Lig A 14.Hafta | SAMSUNSPOR 1-1 Karşıyaka

Başlatan ahmet, 13 November 2006, 18:47:34

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"bu maçta belediye evleri tarafında oturan ve birbirleriyle kavga eden taraftar bozuntularının yüzünden kaybettik puanları. tam kaleye çaprazdan şut çekecekken ceza sahasına bir tane zibidi girdi, oyun durdu. gol olma ihtimali çok yüksekti. üstüne üstlük maç bu yüzden uzadı ve golü de yedik. taraftarların kavgasından dolayı bizim oyuncular da bocaladılar. bunlar bir daha maça gelmesinler, çünkü samsunspor taraftarı değilller. yazıklar olsun!!!

aynen öyle... ya tam gole gidecektik aptalın biri sahaya girdi. kimse bana şu sebepten oldu bu sebepte oldu demesin. Olan Samsunspor'a oldu!

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

edmontdante

İlk söylemek istediğim Karşıyaka'nın bu güne kadar Samsun'a gelen en zayıf takım olduğu.Adeta amatör bir takım gibi.SAMSUNSPOR bu takımdan 5 gömlek üstün bir takım ama takım 90 dakika boyunca hiç bir şey yapmadı.Yapamadı demiyorum yapmadı.Futbol adına sahada bir şey yapmaya çalışan tek  futbolcu S.DÖKME idi.ve birde  KENAN.O da mevkii itibarıyla zaten futbol için bir şey yapacak nitelikte bir oyuncu değil ama canla başla  savaştı ve alllah ne verdiyse ortaya koydu.

Tahminim bunun nedeni takımın Karşıyaka dan çok üstün olduğunu bilmesi ve nasıl olsa maçı alacağını düşünmesi.Ve  hal böyleyken 1-0 ı yakalamış olması.Aslında bu düşünce doğru çünkü Karşıyaka gerçekten çok zayıf bir takım ve SAMSUNSPOR karşısında gol yapacak gücü olmadığı da ortada .Ama bu OYUNUN ADI FUTBOL.Sallapati bir şut gider bir şekilde gol olur kaldı ki aynen  öyle oldu.

Taraftar gruplarının kavgasına gelince anlamak mümkün değil.Biz  kendi içimizdeki hesaplaşmaları ve yarışı bitirememişiz bir de kalkmış başarı bekliyoruz.Kavga  edene kadar takıma destek olsak onlara son  anlarda güç verebilsek bu maç böyle bitmeyebilirdi.Tamam  takım iyi değildi zaten her maç aynı mücadeleyi göstermesini beklemek haksızlık olmaz mı.Biz taraftar olarak aynı desteği veremedik bence bırak vermeyi bir de kavga ederek gerekli konsantrasyonu dağıttık.Ve taraftar grupları arasındaki bu çekişme devam ettikçe BU TRİBÜNLERDE KİMSE RAKİBİ VE HAKEMİ ETKİYE ALACAK BİR ATMOSFER BEKLEMESİN.

Taraftar grupları siz bizlere ön ayak olacakken birbirinizle kavga ediyorsunuz.Oysa ki bu çekişme ve yarışı bırakıp ortak hareket edebilseniz  ve diğer  tribünleri de organize etseniz neler olur bu tribünde neler.Ama bu hayal gibi görünüyor bana.Bugünkü manzarayı gördükten sonra bunların gerçekleşeceğine inanamıyorum.

mehmet yılmaz

İlk devre Kafkaf hiç gelemedi. Biz de golü bulduk ama 1-0 garanti değildi asla. Nitekim 70'den sonra Kafkaf iki bariz fırsat kaçırdı. Bizim de kontralarla pozisyonlarımız oldu. Golü 60-70 de yesek sorun değildi ama son saniye golü bizi yıktı.

Güzel bir günde, dolu bir stad. Ama rakip taraftarın bile yapamayacağını yapanlar. Maçı bırakıp tribünlere odaklanmak zorunda kalan futbolcular.

yazık çok yazık... Bizim için çok moral bozucu bir gün oldu. Artık OFTAŞ'ı Ankara'da yenmemiz elzem...

timofte

Bu maç hakkında içimde kötü bir his vardı ve ne yazık ki son dakikada yediğimiz golle puanlar uçtu ve bizim de sinirlerimiz tahrip oldu.

Rakip alt sıralarda bulunuyordu ama oyuncu kalitesinin daha yüksek olduğunu düşünüyordum. Böyle olmadığı maçın başlamasıyla anlaşıldı. Sadece defansı çok sıkı tutan ama hücum edemeyen bir takım görüntüleri vardı.

