Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

salihcakir

Serdar'ı geçenlerde BJK tv'de yayınlanan mazi maçların birinde sonradan oyuna girince, bizde de ismi gündemde olduğu için seyrettim. gerçekten çok yetenekli. son durumu nedfir bilmiyorum. ama kumaşı çok iyi. girdiği maçta sağ açıktı. sanırım bizde de o mevk için düşünülüyor. umarım bu transfer gerçekleşir. çok faydalı olur kanaatindeyim. hem hızlı hem de klas bir oyuncu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

jean

takim iyice genclesti ikinci ligin kadrosuda bu zaten hayirlisi su ikinci yari baslasin

ALI55

arkadaslar serdar ozkanı 6 aylıgına kıraladık hadi hayırlı olsun olmasınada bızeee golcüüüüüüüüüüü
lazımmmm golcüüüüüüüüü acilen hemdeee ikinci yarı başlıyacak forvet yokkkkk takımda

Amsterdamli

Hayirli olsunda, bu sene iyi dikis tuttursak bile seneye cokeriz. Butun adamlarin kontrati sene sonu bitiyor yada kiralik geldiler.

Samsunsporun gelecegi emin ellerde diyerekten futbolculara 1,5 senelik imza attiranlar bana gore biraz yaniliyorlar.

MeL_55

AlıntıMUSA'NIN TRANSFERİ OLMUYOR

Kırmızı-Beyazlı ekibin, Serkan Özdemir ve Musa Aydın takası Sakaryaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ın görevine son verilmesiyle çıkmaza girdi

BULAK ÖZDEMİR'İ İSTİYORDU
Samsunspor'da Musa Aydın transferi çıkmaza girdi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ın görevine son verilmesiyle birlikte Serkan Özdemir ve Musa takasıda suya düşmüş oldu. Teknik Direktör Bulak'ın Serkan Özdemir'i ısrarla istemesi sonucu böyle bir takasın olabileceği ihtimalı üzerinde duran Samsunspor, bu son gelişmeyle birlikte bu transferin gerçekleşme şansının sıfır olduğunu açıkladı.

veis

sözleşme süresi çok az zafer gibi 1.5 yıllık olması önümüzdeki sene içinde çok iyi olurdu.şimdi zaten bi vurdumduymaz takılır.

veis

bide transfer dönemi başlamadan önce bu takıma beyin lazım diyorduk bu beyin zafer demeyin bana sakın.

ngonge

Alıntı yapılan: "veis"bide transfer dönemi başlamadan önce bu takıma beyin lazım diyorduk bu beyin zafer demeyin bana sakın.

erol kapusuz olacak heralde.

ama bence ortasaha iyi oldu gibi serdar özkan da iyi oyuncu. bizden başka konya da ısrarla istemişti onu.

jean

fen degil sanirim insallah yararli olur

veis

umarım engonge haklı çıkarsın çünkü zaferde bile uzun sözleşme yöntemi seçildi.ve erkenden iç transferlere başladılar sanırım bu sene süperlig heyacını yok yönetimde.

MeL_55

AlıntıSİNAN'DA KARAR GÜNÜ

Kırmızı-Beyazlı ekip, Beşikaşlı Serdar Özkan'dan sonra şimdi de Vestel Manisaspor'un golcü oyuncusu Sinan'ın transferini bitirmek üzere

CEVAP BEKLİYORLAR

Samsunspor, transferde bombaları birer birer patlatıyor. Beşiktaşlı Serdar Özkan'ın transferini bitiren Kırmızı-Beyazlılar, şimdi de Vestel Manisaspor'un golcü futbolcusu Sinan'ın işini bitirmek üzere. Bu oyuncuyla her konuda anlaşan Samsunspor'un V.Manisaspor Kulübü ile aradaki ufak pürüzleride giderdiği ve bu takımdan yarın akşam kesin bir cevap beklediği açıklandı.

ÇALIŞIYORUZ

Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, "Hocamızın istediği oyuncuları almak için elimizden geleni yapıyoruz. Transferin son gününe kadar bu konuda çalışmalarımız devam edecektir. İkinci yarıya güçlü ve hedeflerine ulaşacak bir takım oluşturmanın gayreti içindeyiz. Tüm gayemiz ikinci devrede taraftarlarımıza başarılı bir takım izletmek" diye konuştu. Özgür KALANBAK

veis

bu adamı tanımam etmem ama levent hoca eski takımı oldugundan tanıyordur diye düşünüyorum hem bi forvet daha lazımdı o yüzden iyi oldu.ama bana kalırsa takımı yönlendirecek oyunkurucumuz halen yok.

bengülü

Kırmızı-Beyazlı takımda yeni transferlerin forma numaraları belli oldu. Buna göre, 55 numaralı formayı Altay'dan transfer edilen Erol Kapusuz giyecek. Burhan Coşkun(99), Zafer Şakar(85), Ömer Ateş(39), Serdar Özkan (34), Turgut ise (36) numaralı formayla sahaya çıkacak. Forma numaralarının federasyona bildirildiği öğrenildi.

SAMSUNSPOR'U SEVİYORUM
Transferin gözde isimlerinden Erol Kapusuz 55 nuramalı formayı taşımanın ayrıcalık ve sorumluluk olduğunu belirterek,"Öyle özellikle seçilmiş numara değildi. (Giyermisin) dediler, bende hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Ancak, bu formanın özelliklede 55 numaranın ağırlığını biliyorum. Benden önce Celil giymiş. Formamın hakkını vereceğim" diye konuştu.

veis

ne alakalı 2 günlük erol 55 numarayı giyecekmiş

berusa55

bence helal olsun erola!kırk yıllık samsunlular 55 giymezken adnanı caneri serkanı 55i akıllarına getirmezlerken adama giyer misin bu formayı dediler adam seve seve diyor!valla helal olsun!