Levent Eriş'in Samsunspor.biz ve Spor 55'teki açıklamaları

Başlatan mehmet yılmaz, 12 December 2006, 20:44:49

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Levent Eriş'ten Samsunspor.biz'e transfer açıklamaları

Sezon başında yapılan hatalı transferler

Lig A'nın ilk yarısında sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Samsunspor'umuzda, Teknik Direktör Levent Eriş transfer konusunda sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başında yapılan transferlerde hatalar yapıldığı konusundaki görüşleri yerel basında yer bulan Levent Hoca, ikinci devrede zirve mücadelesi yapabilmek için transfere ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

İşte Eriş'in açıklamaları

Mohammed Ali ile görüşüyoruz. Kendisi tam bizim aradığımız isim. Etkili bir hücum oyuncusu; mazisi ve bugünü ortada. Şu an D.Bakır'ın oyuncusu ve biz perşembe gününü bekliyoruz. Çünkü Perşembe günü kendisine gereken ödeme kulübü tarafından yapılamazsa şartlar bizim lehimize dönecek. İnşallah alırız M.Ali'yi. Yanında bir Burhan da düşünülebilirdi belki ama Burhan'ı bize vereceklerini hiç sanmıyorum. Mukavele şartları daha farklı onun.

Cenk'in isim geçiyor yerel medyada. Cenk gibi bir oyuncuyu istememek düşünülemez bile. Çok beğendiğim bir oyuncu. Ancak Erciyes'teki son değişikliklerden sonra onu kaptan yapmışlar. Hiçbir yere bırakacaklarını sanmıyorum.

Ünyespor'lu Seyidhan'ı alacağız. Fakat kendisi direkt oynayacak bir isim değil. Transfer komitesinin belirlediği genç ve kabiliyetli bir oyuncu. Alternatif olarak düşünüyoruz onu. Samsunspor'un geçmişte de bulup çıkarttığı genç oyuncular gibi tıpkı.

Forvet hattında ciddi sıkıntımız var. Mohammed Ali'nin haricinde Elazığspor'lu Erman Kılıç'la da ilgileniyoruz. Erman benim genç yaşta keşfettiğim bir isim. Gol ortalaması çok yüksek ve Elazığ'da el üstünde tutuluyor. Ama aramızda vefaya dayalı bir münasebet var; bu yüzden ibre bizden yana. Erman Kılıç'ı tanımayanlar bir araştırsınlar, istatistiklerine baksınlar lütfen. O zaman çok iyi bir forvet olduğunu göreceklerdir.

Geçen sene Altay forması giyen ve bu sene de Konyaspor'da oynayan bir başka hücum oyuncusu Ufuk Ateş'le de ilgileniyoruz. Hava hakimiyeti olan golcü bir oyuncu Ufuk.

Medyada çıkan listede bazı yanlışlıklar var. Mesela orada Emin ve Barış'ın da isimleri var. Ama onları kadroda tutacağım. İbrahim, Marciel, Serkan Özdemir, Fatih ve Petkov ile yollarımızı ayıracağız. Daha önce kadro dışı kalanlar aynı şekilde devam edecek; herhangi bir af söz konusu değil! Gökhan Kaba konusu ise diğer forvet transferlerine göre şekillenecek. Halen "bir ihtimal" düşüncesi var Gökhan için.

Eskişehirsporlu Serkan Rençber de alternatiflerimiz arasında. Buradaki maçta sahanın en iyisiydi. Yıllardır da futbol piyasasında olan başarılı bir oyuncu. Bizim orta sahada birbirine benzer özelliklere sahip oyuncularımız var. Daha fazla gole dönük oynayacak orta saha elemanları lazım bize. Serkan da bu adaylardan bir tanesi.

Petkov'un mevkiinde gerekirse Emre Balak'ı oynatırım. Petkov memur zihniyetiyle oynuyor; çok umursamıyor yenilgiyi ya da galibiyeti.