İlk yarı aslında iyi oynadık. Ama maçlara tek forvet çıkmamızı mantıklı bulmuyorum. Pozisyon zenginliğimizi sınırladığını düşünüyorum. Oyunun hakimi olmamıza rağmen çok fazla pozisyon bulamayışımızı buna bağlıyorum. İlk yarıda Caner boş bir pozisyonda topu direğe nişanladı. 45.dakikada ise Adnan kendi çabasıyla yarattığı pozisyonda bulduğu golle tüm stadı rahatlattı.

Herhalde fazla rahatlatmış olacak ki ikinci yarıda çok durgunduk. Hele son dakikalarda defansa çekilmemiz ve rakibin o kadar rahat üzerimize gelmesine izin vermemiz intihardı. Bu bölümde adeta Karşıyaka'nın golü geliyorum demesine rağmen Levent Hoca da müdahale edemedi. Fazlasıyla uzayan bir maçın sonunda, karambol bir pozisyonda yediğimiz gol, gerçekten kabullenmesi zor bir durumdu. Halbuki güneşli bir Pazar gününde tribünler tamamıyla dolmuştu ve insanlar Samsunspor'u yeniden hatırlamaya başlamıştı. Bu gün böyle bitmemeliydi..

Belki biz de çoğu zaman rakibe uyuyoruz ve üst sıralardaki takımlara karşı daha iyi motive oluyoruz. Ama istikrar adına da kazanmamızın önemi büyüktü ve o moralle haftaya G.B.Oftaş deplasmanına daha motive bir şekilde gidecektik. İnşallah Levent Hoca futbolcuların bu şoku bir an önce üzerlerinden atmalarını sağlar ve haftaya kaldığımız yerden devam ederiz. Zira kaybetme kredisini zaten doldurmuş bir takımız ve gelecek hafta da kazanamazsak hedefimiz ilk 6 olarak kalabilir.

MeL_55

bizim forma deyisik geldi sanki üstleri beyaz altlari siyah ? dogru mu gördügm resimlerde ??

supporter

Alıntı yapılan: "MeL_55"bizim forma deyisik geldi sanki üstleri beyaz altlari siyah ? dogru mu gördügm resimlerde ??

doğru forma öyleydi pek uğurlu gelmedi..

maviay55

yine aynı mantık yine hüsran!!1 tane atıp bunun üstüne yatarsan böle olur sanırım takımımız bugün bunu denedi ama görüldü ki bu iş iş değil..2 puandan olduk yazık çok yazık

ngonge

çok gıcık, çok sinir bir mağlubiyet. son dakikada yenen gol, yorum bile yaptırmıyor insana.

hasselbaink

O.YILMAZ

İlk yarıda Caner'in direği nişanladığı plase vuruşu ve Adnan'ın kendi bireysel becerisi ile attığı gol dışında kaydadeğer bir pozisyon hatırlayamıyorum.
İkinci yarıda ise Serkan'ın kafa vuruşu vardı. Hafızamda kalan bunlar. Sahanın yıldızı KENAN'dı. Takımımızın gol yollarındaki pozisyon kısırlığı bu maçtada kendisini gösterdi. Maraton türbününde seyirciyi ateşleyecek amigolar mutlaka bulunmalı. En kötüsü ise hala neden çıktığını anlayamadığım olay :( Daha kendi içimizde uzlaşamadığımız takım 1-0 önde ve maçın son bölümüne girilmiş. Yorulmuş olan futbolcularımıza destek vermek yerine koltuklar sökülüp atılıyor :(  Daha henüz olayın çıkış nedenini bilmiyorum. Forumda vardır herhalde birazdan bulabilirsem okuyacağım. :!:

90+3 de yenilen gol artık skora razı olduğumuz açık ve net bir biçimde kendini gösterdiği zaman haber vermişti kendisini. Yanımda maça beraber gittiğim arkadaşım ne yapıyor bunlar diyordu bana. Ve onun gördüğü bu durumu oyuncularımız hissedemedi demek ki :idea:  Top uzaklaştırılabilseydi orada çok büyük ihtimal hakem maçı bitirecekti.

Bu stadı bu kadar dolduran bu taraftarlarının gözü önünde 3 puan yerine alınan 1 puan hayal kırıklığından da öte bir şey hüsran, felaket :( :cry:  :cry:

jean

timofte abi gibi benimde icimde kotu bir his vardi ne yazikki oldu isteydim 20 kere alt yazi gecti 1-0 diye son alt yazi gecerken icicmde korku vardi baktim 1-1 istemeden sesli kufur ettim fransiz mustrie bana bakiyordu 7 mactir kaybetmiyoz orasi guzel fakat bu maci almamiz lazimdi nitekim son dk da yememiz cok daha kotu ama futbol iste boyle seyler illaki olacak o da bugun oldu her zaman olmaz 1 puanla yolumuza devam ediyoz

veis

yinede bize beraberlige üzülmeyi hatırlattıkları için son dakikaya kadar savaştıkları için futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.daha 6 hafta önce bu bir puana sevirken şimdi üzülüyoruz olsun oftaşı yenmek artık farz oldu.