Stat mı Cezaevi mi? Kaldırın şu kafesi !

Başlatan cuneytavar55, 11 November 2006, 19:43:44

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "cuneytavar55"maçtan sonra DEMİRKAPIDAYIM(AHIRKAPI) HERKESİ BEKLERİM EFENİM.

Demirkapı Derken Ne Tarafta Kalıyor?

supporter

Alıntıtaraftardan sorumlu yönetici OLCAY İNANÇLA görüştüm.
demir kapı uygulamasının tamamı ile vali ve emniyet müdürünün uygulaması olduğunu söyledi.

Biz de bir Ramazan günü maç çıkışında yolumuzun uzatılmasına tepki gösterdiğimizde polisler "Bu uygulamayı yöneticileriniz istiyor" demişlerdi. Topu birbirlerine atıyorlar.

cuneytavar55

AHIR KAPI STAD GİRİŞİNDEN SONRA ŞEREFTRİBÜNÜ İLE ÇARŞAMBA TARAFI KALE ARKASINI BİRBİRİNDEN AYIRAN BÖLÜMDE YÜZME HAVUZUNUN DİBİ.GERÇİ YAĞMURLARDADA ORASI EK YÜZME HAVUZU OLUYOR.BUDA G.S.İ.M KIYAĞI OLSA GEREK.

piyanist

Alıntı yapılan: "supporter""Bu uygulamayı yöneticileriniz istiyor" demişlerdi..

Ya Arkadaşlar Bu Doğru.Ben İstanbulspor Maçında Maratondaydım.Çıktım Ordan Gidecem Bafra Garajına Hazır Bi Baktım Bafra Arabası Var.Ama Kapılar Kapalıydı.Ben Dolaşana Kadar Arabalar Gidecekti.Orada Çok Yıldızlı (Rütbesini Bilmem) Bi Polis Vardı.Biz Sorduk Ya Niye Böyle Oluyo Diye.Bize Döndü Dediki''Yenim Sizi Bu Ramazan Gününde Dolaştırmaktan Bizde Zevk Almıyoruz Yönetimin Emri Dedi''Ama Ne Kadar Doğru Bilmem Ama BU EZİYETİ TARAFTARA KİMSE YAPAMAZ.HAKLARI YOK

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "Onur_55"
Demirkapı Derken Ne Tarafta Kalıyor?

demirkapı bu oluyor. Bld. Evleri tarafıyla kapalını kesiştiği yer. Kale arkasına geçiş var ama o taraftan kapalıya geçiş yok.

piyanist

Tamam Sağolasın.Yarın Bitecek Bu İşkence Başka Yolu Yok

Tribün_ali

cüneyitavar kardeşim bende demir parmaklıkların ordayım herkezi bekliyoruz

HIRÇINLAR

SAMSUNSPOR taraftarı hiç bir engel tanımaz.
MAÇTAN SONRA BİZLERDE DEMİR KAPIDAYIZ.
                                www.hircinlar55.com.tr.tc
SAMSUNSPOR TARAFTARLAR BİRLİĞİ

piyanist

Az Önce Samsunspor Klübüne telefon Açtım.Sekreter Çıktı.Dediki Yönetimden Yetkili Biriyle Görüşmek İstiyorum Dedim.Bana Kimsenin olmadığını Kendisinin Yardımcı Olabileceğini Söyledi

Dedim Ki Bak Bacım Bu Stad Çıkışındaki Parmaklıklılar Ne Demek.Bu Rezalet Kalkmayacakmı Dedim.Dediki Emniyet Müdürlüğü Öyle İstiyor.Bende Valla Ben O Kadar Stadyumlara Gittim Hiç Bir Emniyet Bunu Bu Şekil Yapmıyor,Üstelik Deseki yönetim Emniyete Bak Emniyet Benim Taraftarım Mağdur Oluyor bunu kaldıralım Dese Dedim Bu Saçmalık Kalkmazmı Dedim.Sekreter Haklısınız Beyefendi Dedi.Bende Nasıl oluyor Ben Haklıysam Yönetim Yapıyo Bu İşi Siz Haklıysanız Emniyet Yapıyor ki Emniyettten Sorumlu Biriylede Görüştüm Bu Uygulamanın Yönetim tarafından Söylendiği için Uyguluyoruz Dedi.Sekreter İleteceğini Söyledi.

Bu Arada Burayı Aradıktan Sonra Samsun Emniyetinde Bi Tanıdık Var.Dedim Abi Şu Meseleyi Araştır.Dediki Yönetim Emir Vermiş

Bu Ne Biçim İştir Yaaa.Bunları Karşı Karşıya Geçirecen TV'de Felan Sonra Bir Kilo Çekirdekj Alıp Zevkle İzleyecen.Bak Şunların rezilliğine...