Burası Samsunspor... Bana halı sahada oynuyormuş gibi davranan oyuncular lazım değil! Maalesef sezon başında yapılan hataların bedelini ödedik. Görüştüğümüz oyuncular bunlarla sınırlı değil tabii ki. Gelişmeleri taraftarlarımızla paylaşacağız.

Samsunspor.biz / 12.11.2006

Kerem55 kusura bakmasın, transfer topicine eklemiş bu görüşmeyi ama bana arada kaybolmaması için burada okuyup yine transfer bölümüne yorum yazmak daha mantıklı geldi.  

http://www.samsunspor.biz/viewtopic.php?t=2417&start=100

Takdir adminin...

bengülü

ben burda sayın levent eriş hocamıza güveniyorum inşallah dediklerini yönetim anlayış gösterip de güzel transferler yapacaklardır gerçekten erişin transfer listesi çok iyi keşke alabilsek m.ali gibi isimleri falan tabiki forvetle işimiz bitmiyor iyi bir orta saha ve kanat oyuncularımızada ihtiyacımız inşallah her şey transferler istediğimiz gibi olur ve samsunspor 2.yarıda fırtına gibi eser
röpartaj için  emeği geçen arkadaşlarımıza tşk ederim

veis

vallaha adam çok güzel konuşmuş transferlerdede erken davranıp adamları kampa yetiştirirse bu adam bizi süperlige çıkarır.yeterki yönetim bi dedigini iki etmesin.

oğuzhan55

Levent hoca iyi konuşmuş ve artık topuda ayağından çıkarmış.İnşallah yönetim Levent Eriş'ten gelen bu pasla etkili bir atak yapar.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "bengülü"röpartaj için  samsuni kardeşime ve emeği geçen arkadaşlarımıza tşk ederim

bana niçin teşekkür ettiğini anlayamadım. ben sadece anasayfadan kopya yaptım. emeği geçenlere ve bazı konularda bilgi sahibi olmamıza vesile olanlara ben de teşekkür ederim.

Mohammed Ali transferi gerçekten çok iyi olur. bu sezon 15 gol attı. Lig A standartlarının çok üzerinde bir forvet. İki sezon önce de Sivasspor kaptanıydı ve takımın Süper Lige çıkmasında birinci derecede etkili olmuştu. Ufuk ve Erman hakkında çok da malumatım yok. Ancak hoca ısrarla istediğine göre vardır bir bildiği.
Petkov'u gönderdiklerine göre sağ beke iyi bir isim bulacaklar demektir. Röportajı yapan arkadaş keşke Şekerspordaki Evren Turhan'ı da sorsaymış.

Artık beklemekten ve yeni kadroyu görmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Bu zamana kadarki takım L.Erişi'in eseri değil diyorduk artık sorumluluk Levent Hoca'ya ait. İnşallah hem kendi sevinir hem bizi sevindirir!

ngonge

AlıntıPetkov'un mevkiinde gerekirse Emre Balak'ı oynatırım. Petkov memur zihniyetiyle oynuyor; çok umursamıyor yenilgiyi ya da galibiyeti.

çoook ararsın levent hoca petkov u. en son memur diye gönderdiğimiz yedek adam hakkı hocaoğlu sivas ta idol oldu.

veis

ngonge artık top hocada ve güvenmekden başka bi şansımız yok memur diyorsa o bizden daha yakın oldugu için vardır bi bildigi belki soyunma odasında çok rahat davranıyordur.yeterki yerine adam alsın.

timofte

Alıntı yapılan: "ngonge"çoook ararsın levent hoca petkov u. en son memur diye gönderdiğimiz yedek adam hakkı hocaoğlu sivas ta idol oldu.

