Celil geri dönmeli mi ?

Başlatan MeL_55, 15 December 2006, 15:09:40

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıCELİL YEŞİL IŞIK YAKTI

Samsunspor'un menfaatleri doğrultusundan elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Kimseye küs değilim. Benim Samsunspor'dan ayrılış nedenim çok farklıydı. Bugün gel deseler, gözüm kapalı gelirim" dedi

CELİL HALK'TA

Malatyaspor ile yollarını ayıran Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, dün HALK Gazetesi'ni ziyaret etti. Gazetemize Samsunspor ve bundan sonraki düşünceleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Celil, içindeki Samsunspor sevgisinin hiçbir zaman sönmediğini ve yanlış anlaşılmaktan korktuğunu ifade etti. Celil, "Samsunspor'dan ayrılış nedenim çok farklıydı. Buradan istemeyerekte olsa gitmek zorunda kaldım" dedi.

YARDIMA HAZIR
Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda kendisinden ne istenirse yapmaya hazır olduğunuda söyleyen Celil, "Malatyaspor'da olduğum sürede sürekli kulağım buradaydı. Kendi takımımdan bile oyuncuları Samsunspor'a gitmeleri için yönlendirdim. Ben böyle bir Samsunsporluyum. Samsunspor'a da küs değilim. Zaman kavga zamanı değil. Takımı kurtarmak adına, elimden geleni yapmaya hazırım. Yeterki istesinler" diye konuştu.

BONSERVİMİ ALIYORUM
Malatyaspor'dan bonservisini bugün yarın alacağını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Benim Malatyaspor ile bir sorunum yok. Kafamda bitirdiğim için orada kalmayı uygun görmedim. Kayseri Erciyesspor başta olmak üzere Ankaragücü ve birçok Süper Lig takımı peşimde. Bana gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye başladım. Gözüm kulağım burada inşallah Samsunspor'u yeniden Süper Lig'de görürüz" dedi. Özgür KALANBAK

veis

yuh ya neden bırakdınız aslanım samsunu derler adama

AllydeenleaR

yönetimin isteyeceğini pek sanmam
ama gelse çok yararı olur

supporter

Alıntı yapılan: "veis"yuh ya neden bırakdınız aslanım samsunu derler adama

engin uzun ali mahir koç gibi trabzonsporlu + futbol cahili kişileri bir kez bile eleştirmeyenlerin anlaması zor.

kayacan

İnşallah gelir Celil en iyi futbolcumuzdu.

gyuksel55

gelse çok iyi olur ama bu yönetim onu istemez celili bu yönetimle düşünmek hayal olur

hasselbaink

Alıntı yapılan: "veis"yuh ya neden bırakdınız aslanım samsunu derler adama

bırakmakla bıraktırılmak arasında farklar vardır. transfer listesindeki hangi oyuncunun Celil'den daha iyi olduğunu söyleyebilirsin hemşerim?

diyelim ki sen haklısın. Celil büyük hata yaptı; takımı sattı falan filan. Şimdi dönmek istiyor; gönlüm Samsun'da diyor. Af da mı edilmesin yani?

Bugün yolda görsen seni heyecanlandıracak bir tane futbolcumuz kaldı mı? Ya da imza isteyebileceğin? Ya da bir resim çekineceğin? Gazeteci olsan röportaj yapabileceğin? İşte Celil o soruların cevsbı olabilecek tek adamdır.

veis

kim istemez celili beyler ben gitmesini kabullenemiyorum.ya ben celilden başkasını tanımayan birisiydim kimse yanlış yerlere çekmesinn.  ben celili sizin kadar seviyorum ama gitmeyecekdi beyler kalacak savaşacakdı.sizin kadar bende istiyorum ama gitmesini ve malatyaya imzasını asla unutamam.

bide suporter benim işim olmaz engin uzunla veya kısasıyla.niye biliyormusun zaten samsunun çocugu degil saydıgın adamlar.elin trabzonlusuna yazı yazmam ben.ama iki tane ts li içinde samsunu bırakmam.

Tribün_ali

Celil gelmesi cok iyi olur ama bizi bırakıp malatyaya gitmesi cok koydu takımda 55 numaralı biri şart oda celil ama yönetim almaz nerde ise yaramaz topcu varsa onu alırlar

Küfürlü mesaj düzeltilmiştir. Bundan sonra küfürsüz mesaj yazarsan iyi olur. / Forum yönetimi

ender

ondan iyisinimi alacaz ve bize faydasi olacagi kesin.bence hic dusunmeden celili getirmek lazim.

cem 55

celil samsunsporu satmıstır kendısını birincı lig de dahil olmak uzere onca kulup isterken para ugruna bizim can düsmanımız malatyaya imza atmıstır.Bizim  celile tepkimiz neden gıttıgı ile ilgili degil gittigi takımla ilgilidir yoksa hicbir samsunspor taraftarının arabasının plakasında bıle ts yazan engın uzun denen sahısı savunup celılı suclamayacagını bılmenız gerekir.Son olarak affedılıp bagıslanacak suclar oldugu gıbı yapılmadan once tekrar tekrar dusunulup yapılmaması gereken hatalar oldugunu celılın davranısınında kanımca affedılmeyecek bı hareket oldugunu dusunuyorum.Bu nedenle celilin   tekrar samsunspor forması giymesıne sonuna kadar karsıyım.

Sempatik Bengülü

bencede celil iyi futbolcu gelmesi takım için iyi olur diye düşünüyorum bu sadece benim fikrim

piyanist

Mesajın Orjinali Silinmiştir Yanlış Anlaşılma Olabilir Diye :!:

MeL_55

celil mecbur gelmesi gerek en iyi oyuncu ! ne zaman gelirse o zaman samsun 1.lige cikar

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Müzisyen_Onur"Evet Zeynep kardeş sana katılıyorum.Onsuz Olmaz bu takım.Artık benimde fikrim oldu :wink:

cehennemin dibine kadar yolun var celil bey bazı değerler var ki satılmaz.....anlayana