İsmail Başkan'ı beğenmeyenler nerdesiniz?

Başlatan istanbul grubu, 03 December 2006, 18:40:12

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "Rentboy"
Adnan Ölmez'e verdikleri desteği İsmail Uyanık yönetiminede verselerdi ya.Ama gittiler elin trabrumlusuna bu paranın iki katına tekabül eden bir kaynak aktardılar.Samsunun öz be öz evladına böyle ayrımcılık yapılırken Allahın trabrumlusuna paraların akıtılması gerçekten üzücü bir olay.Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?

Bu konuda haklısın.Üzülerek öylüyorum ama İsmail Uyanığa destek yerine köstek olundu,adamın arkasından resmen kurşun atıldı.Bende olsam Sayın İsmail Uyanık gibi davranırdım.Bu adamın hizmetlerine karşılık gördükleri ayıp bişey.

veis

arkadaşlar bu konu bende kapanmışdır ben adamı sevmiyorum ve bi seçim olursa ozaman konuşurum.supporter veis gibilere derken ben allahın ismail uyanıgını senin gibi sevmek zorunda degilim dostum bunuda bi kenera yaz olurmu.

supporter

veis burası kabadayılık yeri değil sözlerini ölç de yaz
allahın ismail uyanığı gibi laflara gerek yok mesele bitti diyorsun aynı topice tekrar tekrar
küçümseyici üslupla yazıyorsun
ayrıca veis gibiler değil veis gibi kişiler dedim arasında fark var düşünürsen.
ben de hastası değilim sana da sevmek zorundasın diyen yok  ama saygılı olmaya mecbursun.
Rentboy cevabı verince dediğin laf havada kalıyor bu sefer de başka taktiklere giriyorsun ayıp oluyor

Tribün_ali

Veis kardeşim senin ne alamadıgın var ismail babayla onlaa konuşurken dikkatli konuş sevmesen bile SAMSUNSPOR başkanlarındandır saygı duymalısın

bengülü

veis kardeşim ağzını topla ben şu ana kadar kimseyle böyle konuşmadım nedir senin uyanıkla ne derdin var açık açık konuşta biz de bilelim kimse uyanık'a laf söyletmem bunuda herkez bilsin

south_london

Alıntı yapılan: "veis"arkadaşlar bu konu bende kapanmışdır ben adamı sevmiyorum ve bi seçim olursa ozaman konuşurum.supporter veis gibilere derken ben allahın ismail uyanıgını senin gibi sevmek zorunda degilim dostum bunuda bi kenera yaz olurmu.

veis güzel ve akıllı konuş çok göze batıyorsun.

hasselbaink

bak veis kardeşim. kimse kimsenin hislerine karışamaz seni anlıyorum ama cümleyi şöyle kursaydın daha iyi olmaz mıydı?
" ben ismail uyanık'ın yaptıklarını başarılı bulmuyorum. bundan sonra da Samsunspor'a faydası dokunacağını zannetmiyorum." kimse sana birşey demezdi.

bugüne kadar i.uyanıkla ilgili tartışmalara hiç bir şey yaznmadım. Uyank döneminin birçok eksiği olduğunu düşünenlerdenim. Onun başkanlığı bir üst sınır değildir. Daha iyisi yapılabilir. ancak gerek ondan öncekiler "arslan çınar-hakkı tomaç- gerek ortadaki -y.ziya yılmaz- (bld.cilik adına alkışlarım kendisini) gerkese ondan sonrakiler a.ölmez-m.bşoğlu- maalesef Uyanık'a rahmet okutmuşlardır.

Olanca noksanına rağmen sanayi desteği olmayan, siyasilerden ambargo yiyen, ömrü boyunca stada gelmemiş adamlardan bile eleştiri alan Uyanık döneminin kendi çapında bir kahramanlık olduğunu söyleyebilirim.

Bunu o günlerde anlamadıysak bile şimdilerde iyi anlamış olmamız lazım.

yönetici

"Sevgide serbestiyet, ama saygıda mecburiyet vardır."

Hele de 12 yıl Samsunspor'a hizmet etmiş bir insandan söz ediyorsak..

Sevip sevmemekte, beğenip beğenmemekte ise herkes hürdür. Beğenmeyenler bugünü mü beğeniyorlar bilinmez ama,  elbette bu camiada işler bu şekilde gittiği sürece bu konu da gündeme gelecektir.
Yine de birbirimizi kırmama adına bu konuyu şimdilik kapatmakta yarar var..

yönetici

Tartışma gereksiz uzamasın diye topic kilitlenmişti ancak Sn. Tunç Güvenoğlu yazmak istediği şeyler olduğunu belirterek kilidin kaldırılmasını rica etti. Biz de kırıcı olmadan tartışılması dileğiyle topici açıyoruz..

tunç güvenoðlu

Sevgide serbestiyet, ama saygıda mecburiyet vardır."
lütfen artık bu tartısmayı bırakalım.
samsunsporda görev yapmış bütün başkanlar için sevmesek dahi saygıda kusur etmeyelim.
bilin ki günahı ve sevapları ile isimlerinin önünde hep eski samsunspor başkanı yazıyor.
LÜTFEN ARTIK ESKİ BAŞKANLARIMIZI DA BİRBİRLERİ İLE KIYASLAMALIM.HERKESİN DEĞERINI KAYBETTIGIMIZ ZAMAN ANLIYORUZ.(İSMAİL UYANIK GİBİ)
ÖZELLİKLEDE BU KİLİD ACTIRMAMIN AMACI BENDE AİLE OLARAK TRABZON KÖKENLİYİM.BURDA YAZAN Trabzon KELİMESİ DİR. LÜTFEN SİZLERDEN RİCA EDİYORUM Trabzon KELİMESİNİ TRABZONLULARI SEVMESENIZDE KULLANMAMANIZ. emin olun ki aynı fikirlerde olmasakta sizleri inanın seviyorum.uzun süredir yazmıyordum yine yazmamaya devam edecem .