öncelikle röportajda emeği geçenlere teşekkürler. Petkov konusunda ise Ngonge gibi düşünüyorum. Hemen hemen tüm maçları izleyen biri olarak Petkov'un umursamaz bir tavır içinde olduğunu görmüş değilim. Son haftalarda formu biraz düşmüş olsa da, takımdaki az sayıdaki profesyonelden birini kaybetmeyi mantıklı bulmuyorum. Dikkate alınması gereken diğer bir husus da; Petkov'un oynaması gereken mevki stoper olduğu halde, sağ kanatta zaafiyetimiz olduğu için sağ bek oynatılması..

since1965

herkes sucu birbirine atıyor yeni gelen ondan öncekine eskide ondan öncekine trasnferde herkes birbirinie suç atıyor.

olan Samsunsporun parasına ve Taraftarına oluyor

siz böyle devam edin biz alıştık.

piyanist

Since1965'e katılıyorum.Nedense olan hep bu takıma ve Taraftarına oluyor.Bu işte en suçsuz taraftar sıkıntısını yine taraftar çekiyor.Bu işte kim sorumlu bilmem ama bizleri bu kadar sıkıntıya sokan kişiler hesabını vermeli

lucapicola

Röportajda emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bilgileri direkt hocanın ağzından öğrenmek çok iyi oluyor.Düşünceleri çok iyi .İstediği oyuncular inşaallah alınırda takım yoluna girer.İlk 6 ya girersek ve de takım çok iyi hava yakalarsa buradan da süper lige çıkabileceğimizi düşünüyorum.

piyanist

Arkadaşlar eğer iyi bir takım olursak Bazı hesaplamalr yaptım.Eğer mükemmel bi takım oluşturursak 34 puan toplarız.Pu 34 puan zor değil.Gerçek Samsunsporun bu 34 puanı çok rahat toplaması lazım.20 Puanımız var yapar 54 puan.İlk 2'yi zorlarız yeterki inanalım.Sevgili canikli Senle biz yönetime girelim en iyisi sen tarnsfer yaparsın bende taktik  bu işi başarırız   :wink:  :wink:

Saygılar.Hesap ortada alınacak 10 galibiyet 4 beraberlik neden olmasın.Yeterki biz Samsunspor gibi oynayalım

Tribün_ali

Artık güvenemiyorum fazla kim bize garanti verirki bu takımın süper lige cıkacagına artık bunalar boş bu sene cıkamayız

hasselbaink

L.Eriş az önce biten programda Kanal S de idi. Umut dolu mesajlar verdi ancak transfer konusunda hedefteki adamlarda sapma olacağı izlenimini edindim. Eğer, ciddi anlamda sağlam transferler yapılamazsa hayalci olmaya gerek yok.
ayrıca kadro dışı kalanlar için de Kerem hariç hiç olumsuz birşey söylemedi. ( Kişilik olarak ) Bence bu da eldeki malı kötülememe staratejisi. Birileri almalı onları...

O.YILMAZ

Alıntı yapılan: "Müzisyen_Onur"Arkadaşlar eğer iyi bir takım olursak Bazı hesaplamalr yaptım.Eğer mükemmel bi takım oluşturursak 34 puan toplarız.Pu 34 puan zor değil.Gerçek Samsunsporun bu 34 puanı çok rahat toplaması lazım.20 Puanımız var yapar 54 puan.İlk 2'yi zorlarız yeterki inanalım.Sevgili canikli Senle biz yönetime girelim en iyisi sen tarnsfer yaparsın bende taktik  bu işi başarırız   :wink:  :wink:

Saygılar.Hesap ortada alınacak 10 galibiyet 4 beraberlik neden olmasın.Yeterki biz Samsunspor gibi oynayalım

Gerçek Samsunspor bana göre 17 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik alacak bir Samsunspor değil! Senin değişine göre 54 puanla 2.liği kovalarız. Bana görede 54 puanla biz ancak ilk 6 yı kovalarız. Biz ancak 15 galibiyet şartıyla 2.liği kovalayabiliriz.

İst.BB. selamını sölese 6 galibiyet 4 beraberlik alır zaten... olur 54 puan   :roll: