı kaçırıyor.Ama gel gelelim o kadar posizyonu harcarsan ben senin golcülüğünden şüphe ederim arkadaş.Malasef sezon sonuna kadar Gökhanla idare edecez.Gerçi Gökhan gidecekte yada Gökhan kalırsa yanına daha iyi birisimi alınacak oda merak konusu.Gol yollarında sıkıntı yaşamasak şu anda çoktannnn ilk 2 nin içerisindeydik.Ama Mustafa Hoca ile bu iş olacak gibime geliyor.Önümüzde çok çok çok önemli Akçaabat maçı var.Mutlak kazanılması gerekiyor.Kazanmak içinde gol atmak zorundasınız.O golüde kim atar bilemem.Dikkat edersek takım 2 maçtır 2.yarılarda daha fazla gol posizyonuna giriyor.Aslında ilk yarı Gökhan dinlendirilip ikinci yarının başında sokulabilir.Oda Mustafa Hocaya kalmış.Hem daha Dinamik Gökhan Kaba!!! izleriz belki,heralde,galiba,sanırsam,umuyorum.ummak zorundayız en azından;Ammma velakin çok zor.Gökhanın yerinde futboldan biraz anlayan Samsunsporlu taraftarı soksanız o 6 pas içindeki golü atardı.Demek istediğim nokta Futbolculara SAMSUNSPORLULUK RUHU aşılanması gerekiyor.Mustafa Hoca bile daha gayretli.Adamcağız geleli daha 10 gün oldu ama eminim bu sıkıntılar onunda rüyalarına giriyordur.Bizim nasıl rüyalarımıza kabus olarak giriyorsa...