Caner İlk Yarıyı Kapattı :(

Başlatan piyanist, 28 November 2006, 12:34:03

« önceki - sonraki »

piyanist

Gençlerbirliği Oftaş karşısında topsuz alanda 17.dakikada olduğu yere yığılan golcü futbolcu sahayı acılar içinde terk ederek, tedavi altına alındı. 19 Mayıs Tıp Fakültesi'nde MR'ı çekilen genç futbolcunun sol arka adelesinde yırtık ve ödem oluştuğu tespit edildi. Samsunspor'un golcu futbolcusu Caner Altının, Türk Telekom Lig A'nın ilk devresini kapattığını söyleyen kulüp doktoru, Caner'in çok üzgün olduğunu söyledi.

s_uzunkaya

adam gibi 2 santrofor almak için iyi bi zamanlama oldu bence...hayırlısı

lucapicola

Bu çok kötü oldu.Zaten zor gol atıyoruz.Devre arası transfer şart.Hareketli bir santrafor lazım.

bengülü

zaten forvetimiz yok tu çok üzüldüm canere  formundaydı geçmiş olsun olsun caner

Tribün_ali

acilen forvet almalıyız tek sorun forvette ve defansa en az iki takviye

erhan55

mactan sonra kendısıyle gorustum cok uzgundu gercekten ve acısı yuzunden okunuyordu.altın cocuk ınsallahcabuk ıyılesır.

MeL_55

2 hafta kaldi o iki haftayi da serkan idare eder insallah sakat sakat

O.YILMAZ

Caner'e gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Transfer konusuna gelince bize 1 forvet, 2 kanat, 1 oyun kurucu mutlak lazım. Bunlarda sıradan oyuncular değil gayet iyi oyuncu olması lasım bence.

piyanist

Alıntı yapılan: "O.YILMAZ"Caner'e gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Transfer konusuna gelince bize 1 forvet, 2 kanat, 1 oyun kurucu mutlak lazım. Bunlarda sıradan oyuncular değil gayet iyi oyuncu olması lasım bence.

Eyvallah Kardeşim.Çok Haklısın.Öyle Iyuncu Alacaksın Ki Adam Yırtacak Ben Geçmiş Konularda Dedim ''AÇ OYUNCU ALACAKSIN''

Alemci İsmail

Arkadaşlar haftalardır yazıyoruz ilk yarı bitti derken sezon da bitecek ama Caner hala iyileşmedi mi bilen yok mu?

AllydeenleaR

ben sezonu kapattı diye duymuştum bir yerden ama başka birinden de idmanlarda düz koşu falan yapıyor diye duymuştum

Alemci İsmail

İnşallah bir an evvel iyileşir de takımın gol ihtiyacını giderir.Şu sıralar Caner'e çok ihtiyacımız var,hadi Altın Çocuk hemen iyileş.

bodensee55

caner

sana sesleniyorum ne bicim sakatlik bu

takimin sana ihtiyaci var sen van bastenide gecdin beeeee.....

kendien ceku duzen ver adam ol ..kendine bak...

Sportmen

Alıntı yapılan: "bodensee55"caner

sana sesleniyorum ne bicim sakatlik bu

takimin sana ihtiyaci var sen van bastenide gecdin beeeee.....

kendien ceku duzen ver adam ol ..kendine bak...

Adamin caprazlari kopmus siz hala, nerdesin? iyiles bir an önce muhabbetleri yapiyosunuz..
internet var elinizde,ona buna sallamak icin kullanacaginiza biraz arastirin okuyun bakalim caprazbaglarindan sakatlanan bir futbolcunun sahalara tekrar dönmesi kac ay sürüyomus.
Adam sezonu kapatmis dünyadan haberiniz yok birde taraftarim diye geciniyosunuz..

oğuzhan55

Sakat adamlardan da medet umuyor hale geldik.Caner sanki oynamaya başlasa ne kadar faydalı olacak?Bu saatten sonra haftalardır ağır bir sakatlık geçiren futbolcu oynasa bile kendini zorlayarak sakatlığını tekrarlatmaktan başka bir şey yapamaz.İyisi mi Gökhan Kaba'nın vuruşları nasıl düzelir onu konuşalım.En azından sakat değil ayakları tutuyor.