Stat mı Cezaevi mi? Kaldırın şu kafesi !

Başlatan cuneytavar55, 11 November 2006, 19:43:44

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

Hafta sonu stadamı geliyoruz yoksa cezaevinemi anlamadım gitti.Ayıp be kardeşim o insanların günahı ne sizler yönetici olarak nasıl böyle bir uygulama yaparsınız.Sonrada orda burda yok taraftar gelmiyor yok şöyle yok böyle. anasını satim stadı YARIAÇIK CEZAEVİne cevirdinizbe ayıptır insanda biraz utanma sıkılma olur.Sayın yönetim size karşıyaka maçına kadar mühlet ya o kapı kalkar yada biz organize oluruz ve okapıyı bi şekilde kaldırırız.Bizden söylemesi.Ha nasıl olur onuda hep beraber görürüz.

Sadece Samsunspor

çok haklısın korkuyorlar heralde yenilince dayak yicez diye :lol:

MeL_55

Alıntı yapılan: "tuqberk-16"çok haklısın korkuyorlar heralde yenilince dayak yicez diye :lol:

Tribün_ali

adnan ölmez yönetiminden kalan korku var ya seve seve kalkacak yada s...

King Of The North

Hemen kaldırılmalı,taraftara eziyet etmekten zevk alanlara sesleniyorum zorluk çıkarmayın bu takım taraftarsız bir hiçtir.

cuneytavar55

NE O ARKADAŞLAR DEMEK memnunsunuz tellerde ve demir kapıdan 4 kişi den ses çıkmış yokmu arttıran?

hasselbaink

Alıntı yapılan: "cuneytavar55"NE O ARKADAŞLAR DEMEK memnunsunuz tellerde ve demir kapıdan 4 kişi den ses çıkmış yokmu arttıran?

hemşerim kimsenin memnun olduğu yok ama anlaşılan senin de kendi açtığın topiclerden başkasına göz atma alışkanlığın yok.
http://samsunspor.biz/viewtopic.php?t=2322

Levent Hoca ile yapılan röportajda bu konu dillendirilmiş zaten. Uzun uzun konuşmaya gerek yok. Hoca, brandadan transfere kadar herşeyi açıklamış. Valla röportajı yapan kimse Allah razı olsun. Bu sitede konuştuğumuz herşeyi sormuşlar. Daha netini konuşacağız bunun? Belki röportaja bakmaya fırsatı olmayan arkadaşlar olur diye ilgili bölümü kopyalıyorum.

AlıntıBir de önemli bir konu şu bence, taraftarın yoğunlukta olduğu bölüm kale arkaları. Kasımpaşa maçında maratonu bomboş görünce çok şaşırmıştım. Oysa ki, maraton taraftarın oyuna doğrudan müdahale edebildiği, rakip için bir deplasman havası oluşturulabilen alandır. Bu nedenle maratonu doldurmamız lazım.

O halde sizin aracılığınızla yönetimden bir ricada bulunalım hocam. Kombine uygulaması nedeniyle kapatılan orta kısmı da açsınlar her maç. Kafes uygulaması insanları olumsuz etkiliyor. Mesela, Kasımpaşa maçında hakem Bülent Demirlek maratonda az sayıda seyirci olmasını fırsat bilerek tribünlere çok çirkin hareketler yaptı.

(Çok şaşırıyor) Öyle mi ya? Biz hiç duymadık böyle bir şeyi!

Duymamanız normal zaten. Çünkü işini çaktırmadan yapmıştı. Ama maraton dolu olsa ya da aktif taraftarlar orada olsa idi böyle bir şey yapabilir miydi sizce?

Evet, maraton tribününün dolması buraya bir deplasman havası verecektir ve rakibi de baskı altın almamızı sağlayacaktır.

cuneytavar55

hemşerim  bu olay zaten sadece konuşuluyo.bizde gündem yaratmaya çalışıyoruz.bu işi levent hoca çözemez.zaten bu işin muhatabı o değil.bırakın benim açtığım topiçleride içraat varmı içraaat ben maçtan sonra demir kapının yanındayım varmı gelen?

Tribün_ali

Demir parmaklıkların acilen kalkması lazım ben futbolcumu görmek isterim neden dolanayım ki kardeşim bu türkiye nin hiç bir yerinde yok ya kalkmalı korkma yönetim bişi yapmayız

piyanist

Alıntı yapılan: "cuneytavar55"ben maçtan sonra demir kapının yanındayım varmı gelen?

tamam Kardeşim Yalnız Bunun KSK Maçına Kadar Yayılması Lazım Anca Beraber Kanca Beraber Ben Varım Saygılarımla

cuneytavar55

DEMİR KAPI VE TEL ÖRGÜLER HAKKINDA OLCAY İNANÇLA GÖRÜŞME:
ARKADAŞLAR TEMSİLCİ olarak taraftardan sorumlu yönetici OLCAY İNANÇLA görüştüm.
demir kapı uygulamasının tamamı ile vali ve emniyet müdürünün uygulaması olduğunu söyledi.Tabi bu cevap benim için tatmin edici değildi.KENDİM de dahil taraftarların bu uygulamaya büyük tepkisi olacağını KSK maçı kazanılsın veya kazanılmasın büyük olaylar olacağını söyledim.GEREKİRSE temsilci olarak vali ve emniyet müdürü ile görüşebileceğimi söyledim.Taraftar protestolarından kaçmanın korkaklık olacağını söyledim.Tabiiki taraftarında protestosunda ölçülü olması gerektiğini söyledim.Böyle bir uygulamanın dünyanın hiç bir yerinde olmadığını söyledim.İÇERİDEKİ TELLERDEN VAZGEÇTİK,dışarıya çıkarken bari adam gibi çıkalım dedim.cuma cumartesi görüşülcek inşallah yuvamıza demir kapılar olmadan gireceğiz.

Tribün_ali

Yaln ya emniyetle valilikle alaksı yok başka yalan bulammamışlar mı başka stadlarda niye yok ki

Yalnızca BİZ

piyanist

Bıraksana Sen Adnan Ölmez'İn Korkaklığıyla Başlayıp şimdi Devam Eden Bu Saçma Tutumun Emniyetle Ne İlgisi Var.Bu Stad Bizim.Biz Deplasman Takımı Değiliz.Böyle Bir Zulümü Hiç kimse Kendi Taraftarına Uygulayamaz.Şimdi Soruyorum Yönetim Gitse Dese Ki Emniyete Yada Valiye ''Bizim Seyircimiz Madur Oluyor Şu Telleri Kaldıralım.''Kaldırmayacaklar Mı?

cuneytavar55 Kardeşim Her Şey için Teşekkürler Ak Koyun Kara Koyun Çıkıyor

cuneytavar55

arkadaşlar demir kapı ve tellerle ilgili bugün bir kez daha görüştüm.BAŞKANIN VALİ İLE BU KONUDA görüşeceğini söylediler.telefonda BAYAĞI TARTIŞTIK.artık top onlarda BEN YİNEDE HEM TEMSİLCİ ama her şeyden önce taraftar olarak maçtan sonra DEMİRKAPIDAYIM(AHIRKAPI) HERKESİ BEKLERİM EFENİM.