Tribünde olay çıktı !!

Başlatan fanatik, 19 November 2006, 18:25:01

« önceki - sonraki »

fanatik

Arkadaşlar maçın son dakikalarında söğütlübahçelilerin yaptığını gördünüz mü birde taraftarız derler insan hiç kendi stadının koltuklarını söküp sahaya atarmı şimdi onların yüzünden kulüp ceza alacak tamda Malatya maçı öncesi böyle şey yapılırmı böyle taraftarlık olmaz

Başlık değiştirilmiştir. Arkadaşlar eleştirinizde yerden göğe kadar haklı da olsanız
ağır sözlerden kaçınalım.
Forum yönetimi
..

Sadece Samsunspor

evet ya ne güzel maç seyrediyorduk son dk.larda ettiler maçın içine olmazki böle - bide farkındaysanız gol yemeden önce oldu bu olay dediğiniz gibi hiç taraftar kendi takımının malına zarar verir mi :?:

Tribün_ali

ne güzel öndeydik takıma destek olcaklarına köstek oldular inşallah sorun biter de uzamaz

fanatik

Yenilen beraberlik golünün tek sorumlusu kendilerini taraftar sanan bu insanlardır hangi yüzle çıkıp Samsun da dolaşacaklar.

çerkez55

canları sıkıldı diye kırmamışlardır bi sorun olmuştur elbette

55samsunlu55

Alıntı yapılan: "çerkez55"canları sıkıldı diye kırmamışlardır bi sorun olmuştur elbette

hiçbir sebep, hem de bu takım galipken koltukları kırıp kavga ederek ortamı germe sebebi olamaz, bunları yapanlar da samsunsporlu olamaz. bu takımın bu hazin sonu yaşamasının tek sebebi bu kavgayı çıkaranlardır

supporter

Bu olayda stattaki herkes olay çıkaranlara öfke duydu.
Bunun savunulacak bir tarafı yok, Samsunsporlu olmayan bile takıma böyle zarar veremezdi. Fakat şu da var ki diğer bölümlerdeki taraftarımız tam anlamıyla gözlemci-izleyici gibi maç seyrediyor. Yine o dakikaya kadar kavga eden gruplar takıma destek veriyordu. Haftaya da Oftaş maçına onlar gidecek. Ama elbette günü rezil ettiler. Adeta takımın önüne taş koydular. Bunları asla bu rezaleti savunmak için değil ama farklı boyutları ortaya koymak için yazıyorum.

hasselbaink

bir arkadaş da can sıkıntısından sahaya girdi
hem de tam gol pozisyonu yakalayacakken!

o tribünlerde olanlar seebini yazarsa biz de öğrenelim
bir takım ancak bu kadar sabote edilebilirdi
hiçbir sebebi de olamaz bu işlerin.

supporter

şirinler1965 kardeş sen de buradaki herkes tek bir kişiymiş gibi yazıyorsun.
sana katılan senin gibi düşünen hiç mi yok mesela..
mesele uzatmak değil bu yanlış bir olaydı ve takıma zarar verdi söyleyen bunu söylüyor ama elbette mesele nedir bilmiyoruz ne olursa olsun takım zarar gördü zaten ŞİRİNLER'le ilgili bir şey değil ve evet hepimiz sinirliyiz çünkü hepimiz Samsunsporluyuz

supporter

Ya şimdi bu söğütlübahçeliyiz in yazısını da okudum da onun da haklı olduğu taraflar var. böyle konuların tartışılmaması uzatılmaması gerekiyor gerçekten de.
bu olaydan zaten herkes alması gereken dersleri almıştır herhalde

bluegreen55

tamam güzelde yaptığınız güzel şeylerden bahsetmişsiniz bir lafımız yok taraftarlığıınıza.

takım galipken kendi kendilerine küfürleşip birbirine giriyosunuz olaylarda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz olayın suçlusuda siz olmayabilirsiniz ama kimsenin o sahaya atlamaya hakkı yok..
   önce maç bitsin sonra tepkinizi gösterin ne yaparsanız yapın ama bir maç bitsin..

sahadaki futbolculara destek vermek için geliyosunuzböyle bir durum onları tedirgin eder..
neyse olan oldu ama bundan sonrası için birşey söyleyeyim

meselaa bu olay gibi takım galip durumdayken tribünler arası bişeyler oluyo  yaptığınız bir tezahürata bir grup katılmadı diye orayı yuhalıyosunuz falan bunlarda takımın konsantrasyonunu bozar... yani her stadta olan şeyler ama bizim stadta olmasın temennisi ile söyledim...

supporter

Demek istediğini anlıyorum haklısın ama biz de müşteri değiliz belki yaş ilerleyince evlenince grupların içine giremeyecek insanlar oluyor, bunlar taraftarlığından Samsunsporluluğundan bir şey kaybetmez.

Ve takım zarar görünce yanlış olduğunu gördüğü bir şeyi söylemesinden rahatsız olacak bir şey yok..

Ama elbette seyircinin içinde "taraftar" olmayan hava sıcakken öylesine maç izlemeye gelen, yağmurda çamurda gelmeyen, hatta başka takımı tutan da çıkabilir işte bunlar müşteridir.

Yoksa bağırana destek verene saygılıyız yanlış anlaşılmasın .. Ve ne olursa olsun bunlar gerçek taraftardır.

Uzatmak için söylemiyorum burada zaten hepimiz aynı renklere gönül vermişiz, kardeşiz zaten ilk mesajımda da bu olayları bir yana koyup takımı her yerde destekleyen taraftarların değerinden bahsetmeye çalıştım

Herkes olaydan ders çıkarmıştır inşallah bir daha yaşanmaz çünkü takımımız zarar görüyor..

hasselbaink

ben müşteri değilim ramazandaki o yağmurlu altay maçı da dahil her maçına gidiyorum Samsunspor'umun. Yaşım itibarıyla gruplara katılamıyorum. Biz deplasman yaparken sizler ilkokula gidiyordunuz, şimdi yaşımız ilerledi deplasman yapamıyoruz diye müşteri mi olduk?  bu nedenle herkesi aynı kefeye koymamak lazım. bu arada nikim Canikli ama hiçbir grupla ilgim yok!

Bugün kafkaf çarşılı bir arkadaşımla görüştüm. bana dedi ki ne ilginç tribünleri var samsunun. birbirlerinin önünü kesiyorlar. Valla sahaya giren çocuktan Allah razı olsun.

şimdi bu adam böyle diyorsa benim de sitem etmeye hakkım var bir Samsunspor taraftarı olarak.

Bu takım için biz de maddi-manevi fedakarlıklar yaptık; yapacağız da. Ama hiçbiri Samsunspor'umuza zarar verme hakkını bize vermez.

supporter

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"ŞİRİNLER ile ilgili bişey yok ben yine kavga ediyom millet ile  :oops:  :oops:

TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR

estafurullah senin söylemek istediklerini anlıyorum
ayrıca kavga olurken Şirinler'in tribünü toparlamak için tezahürat yapması çok güzeldi
kavga değil burada dertleşiyoruz kaçan iki puanın arkasından..

55samsunlu55

kendi takımına böylesine avantajlı olduğu halde ve hiçbir neden yokken zarar veren taraftar ilk defa gördüm. bir de haklı görünmeye çalışmayın lütfen